19 april 2010

Svart och Vit!







Nuuu är matrummet också klart, det blev färdigt i går. Nu är allt i sin helhet så det känns toppen. Det enda som skall till är sätta ditt golv list på två väggar tror jag det är, så fattas det en bit golv in mot skrubbarna som skall läggas. Sen så....
Började även att grunda skåpet som var i en ful furu färg, så skall jag kasta på lite antik vit på den och även byta ut knopparna på skåpet till nå snyggare.... kul när man väl kommer igång då fortsätter det.
Även försöka se om dom kanske har nå snygga krukor på dollar eller nåt sånt stället och köpa nå nya blommor dit in. . . blir bara grönväxter för andra blommor bara dör ju så det är ju så tråkigt!!!!!
Nu blir det inge mera renovering förän tills hösten, nu blir det njuta av våren och sommaren. Fast man skall aldrig säga aldrig heller, för det där är lite som lusten faller på också. Man är så aktiv i perioder och så rätt vad det är så händer inte nå.

39 kommentarer:

  1. O va snyggt det blev :o). Kan ni inte komma till mig också?

    SvaraRadera
  2. Jättesnyggt Linda!

    Ha det bra/ Ullis

    SvaraRadera
  3. Tack skall ha... ja det blev riktigt fint!!!
    Ååå ett stort tack till Mia med familj som hjälpt oss att tapetsera, annars har det blivit enfärgade tapet kan ja lova.....

    Mari: Ja du får flörta med Mia :o)

    Ha det gott du med Ullis...

    SvaraRadera
  4. tjusigt :) tänk vad lite tapet å färg gör mycket

    SvaraRadera
  5. Jätte fint Linda !! ;o) Nu kan du vara nöjd !!Skåpet blev kanon..Ha det bra // Nettan

    SvaraRadera
  6. Ja tapet är ju verkligen allt i stort sett, lika med panelen också, skåpet blir nog också bra bara rätta färgen kommen och nå andra knoppar.

    Tack!!!

    SvaraRadera
  7. Vilken skillnad!Jättesnyggt.Det är så kul att greja för det blir verkligen ett helt annat rum men nya tapeter och lite färg.
    Och som du säger,när man väl satt igång då finns det knappt nån hejd på en :)
    Ha en fin dag Linda.

    SvaraRadera
  8. Catta: Så sant så, önskar dej en trevlig dag också.

    SvaraRadera
  9. Det blev verkligen Jättesnyggt!! :)
    //Helene

    SvaraRadera
  10. Mycket tjusigt blir lite avundsjuk.
    Du har bra smak.

    SvaraRadera
  11. Tack ja jag älskar svart och vit, det är snyggt faktiskt... inte kostat alls mycket detta kök. Själva köket kostade fem hundra spänn på blocket och kakel en fyra hundra. Sen har hyresvärden då kostat på färg och tapeter och sånt där och panel har vi haft sen förut och likaså lamporna i taket i köket och golvet la min svärmor när hon bodde här. Så det har väl gått på en tusen lapp då och ser man hur det såg ut för så är det en stor skillnad.
    Det är absolut inget drömkök, för mitt drömkök sitter i den kåk jag själv skulle ha ägt om det var såå.
    Men jätte nöjd och jag trivs underbart här... aldrig trivas så bra någonsin. Men kan ju tala om en liten hemlighet, när vi bodde på tegelvägen så sa jag när min man pratade om att flytta hit efter hans mamma som bott här i 32 år så sa jag ALDRIG I LIVET! TILL DET SPÖKHUSET!! Men det är det bästa jag gjort kan jag säga, visst är det livat i huset mellan varven det är det, speciellt när man förändrar. Det man hör oftast det är att någon kommer in och sen finns det ingen där och någon går uppe i hallen bl.a och sen har jag vid två tillfällen sätt en hel svart katt här i vardagsrummet och man känner även av min morfar Georg som gick bort när jag var liten. Hans speciella doft av pipa och han var alkolist och det känns också på doften, han har varit med mej i så många år så det gör mej inget, man kan se honom mellan varven och han finns bara här för att vara med så han för aldrig oväsen för sej...
    Så jag trivs då här i "spökhuset" :o)

    SvaraRadera
  12. Nu sträcker hon på sig minsann när hon får lite beröm för färg och tapeter. Och hon kommer antagligen skriva nåt om avundsjuka till savar. Men vid det här laget borde du fatta att det inte handlar om nån avundsjuka linda. Du har gjort inbrott hos mig och sen skrattar du mig och andra som du "hälsat" på hos, du är nog den vidrigaste av mänsklig avart som någonsin fötts ur en människas kropp.
    Efter avtjänade straff fortsätter ni i alla fall att begå nya brott samtidigt som ni tar emot allmosor finansierade av skattemedel och på så sätt belastar samhället vidare och dyrare för varje dag som går. Din makes taffliga försök till att bedriva företag blev ju även det en påkännade last för myndigheterna. (och inga flera lögner om det...allt står i justitsia) Summan av hans företagande slutade bara med att en massa fodringägare blir utan sina pengar som dom JOBBAT för. Just det det är hela tiden arbetande människor som ska finansiera detta vansinne. Ta dig en funderare linda och försök räkna ut vad du har kostat vårat samhälle och jämnför det med vad du har bidragit med till stadskassan. Jag vågar mig inte på några gissningar men bara kriminalvård för er båda och försäkringar som ska betalas ut till dom drabbade måste vara summor av fantomisk storlek. Och ditt liv efter avtjänat straff har ju hittils inte varit gratis för oss betalande medborgare. Jag ogillar att förespråka ett klassamhälle men ibland undrar jag om det inte vore det bästa. Dvs. att arbeta för egen överlevnad. Hur skulle du klara dig då tjuvlinda?
    //"HAN"...som insett att du inte BARA har hjärnspöken!

    SvaraRadera
  13. Lilla "bubben" då....

    Vilka bekymmer du har!!! Jag har sagt att jag sonat mina brott och om du är en av dom drabbade kan jag inte uttala mej om, då får du visa upp något om det. Så länge du inte kan det så kan jag inte mycket säga heller, så det är upp till dej. Jävla ältande och tjatande hela tiden, att du orkar älta tjatta och hålla på hela tiden, samma sak gång på gång. Måste vara fullkomligt trög du eller vad är det frågan om, vad har du för bekymmer... vi är tydligen ditt ALLT!!! Sluta reta upp dej så förbannat, hitta någon livsglädje du också i stället tycker jag, för den enda som mår dåligt av att älta och hålla på det är du själv "duktigt kurre" för mej är det bara samma sak i vartenda jävla inlägg du har gjort och du får faktiskt skylla dej själv, för jag får en jävla dålig attityd tillbaka. Du som är sånne duktigt, borde inte du veta bättre du då e??? Lustigt det, men det gör väl iget när duktig kurre skriver en massa skit och sätter såna fina namn på folk du inte ens känner och du känner inte mej tydligen heller och gjorde du det en gång så kan jag ju säga att bevare mej väl att du försvann, för du är inte riktigt riktig du. . . så kom inte och kom. För mej är du bara en fjant som orkar hålla på.

    Så hitta ett LIV, snälla du!!! Du lär endå inte få betala mindre i skatt om jag skulle ha ett jobb eller är du släkt med politekerna så du har någon deal. Ja men Hallå, gå och lägg dej... ge upp!!!! Släpp mej i stället!!! Du har liksom inget att vinna, jag är jag! Älska eller hata, upp till dej och alla andra. Jag respekterar jag tvingar ingen, men jag behåller samma attityd som jag blir bemött och då blir det steget värre också, för jag tänder tydligen mer än vad du gör...

    Buuuu på re!!

    SvaraRadera
  14. Att ett litet skitslödder som du ens tar upp diskutionen om attityder återigen måste väl ända vara ett bevis av samlar värde på att du är helt renrakad från allt vad mänskligt förstånd innebär?? Så du tycker att JAG ska visa upp något som styrker ditt inbrott hos mig? Om jag inte har allt om bakfoten så är det väl du som isåfall som ska bedyra att du som vanligt är oskylldig. Jag har följt din blogg sedan starten men har stillat mina sinnen ända tills du börjar skriva om attityder,spelets regler,lagens långa arm mm.samt att du hela tiden förskönar och kommer med rena lögner. Så linda du tycker det låter rimligt att jag ska bevisa ett brott du redan är dömd för? Först stjäl du mina saker, sen ska JAG bevisa att det var DU fast jag redan här tagit del av utslaget från åklagarmyndigheten?
    //"HAN"...som yrkar på hårdare staff nästa gång....för lagt av har ni inte!!!

    SvaraRadera
  15. Näää men uppenbart så är du inte en av dom drabbade då, för annars så skulle du ju visa upp det då! Men men... upp till dej det. Gör hur du vill du, det där är historia!!! Lev i dag säger jag och lägg av att fundera så mycket...

    Sen det du sysslar med e det ju högt straff värde på också så... :o) Så jag ber dej återigen läsa dina inlägg du gjort om du missat vad du skrivit ha ha...

    Mohaha...

    SvaraRadera
  16. Såg att ni var ute på nattskiftet i går natt vid ca 01.00 tiden. Undrar bara vad ni jobbar med då?

    SvaraRadera
  17. Men snälla nån, okey jag är fullständigt medveten om att Linda och Magnus inte är guds bästa barn.
    Men hur i hela världen ska de någonsin kunna leva ett normalt liv i lugn och ro när omgivningen inte ger dom en chans.
    Är det så att de fortsätter att leva på brottets bana ja då får vi reda på det så till slut. Men fram till den eventuella dagen kan man väl för allt i världen låta de få leva sitt liv.
    Men det är ju tyvärr så att är man en gång straffad ja då är man skyldig till allt som händer i samhället.
    Ta och börja jaga lite ibland dem som bränner hemma, och säljer till minderåriga och ta och försök sätta åt packet som säljer narkotika på byn.
    Men en sak som slår mig är att under den tid som Linda och Magnus satt i fängelse så skedde det en hel del inbrott också, men det klart dom kanske hade permission från finkan.
    Nä ta och väx upp och ge människor en chans, och du/ni kom ihåg att ni vet inte vad som kommer att hända era barn i framtiden vem vet ni kanske själva har fött fram en brottsling. Man ska nog vara lite försiktig innan man klankar ner på andra när man inte vet vad framtiden har att erbjuda.
    Nej stå på er Linda och jag hoppas av hela mitt hjärta att ni inte är skyldiga till dessa nya brott.
    Från en som anser att man ska ge folk en chans

    SvaraRadera
  18. ...men hallå hallå, illaluktande hästballe här, stor som satan vettö. Jala ollon sprängfyllt till bristningsgräns fan. Inbrott å inbrott, passa mig komma råna å spränga sönder hela jala huset fan. Kanske smutta min zigenarballe å slicka min håriga terrorpung fan. Blir sur som satan vettö, komma me kulsprutaren för helvete skjuta bort sig på huvudet fan....

    SvaraRadera
  19. Ursäkta linda om jag lägger mig i. jag har just läst alla "han" inlägg och det den pesonen skriver stämmer ju. vad är det för olagligt med det? Vad ska du göra då? anmäla anonyma inlägg eller? Så det passar att vara polare med farbror polisen ibland då. du är ju helt sjukt patetisk linda. "HAN" har ju rätt...vad ni gör så kostar ni en massa pengar Och nu ska du alltså anmäla en person som inte lämnar dig ifred på bloggen. Det är ju trots allt ni som är en pina för hela edsbyn.
    Stäng ner bloggen om du inte tål den kritik du får.

    SvaraRadera
  20. Hej Linda
    Jag tycker i alla fall att det blev väldigt fint och smakfullt. När det gäller avundsjukan består den i att jag själv inte kan se lösningar hur man kan renovera och dekorera så det blir snyggt.
    När det sen gäller ert liv och leverne så säger jag bara, tänk om alla skulle börja sköta sig själva innan de ska sköta om andra så skulle det mesta nog bli bra mycket bättre. Du och Magnus vet själva vad ni gjort och inte gjort och är det så att ni fortfarande lever ett brottsligt liv, ja då kommer det fram förr eller senare. Men innan det i så fall gör det så tänker i alla fall jag inte kritisera vad ni gör och hur ni lever. Det är ert liv och er familj och jag hoppas av hela mitt hjärta att de som skriver i din blogg och skitar ner både er och samhället förr eller senare får fel och får bita i det sura äpplet, och kanske till och med får be er om ursäkt. Nej du Linda stå på dig du är enormt stark som orkar med detta skit du får ta här.
    Kram från en som tycker att alla människor förtjänar en andra chans.

    SvaraRadera
  21. kan inte säga annat än... väx upp linda! titta på dina stackars barn... en är tonåring nu.. me allt de jobbiga innerbär,plus att ha en mamma som dej å en "plastpappa" som yxmagnus!! nä, du linda, har du tänkt på dina barn å varit en sån bra mamma som du vill ha de till, då skulle du valt ett annat liv... stackars ungar!!

    SvaraRadera
  22. Sansslösa idiot.
    Borde skjutas mer

    SvaraRadera
  23. Vart har du tagit vägen Linda? Blev lite "tyst" här..

    SvaraRadera
  24. Läs Helahälsingland Nuuuu! Vem är det ?

    SvaraRadera
  25. var det dej och Magnus vi läste om i tidningen?

    SvaraRadera
  26. Otroligt att dom släppte ut dig igen. Magnus fick stanna där han hör hemma iallafall!

    SvaraRadera
  27. Men för sjutton! Gör det enda rätta godkänn alla kommentarer och skriv ett nytt blogginlägg och berätta för alla dina bloggläsare vad du egentligen går för och vad du gjort!
    Stå upp och erkänn!
    Du har nämligen inget annat val!

    SvaraRadera
  28. Tyst på bloggen ett tag nu.
    Vad kan det bero på tro?
    - Jag vet -

    SvaraRadera
  29. Men kom igen nu!
    Erkänn...och visa ditt rätta ansikte även här på bloggen!
    Sluta fega och gömma dig!
    Visa kommentarerna!
    Eller?

    SvaraRadera
  30. EDSBYN. En man från
    Edsbyn häktades under
    fredagen. Han är misstänkt
    för flera inbrott
    och stölder i Ovanåkers
    kommun under de senaste
    månaderna.
    I onsdags anhölls
    mannen tillsammans
    med en kvinna från
    Ovanåker kommun.
    Kvinnan släpptes under
    fredagen, medan
    mannen fördes till Hudiksvall
    för häktningsförhandlingar
    under
    eftermiddagen.
    Där beslutade åklagaren
    att häkta mannen
    eftersom risken för att
    han skall begå nya brott
    bedömdes som stor.
    Mannen och kvinnan
    är misstänkta för sammanlagt
    fem stölder
    i Ovanåkers kommun
    under de två senaste
    månaderna. Åtal ska
    vara väckt senast den 7
    maj. Ljusnan Lördag 24 April
    2010

    SvaraRadera
  31. Ja du linda...jag vet ju att du läser iaf. fast du inte vågar publisera inlägg som innehåller kritik,utan du väljer bara att publisera det som inehåller rövslickeri i din smak. Jag sa ju det...skrattar bäst som skrattar sist!! Hur var det i häktet då?? HAHAHAHAHAHAHAHA! JÄVLA KÅKFARARE!!!
    HUR JÄVLA DUM KAN MAN VARA DÅ???
    //"HAN"..som skrattar sist! hahaha!








    hahahahahahaha!








    hahahahahahaha!



    IDIOTER!!!!

    SvaraRadera
  32. hoppas ni får sitta inne länge båda två jävla drägg!

    SvaraRadera
  33. Du kan behöva en kram så det får du av CoolCatta ;)

    SvaraRadera
  34. Det har ju visat sig gång på gång att ni aldrig kan rätta upp era liv, du linda fortsätter som vanligt i knarkets bana, och då kan man ju förstå att pengar till det kan man inte tjäna ihop på hederligt vis, och magnus fortsätter sitt kriminella liv med nya bedrägerier och stölder, och sen försöker han inbilla sig att folk ska tro på honom.

    SvaraRadera
  35. Å nu är det tydligen dags igen för vad jag har hört så sitter Magnus anhållen igen för nya bedrägerier

    SvaraRadera
  36. знать, где вы живете

    SvaraRadera