16 april 2010

Tapetsering!!!


Yea!!! I dag började vi att tapetsera igen, eller jag vi och vi. Mia och hennes snälla familj hjälper oss med tapeten. Då det är mönster annars är det skoj att tapetsera men med mitt humör och tålamod så är det inte värt att göra det, ADHD hette det va... men hur som helst bra blir det!!! Kommer väl lite live bilder sen när det är färdig :o) Även före bilder, skönt slippa den där hemska rosa färgen!!!

Sen blir det nog inte mycket renovering före höste, har någon list att fixa i hallen och pojkarnas rum och har sagt att allt sånt skall vara klart innan vi börjar med våran "mintgröna" hall och trapp upp. Men det får bli till hösten, nu närmar sej sommaren med stormsteg och då vill man vara ute. Endå gjort det bra, hela nedre plan på 13 månader. . . så 13 månader till så är man klar uppe typ. Sen börjar man väl om... ha ha. Näää kul att förändra och förbättra tycker jag och så får man göra något också dessutom. Men man har ju tio järn i elden så det blir liksom påbörjat än här och än där och sällan avslutat, så irriterande. Men det blir bara, fast så blir det med allt och har jämt varit så, att det inte går att avsluta uppgifter.

Så just nu har vi lunch pause och dom kommer tillbaka sedan och fortsätter, så man läre väl komma på något att äta. Fast plånboken ekar... tur det är barnbidrag snart. Men tråkigaste av allt, dags att betala räkningar snart igen. Men vi har gjort lite förändringar i ekonomin till denna månad. Se vilka räkningar man kan "plocka" bort för att få det lite bättre... så som det ser ut nu så spar vi i varje fall in 600 kr och det är mycket för oss...

Planer för helgen är inte många, Emil är hos familjen Sköld och vi övriga får väl försöka roa oss med lite fortsättning av gårdsstädning och beställa ved skall vi göra i helgen. Så snart skall den hem och ved skall staplas, bara det inte blir som sist. Staplat hur långt som helst och så rasar det och mitt tålamod rasade lika snabbt så då blev det kasta ved på hög i stället.

Nepp nu blir det mot maten och jag önskar er en trevlig helg!!!!!

8 kommentarer:

  1. Ska bli kul att se.Vilken förändring ett rum kan få med nya tapeter, jätte kul.
    Lycka till:)

    SvaraRadera
  2. Ja det är helt otroligt!! Riktigt kul att se slut resultat och nu målas skåpet i matrum om, bara med grundfärg en så länge får köpa den rätta färgen till den till veckan. Då den skall vara antik vit.

    Tack så mycket! :o)

    SvaraRadera
  3. Jaha då får vi väl läsa om inbrott på söderlunds då snart.

    SvaraRadera
  4. Ha ha ja heller hur, knappast!!! Skratt! Men nu jädrar fick man ett inlägg att skratta åt i varje fall :D

    Fast det brukar bli så här också, när vi renoverar så passas det på med annat. Kallas för utnyttja situationen....

    Fast stopp nu, färgen, spakel, tapetlim och tapet är ju från söderlunds på byn, det hämtade vi ut när vi gjorde ordning köket så att det skulle räcka till matrummet....

    Ha ha, en liten komiker är född :D

    SvaraRadera
  5. ***

    Du får väl lägga ut kvitto på bloggen : ))

    ***

    SvaraRadera
  6. Nää fan jag har inget kvitto på det, vi hyr nämligen här nere så det är hyresvärden som har ståt för den kostnaden så. Tänk om AEFAB:s hyresgäster skulle kosta på själv och scanna in och lägga ut kvitto. Nääää STOPP nu e jesu namn... men resten av renoveringen har vi kostat på själva så....är så när man är händing. Behöver inte kosta så mycket och man använder sej inte av lyx heller så.

    SvaraRadera
  7. ***

    Det med kvittot var menat som ett litet skämt - inget annat.....

    ***

    SvaraRadera
  8. Aha oki.. ja men man vet ju aldrig här e :o)

    SvaraRadera