06 april 2010

Så har vi det igen...

Ja så har vi det här igen då, med bemötandet.

Som du bemöter andra så blir du själv bemöt!

Sån är jag, bemöter man mej väl så bemöter jag väl tillbaka.

Ååå här är det fan inte jag som börjar bemöta folk illa och inte annars heller.

Bara så ni vet igen då!!!

157 kommentarer:

  1. Den som strör nålar är den som ej går barfota.
    Ja du linda jag har läst din blogg en tid nu och inte kommenterat nått innan detta.
    Jag undrar om du är riktigt på det klara med vad det är du skriver ibland. Som här ovanför tex. Som du bemöter andra. Du verkar villja få saker och ting att låta som om det vore andras fel att ni hela tiden är föremål för olika utredningar osv. Om principen du beskriver ska efterlevas fullt ut så skulle ungefär 70 st sommarstugeägare ha gjort inbrott hemma hos dig redan innan du,ditt ex och din nuvarande man drog igån eran verksamhet? Du skriver ju det. (som man behandlar andra) Eller, tycker du att dessa stugägare ska komma såhär i efterhand och bryta upp dörrar och fönster hemma hos er. Du skriver: Ååå här är det fan inte jag som börjar bemöta folk illa och inte annars heller. Vad menar du med det? Du är en dömd förbrytare för bla. inbrott,grov stöld och misshandel. Du skriver om moral,bemötande och hur du ömmar och skyddar dina barn från dårar som kommenterar på din blogg. Sen gör ni raka motsatsen i form av nya brott. Slutligen Linda tycker du att du som mor skyddar och värnar om dina barns hälsa när du har dom i famnen färdandes i en liten plastbil på långatan mitt på dagen när den är som mest trafikerad?? Det kallar iaf jag för att utsätta dom för livsfara. / En som inte tycker illa om er utan det ni gör.

    SvaraRadera
  2. Wii det här var långt, men visst jag är riktigt klar men vad jag menar, som man bemöter andra blir man själv bemöt! Japp jag har sonat mina 51 stölder och en misshandel, alltså 52 åtalspunkter (inte 70st) Det har jag gjort men blir fortfarande straffad för det hundra elva gånger om minst känns det som och anonyma anmälningar så finns det inget dom kan ta på för det är inge fel här, men man försöker på något vis sticka in med ett strå för att ev. hitta något, men misslyckas ständigt och hittar man på en massa så blir man aldrig betrod, inte då hos socialtjänsten i vart fall. Ååå vi har haft våran kontaktperson nu från soc i ett år och ja, vi är som vilken familj som helst. Bara lite små bekymmer med somliga Edsbybor som tycker det är roligt att jävlas. För det kallar jag det för ren jävelskap!!!

    Sen skriver du, du, ditt ex och nuvarande man. Vad då ditt ex???

    Man gjorde ett livs misstag och det var dom där jävla brotten, men sen då. I denna förbande by så får man aldrig en chans då igen e, för att man gjort det man gjort. Varför skall jag och min familj bli straffad år ut och år in p.g.a det. Det fattar jag inte, men man straffar ju barnen det är dom som får ta fan av er som håller på. Usch hemska människor och somliga av dom torterar sina barn med detta tjat och gnat, hur kan dom, vad gör dom, å dom är inte klok o.s.v har man aldrig tänkt på vad sina egna barn tar skada och hur man skadar ev. andra barn och våra barn. Bedrövligt!!! Näää usch och fy fan!! Men jag håller inte tyst, uppkommer det saker och ting som våra ungar tar skada av så kommer jag att uppsöka dess barns föräldrar. För det är inte ungarnas fel varken våra eller andras. Nej då blir det ett snack med föräldrar, tvekar inte. Oavsett klockslag, kan man ställa till det får man ordna upp det. Det har då jag lärt mej.

    Som jag skrev visst kan någon sitta i knä kortare sträckor här på byn har jag aldrig gömt heller för då har dom inte suttit så där. Men det kanske är okej om man åker modell ganska stor bil och har sina barn lös i den. Ja vet inte jag, bara för att tala om liksom.

    SvaraRadera
  3. Ni åker ju runt i eran mopedbil, flera st i bilen samtidigt. Kollar man upp bilen, så står det att ENDAST EN PASSAGERARE FÅR ÅKA MED. Bara där bryter ni ju mot lagen. Igen.

    SvaraRadera
  4. Skriver det för tredje gången da, ja vi eller rättare sagt jag kan ha ett barn i knä. Annars går det att sitta tre på rad i den (ifso beronende på storlek) så tre på rad brukar vi kunna sitta också.

    Men sen skall jag säga att aldrig längre en ut på byn, skulle aldrig åka ut på längre tur en så.

    Så är det, igen!

    SvaraRadera
  5. Det spelar ingen roll om man kan sitta 45 pers PÅ RAD! Det står EN passagerare! Det betyder EN PASSAGERARE. Och det spelar ingen roll om ni bara kör till dagis eller en vända på Byn. Ni bryter mot lagen om ni kör med fler än EN PASSAGERARE på eran gård!
    Vad är det som är så svårt att förstå??

    SvaraRadera
  6. Nää ja har inte särskilt svårt att förstå, ungefär som att somliga inte tycker det är "kriminellt" att hämta en gran i skogen till Julen, på någon annans mark.

    Frågan är vart du vill komma? Har liksom redan skrivit hur det är så jag vet inte vad jag skall skriva mera. Mer än att man tas som så kriminell p.g.a placering i bilen.

    Folk är duktigt på att reta upp sej :o) Jobbigt det skulle vara och gå runt och fundera på hur andra kan göra si och så och studera allt. Brist på annat kallas det för...

    SvaraRadera
  7. men det spelar väl ingen roll om andra åker med barn lös i bil ,jag skulle ändå inte göra det för MITT barn kan ju skadas sen om andra gör det är väl ingen ursäkt att du gör det. som ansvarsfull förälder åker man inget fordon utan säker hets åtgärd fy skäms på alla som gör så!!!!

    SvaraRadera
  8. Japp fy skäms var det ja ;o)

    SvaraRadera
  9. ***

    Det här är ju bara en tanke - inte ett påhopp på dig Linda.

    Du & din man har ju suttit inne för era brott. Det är ju taget - då har man avtjänat sitt straff för det man blivid dömd för. Thats it....

    Om du vill att folk inte ska störa/reta upp sig på vad ni gör nuförtiden, då kanske du/ni får fundera på hur samhällets invånare ser på dig/er.

    Bara en sån sak som att åka med obältade barn (det gäller inte bara er) tycker jag är så fel. Det var okej på 70-talet tydligen, men i dagens samhälle med de lagar som är, så är det inte "lagligt" nu. Även om ni åker sakta/försiktigt så kan det finnas andra fordon som inte gör det.

    Har man gjort ett "misstag" i ett tidigare skede av livet, så kan det ju vara en klok tanke att försöka visa upp sin bättre sida & inte fortsätta "gå mot strömmen". Menar inte att ni ska bli en "perfekt medelsvensson" (finns dom egentligen?).

    Det går faktiskt att jobba sig upp till ett bättre rykte om man vill själv. Jag vet det, jag har iofs inte varit så långt ner på "samhällets botten", men jag har fått jobbat från väldigt ung ålder för att visa att jag är en "bra" person och att jag duger.

    Försök vänd motgångarna till nåt som ger dig lite jävlar-anamma för att bevisa för kommunens invånare att JAG KAN....

    Du är säkert en bra person som månar om din familj & du kan säkert vara stolta över dina barn att de - mot alla odds - kanske växer upp till ett mer normalt liv än vad du verkar ha gjort. Ge dom en bra start på livet, lär dom vad som är rätt & fel så kommer dom att må bra.

    Som jag skrivit tidigare i nåt inlägg, det är inget påhopp på dig Linda, jag försöker förstå bara, men jag är nog lite trög, för jag förstår inte alla gånger det du skriver.

    ***

    SvaraRadera
  10. Himla bra skrivit och jag håller med dej till fullo faktiskt!!! Helt rätt! Skit bra skrivit!!!

    SvaraRadera
  11. ***

    Tack för att du inte tog det negativt det jag skrev : )

    ***

    SvaraRadera
  12. Nej jag tyckte det var så himla bra skrivit!!!

    SvaraRadera
  13. Hoppas du följer råden som anonym ovanför har skrivit...antar det är en kvinna och hon har ringat in dina /era problem så bra!
    Börja bevisa för alla att du/ ni sköter er perfekt och INTE har eller kommer att göra er skyldiga till någon form av brott, berätta för alla på bloggen och för andra runt om dig att det inte var din man som var skyldig till det som inträffade med skotern, motoraffären, mm som det skrevs om!...
    Snälla, kör inte runt med dina små i en sådat oskyddat fordon, det är ett LAGBROTT!
    När olyckan är framme, kommer du aldrig förlåta dig själv!

    SvaraRadera
  14. Ja mycket ska man då läsa....här har vi en mamma som FÖRSVARAR att hon åker runt med barn obältade i en liten plastlåda som går alldeles för fort för vad den är typad som ,på fullt trafikerade vägar dessutom!? Snacka om soprent barskrapad i skallen! Du brukar skriva att du skyddar dina barn från såna som "mig". Det är nog en del annat dina barn ska skyddas ifrån Linda. Du utsätter dom för LIVSFARA och sen är du så infernaliskt korkad att du dessutom försvarar det med att det är "kortare sträckor" ni åker!? Hur kan man försvara ett sånt handlande med en massa motattacker som du gör här på bloggen?? Eller fattar du helt enkelt inte hur eran moppe skulle vika ihop sig och göra alla däri till slarvsylta ala pytt i panna om olycka skulle vara framme?

    //"HAN"...som undrar hur du tänker...OM du nu tänker!!

    SvaraRadera
  15. Misstänkte att det var du "HAN" som kommenterade, märktes liksom på dom första raderna.

    Nr 1 Mopedbilen går inte för fort!!! Den får köras på alla vägar förutom Motorväg... tänk att folk är roliga först så ringer man ner polisväxel med att han kör olovligt, stoppad av alla poliser, körkort!!! AM dessutom... ja ha då gick inte det. Då hittar man på att nu är han rattfull och kör och så ringer man ner växel om det... jahapp blåsa blåsa blåsa!!! Det funka inte heller och vad hittar "sekten" på sen då, jooo att den går för fort så då terroriserar man polisen med det och vad hittar dom da, helt lagligt. Den är provkörd av farbror blå från gamla macken denne uppe vid norr, vad den nu heter tappade namnet och enda ner till korsningen i sommars där på 301:an GRÖNT!!! Ha ha det gick inte det heller.... rolig folk!!! Polisen skrattar dom också... ännu roligare.

    För det andra så sitter jag inte här och försöker försvara mej på något sätt jag har redan erkänt att jag kan ha barn i knä som tex. till dagis och nu skriver jag det för fjärde gången ta me fan. Så nu skriver jag det inget mer... (se tidigare inlägg)

    Motatacker??? Är det min eller är den din blogg eller är det fan där borta. Ge upp!!! Det är min blogg och passar det inte somliga så säger jag bara ändra din startsida till google.se i stället för min adress.

    Tänk att man är så populär hos somliga, helt otroligt. Själv undviker jag dom som jag inte vill ha med att göra och jag skulle inte ens besöka deras ev. blogg. Men somliga har stor bekymmer. Undrar vem som tänker jag, inte fan är det du. Ååå dej kommer jag bara pajkasta på för du gör inget annat du heller från första gången du klev in här. SUPER NOLLA !!!!

    SvaraRadera
  16. Jag tror inte du har riktigt torrt på fötterna när DU kallar någon annan för SUPERNOLLA. EN supernolla anser iaf. jag är tex en mamma som utsätter sina barn för uppenbar livsfara utan att bry sig. Men det vet hela byn sen förr att du bryr dig inte om någon annan än dig själv. För skulle du bry dig om andra så skulle du inte behövt sitta i fängelse eller svara på alla "idiotiska" kommentarer på din egen blogg.
    kort sagt: den situation du befinner dig i den har du/ni skapat alldeles själva. Och jag tror inte för en sekund på att du vill ha det annorlunda heller för då skulle du/ni skärpt till er för länge sen...eller hur? Kul fööresten att ni har fått tillbaka eran egen krönika i woxnadalsnytt..(polisens dagbok)
    Vad rättigheterna till din blogg beträffar så ägs dom av bloggspot.com alltså en öppen domän som du kan skydda med ett lösenord. Så länge jag kan skriva här så tänker jag göra det...hur är det du brukar skriva nu igen...ger man sig in i leken,får man leken tåla. För det var väl så det började...ditt nya häftiga adrenalingivande liv....med en enkel lek alltså, åh vad fel det gick för stackars er sen då! Sagt det förr säger det igen SKYLL ER SJÄLVA!

    //"HAN"...som tackar för den goda pajen och hånler lite i nya rollen som supernolla.

    SvaraRadera
  17. Spelar nog ingen roll om Du Linda och din Familj skulle totalt ändra er på alla sätt som är tänkbara..Den stämpeln som ni har på er kommer nog bli svår att tvätta bort,speciellt när folk i er omgivning aldrig ger er en chans..
    Ett exempel:
    När du skriver nåt som inte är så bra,då jäklar haglar kommentarerna,men när du sen skriver om nåt kul som hänt då är det få som ger feedback för det.
    Så visst är det väl så att dom som kommenterar elakt o dumt enbart läser din blogg för att ha nånstans att avreagera sig på.
    Den dan //"HAN" och alla andra anonyma läsare skriver en peppande kommentar om nåt kul som hänt,då får man nog gnugga ögonen både en och två gånger.

    *Och du //"HAN"..Du behöver inte skriva nåt om CoolCatta,för jag vet redan att jag är cool ;)*

    Ha en bra dag Linda. :)

    SvaraRadera
  18. Ja det är HAN som har börjat kalla folk för en massa saker och HAN gillar nog inte dej Catta heller då han kallar dej för CoolCatta... så jag tycker han kan behålla namnet SUPERNOLLA för du kallar folk en massa saker från början och då var det de här med ger man sej in i leken får man leka tåla gäller även HAN

    Kommenterar resterande lite senare, för har en massa göra nu på f.m så jag återkommer med resten lite senare.

    SvaraRadera
  19. Vem som helst skulle kunna hamna i fängelset även du och alla andra, det kvittar vem det skulle vara. Säg att du får ett spelberonde så kan du vara bakom galler.

    Den sitution vi sitter i det har såna som sabboterar fixat alldels själv... det har jag inte varit delaktig i. Jag har suttit min tid på kåken och gjort mitt straff. SÅ det så, men jag skulle vilja se dej på anstalten med din käft som verkar vara så stor, men då du har du inte varit så stor i käften längre det kan jag lova dej... du är den första som hade b
    livit plockad. Du skulle aldrig överleva...

    Ja polisens dagbok behövs ju till såna som dej dom så, läs och beskåda den du. Så kan du leka dektektiv sen som Ture Sventon eller va fan han heter och äta "temla" :o)

    Ja det är bara skriva på det, för det verkar ju du bli "upphetsad" av. Nää min blogg är inte lösenords spärrad det är den inte och jag har inte spärrat så man inte kan kommentera anonymt heller så det är bara kommentera man avgör ju själv om man vill läsa och kommentera. Konsekvenser av ett vist sätt att handla på dom får du stå för själv så.

    Så var du med i leken, du är endå en förlorare så. . en dålig förlorare också.

    Catta: Ja men du här i byn spelar det ingen roll om man har förbättrat sej heller och gjort det man en gång gjort det rullar på bara en då. Så det spelar ingen roll, skulle man låsa in sej så var det fel också. Men kom ihåg dom är få dom här s.k människorna om man nu vill kalla dom för det. Mina ögon så är dom inte vatten värd heller och önskar dom ett rent helvete med allt tänkbart som finns. För det straffar sej det gör det.
    Men det är bara snack och liten verkstad för sen ute på byn då är det ingen som säger nå alla beter sej normalt, ja det finns ju en familj då som passar på när ingen ser och är det mycket folk då tittar man åt ett annat håll, för man måste vara fin i kanten seddu fast en man har såna mörka gaderober själv så. Men jag flinar dom rätt upp i ansiktet, jajamänsan, inga problem! Tack Catta och ha en bra dag du med! Ni andra också för den delen.

    SvaraRadera
  20. 1 Du klarar inte av att utrycka dig med ord ....varför då blogga??
    2 Du utsätter din barn för livsfara UTAN att soc reagerar.
    3 Du skyller hela tiden ifrån dig när man ställer raka frågor.
    4 Du låter ditt korta sinne styra över dina handlingar utan att tänka dig för.
    5 Du tror du vet vem jag är fast du inte har en aning du GISSAR bara och andra får skulden.
    6 Du påstår att du/ni slutat begå brott fast det dyker upp nya hela tiden alltså är du en lögnare.
    7 Du ser sommarjobb som en ekonomisk lösning fast du är inne på ditt 32:a år.
    8 Du tror att du kan ge vem som helst på käften.*asg* samtidigt som du gömmer dig bakom dina barn så avdankat avelssto du är.
    9 Du shoppar hellre upp dina pengar än köper mat till dina barn.
    10 Du kallar din man för "darling" fast han är otrogen mot dig.

    Detta linda var bara 10 olika saker plockde här från bloggen som visar vilken sorts människa du är. Och du kan ju inte säga nått om mig för du har ju inte en susning om vem jag är....eller ska vi lägga till nojjig,fördomsfull och synsk häxa på meritlistan med?
    påtal om det vad står det i ditt cv såhär efter 32 års livserfarenhet? Eller tillgodoräknar du utdrag ur belastningsregistret som CV eller hur funkar det för krimminella småbarnsföräldrar??

    //"HAN"...som överlevt större prövningar än nån annan du känner.

    SvaraRadera
  21. Catta! Du är inte speciellt cooool när jag tänker efter...Hur känner du linda då? Satt ni på kåken tillsammans? //"HAN"..som är cool! *hånler*

    SvaraRadera
  22. Ja du "HAN" tur man lyckats reta upp dej, hoppas jag lyckas snart igen... :o) Tihi... funderar på något mer som kan reta dej. . fast du lyckas så bra att reta upp dej själv så det känns inte som att det behövs.

    Tihi supernolla!!!!

    SvaraRadera
  23. Tur du inte har verklighetsuppfattning iaf. Speciellt när du tror att det är ett fåtal som inte gillar er och jävlas. Jag är snarare förvånad att så otroligt många är less på er. Inte förvånad på att dom är less däremot ANTALET. Och du HAN, du har sånt otroligt ordförråd och är frän på att framföra vad du tycker. Det är många som håller med dej till fullo och du har så rätt, tyvärr har inte jag din förmåga att förklara mej lika bra :)

    SvaraRadera
  24. Ja Linda verkar bara tro att det är ett fåtal som hatar henne...men tänk om hon bara visste hur snacket går på denna by. Vilken arbetsplats man än kommer på....Fabrikerna, Äldreomsorgen, Affärerna...ja vad som helst så pratas det alltid hur hur less man är på packet nere på yxkroken. Men det verkar inte Linda fatta...men det kanske har med hennes adhd att göra. Eller så är hon bara så fruktansvärt självgod! Ja, "HAN" har verkligen förmågan att uttrycka sig....gillar han starkt :)

    SvaraRadera
  25. Har inte nå ADHD klassat, mer än från er då förstårs... Min ni är ju duktigt att "diagnostisera" folk tydligen :o) Tack och bock! :o)

    Nej det finns ett fåtal personer som ställer till det, sen finns säkert fler som tycker en massa men det är annat för då håller man det vid "sitt" så att säga. Så det bekommer mej inte alls.. Men alla är vi olika och somliga blev inte som dom skulle...Ååå somliga edsbyor är ju lite känd vare sitt sätt och hålla på.

    Ja "HAN" är så dutti så, dutti gosse!!! Liten plutt!! En liten fegis är vad han är, åå ett ordföråd är det ju inget fel på för det verkar ingen fatta för "HAN" får ju väldigt lite gehör, ja får massor jag :o) Se vad det rasar in.

    SvaraRadera
  26. Hahaha! Ja visst är jag duttig duttig då linda.
    Fegis...om vi säger såhär då..så länge någon kan garantera min säkerhet så skulle jag kunna säga allt detta öga mot öga rakt upp i ditt allt annat än söta ansikte bara så du vet, men jag vet ju om jag kan värja mig mot två dokumenterat våldbenägna galningar som ni. Vad mitt ordförråd beträffar linda så kan jag tala om för alla här och dig att jag hade 1:a i svenska. Men människor förändras ju hela tiden...ja ok inte alla då, det är ju erat liv och levene ett STORT exempel på. Jag håller med damerna ovanför, ett jävla pack är vad ni är. Allt ni gör, gör ni ju på skattebetalarnas bekostnad, precis allt. Det ni inte finansierar med socpengar verkar det ju strömma in pengar till ändå på något lustigt vis. Och erat företagande på fel sida rättsväsendets staket måste ju i slutända oxå finansieras..med skattemedel. Vad tror du det tex. kostar med en utryckning på ett falsklarm där "någon" ringer och säger att han tänker hoppa från kraftverksbron som är tom när räddningstjänsten kommer fram. Till och med när du sitter och skriver dina sinnesrubbade funderingar och vansinnigheter här på bloggen så kostar det oss arbetande, vanliga människor pengar i form av att soc betalar eran interneträkning. Så du ska nog inte vara så stöddig lilla hjärtat när du spyr galla över alla här i byn...det är VI som försörjer dig,TÄNK PÅ DET!! Ju just det ja hurvida du lyckas reta mig eller inte..Jag bara garvar åt er för jag vet att det kommer att gå käpprätt åt helvete för er! Den dagen du mot förmodan lyckats reta upp mig har det redan gått så långt att du och magnus redan sitter där ni hör hemma...IGEN!

    //"HAN"...som inte behöver se sig om efter "farbror blå"

    SvaraRadera
  27. Ha ha ha... skulle vilja se soc betala interneträkning jag, det ingår inte i normen, riksnormen. Men som vi skrivit om tidigare här så går det nämligen att prioritera vad man lägger pengarna på. . :o) Så jag tror inte du har sådan god insikt i den ekonomiska biten som det verkar :o) Inte där heller.. hoppsan!!!

    Nää han har fan inte ståt vid någon jävla bro och någon ryckt ut ditt i varje fall, men jag vet vem killen var och han bor inte ens i byn han längre. Var bra länge sen han flytta här i från men är säkert här mellan varven. Men det går jag inte närmare in på i varje fall.

    Som sagt människor förändras det är ju så som tur är, dutti ponke du där :o)

    Ha ha och så beskriver du dej själv också då, är ju precis vad du är, måste vara stördare än så du då som ens orkar logga in här och snoka. Roligt att jag är din nya idol!!! Vill du ha en atograf också?? Mohaha...

    Ja men det är väl bara komma hit det lilla du, har aldrig hoppat på folk förut utan andledning så gör vi det inte den här gången heller. Du vet väl att det finns en orsak till allt? Även till ditt betende...

    Fast du gräver ju din egen grop du som du kommer att falla i nå tag, eller föresten det har du ju redan gjort. Ha ha vilket misslyckande! Inte så smart som du vill verka här, visste folk mer vem du var så drog dom öronen åt sej. Så det är lätt att hoppa på andra som har det så mycket bättre och du skulle aldrig uppnå det fina vi har. Misslyckad är vad du är...

    Nej vänd dej inte om efter farbror blå, då gör du ett misstag och du faller pladask och blir överkörd som en daggmask.

    SvaraRadera
  28. Vänta glömde att säga: LUTAR MEJ TILLBAKA OCH NJUTER AV ATT "HAN" FÖRSÖRJER MEJ!!! UNDERBART!!!!

    SvaraRadera
  29. Det du just skrev linda bevisar ju bara än en gång vilken vilsen liten duvunge du är. Omogen,kriminell, lycksökerska som är oförmögen att försörja sig så du måste leva på andra. Var är gropen jag skulle ha fallit i ?!
    Jag skriver inte här för att jävlas med dig linda...jag vill bara hjälpa din självinsikt lite på traven nu när dina sista två hjärceller vekar ligga i väpnad konflikt med varandra, så det inte för att jävlas... men det där kommer du oxå förstå när du blir en stor flicka.

    //"HAN"...som ska upp och försörja både din och min familj i morrn så jag måste sova...men ni stämplar väl in nu när byavakten och polisen gör kväller.

    SvaraRadera
  30. Ja du vad är gropen, fundera lite så skall du nog se att du finner ett svar på det också :o)

    Ha ha ja, skriv på du bara. Upp till dej det!

    Ja vi får väl la se vad man skall bli när man blir stor :o) Inte så lätt att veta det inte och jag värkar inte vara ensam om det heller :o)

    Ja lägg dej och sov du för jag behöver lite mera pengar än så här och jobbar du mer och ringer och säger att du vill betala högre skatt så kanske våran norm ökar, vore inte fy skam det heller.

    Stämpla in? Byvakten börjar ju natte tid dom så och poliser jobbar det väl dygnet runt lite här och där i våra trakter. Så ta och stämpla dej in i drömmarnas värld du.

    Sov gott och hoppas jag dyker upp i dina drömmar!!!! :o) sov gott "HAN"

    SvaraRadera
  31. Ja jag hade faktisk mardrömmar i natt! Så nu har jag jobbat en vecka åt dig linda hoppas pengarna andvänds till något vettigt som omväxling..eller som du säger prioriterar (shoppa prylar istället för att köpa mat till barnen) Hoppas du och ditt samvete får en bra helg iaf.
    //"HAN"...som ska leva och ha helg för SINA EGNA pengar.

    SvaraRadera
  32. Glömde en sak. Skogs vägarna börjar ju töa fram lite smått så snart kan ju du och mopperaggarn "arbeta" själva ju....det är väl ändå skönt mitt i allt ditt elände. Jag menar bara att nu kommer ni ju till och från "jobbet" med leksaksbilen när nu farbror blå lämnade tillbaka skotern som ni "hyrde"
    //"HAN"...som har tömt stugan lagomt till sommarjobbarna tar sig dit.

    SvaraRadera
  33. Min stuga har jag försåtminerat med hagelgevär och nylonlina

    SvaraRadera
  34. Jag skiter fullkomligt i vad Linda och hennes karl gjort förut. Dom har väl suttit sina straff. Jag vet inte vad dom håller på med nu. Hoppas dock att är inne på andra banor.

    Däremot tror jag att du, "HAN", är en fet liten gammpojke. Du kritiserar gärna anonymt bakom din skärm på kvällarna. Endast på grund av att du är en sån jävla bitter och ensam människa. DU har förmodligen blivit mobbad i större delen av ditt liv, och försöker nu hävda dig genom en blogg. Får du orgasm nu när du får medhåll från vissa håll i dina inlägg? Skaffa dig för fan ett liv. Och du "HAN", kritisera mig gärna. Bara din signatur är så förbannat löjlig. Du vet inte vad jag jobbar med, dock har jag förmodligen en kraftigt högre månadslön än vad du har, "HAN". Men sluta
    rid på dina höga hästar. Hitta ett annat intresse för ditt eget mående. Ett gott råd.

    SvaraRadera
  35. hahaha...appropå att hävda sig anonymt?!?
    Detta är då inget av mina intressen och DU är förmodligen inte från trakterna häromkring för då skulle du ha förståelse över folks vrede ang. tjuvlinda och yxmagnus. Skulle du ändå vara ovanåkersbo så hamnar du i mina ögon i samma påse skit som tjuvpacket på yxkroken så enkel är det. För egen del kan jag väl säga att jag ALDRIG kommer förlåta och inte för den delen heller anse att dessa människor straffats hårt nog av lagen...för såna straff tillämpas inte i sveriges rike. Men Linda verkar ju vilja gå tillbaka till pricipen öga för öga och tand för tand...skulle dom något uråldriga metoderna tillämpas nu i modern tid i edsbyn har jag en svag aning om hur det skulle sluta för gänget på "kroken"

    //"HAN"...som rider dom högsta hästarna och garvar åt snoppmätartävlingar i fråga om högst lön. *ASG*

    SvaraRadera
  36. Jag säger bara en sak: "HAN" for president!

    SvaraRadera
  37. "Beda" gillar "HAN" också :)

    SvaraRadera
  38. "HAN" har så jävla rätt! De bästa som hänt bloggen sen den startade, precis vad som behövs här nån som kan uttrycka riktigt bra när hon skriver om alla saker som gör föräldra arga tex.Men linda tycker nog inte det. men bråka o skrika o svära ofräsa kan hon. Men det är väl så när man lider av nån bokstavskombination. tackar "HAN" för alla underbara kommentarer. sluta inte svara på lindas inlägg.

    SvaraRadera
  39. Har du lagt märke till en sak linda? så fort du skriver om attityder och bemötande så rasar kommenterena in. Ringer det nån klocka?
    jag håller med oxå "HAN" är bara bäst!

    SvaraRadera
  40. Wiihii här var det kommentarer i varje fall, grejen är bara att "HAN" med sin sekt har valt att "ställa till det" för så här är inte övriga bygden. Så dom är inget att lyssna på, folk som vill bråka det där. "HAN" vet du en sak, ta och läs alla dina inlägg för du har gjort bort dej på ett jävligt bra sätt, har faktiskt inte tänkt på det, inte förän jag fick det berättat för mej i går. Ha ha, du kan ju börja kalla dej för "SUPERNOLLA" i stället. Sen vet du nog inte riktigt vad du har för s.k medelemar i din sekt heller, för det finns en annan "HAN" som avslöjat sej. Jag har trott du varit en annan, men där hade jag fel. Men sen när jag fick höra vem du är så säger jag då bara att hur kan du kommentera som du gör som har ett sånt helvete själv (?) Ja just ja nu kom jag på varför du gör så, har man problem själv hoppar man på andra. Undrar hur det skall gå för dej (?) Mycket spännande!!!

    Passar också i samma veva på att tacka för alla "bra" kommentarer, tur det finns så pass få som sticker ut som "HAN" gör...men man får ju sej en massa roliga skratt, fy fan va vi har skratta oj oj. Känns så underbart att skratta somliga i ansiktet, speciellt när vi möts på byn, ja bara ler och det svider så för somliga oj oj oj *njuter*

    Det är ungefär som när man satt på kåken det stod på lappen i rökrummet "var glad och le det gör pliten sne" eller den nya varianten "var glad och le det gör "HAN" sne"

    Ja fortsätt ni att kommentera, det är bara ni som blir uppretad en då så det gör inget, då har man lyckats med nå i varje fall. För vill man inte ha med oss att göra så brukar man inte ens söka sej till oss, men är man idol i somligas ögon så. Sen finns det säkert någon behandlingsmetod också mot sådan kraftig avundsjuka och svartsjuka speciellt fyra personer bär på, eller är det de man pratar om när man träffas i "huset" som gud glömde, med bilarna på rad utanför. Eller pratar man om vad som händer i källaren när ingen ser eller var det hon på arbetsplatsen som brukar ringa till den äkta "HAN" när "HON" inte är med eller räknar man ut mattetal på 7-2.

    MOHAHAHA....See you!

    SvaraRadera
  41. Har du lagt märke till en sak linda? så fort du skriver om attityder och bemötande så rasar kommenterena in. Ringer det nån klocka?
    jag håller med oxå "HAN" är bara bäst!

    Svar: Ring klocka ring, för det gör den inte för alla!

    SvaraRadera
  42. Jag försvarar varken Linda eller någon annan men när man gör påhopp på någon pga. handikapp som ADHD eller annat bokstavskombinerat handikapp då är man ute på djupt vatten. Det är ju för fan rena mobbingen och ni som slänger ur er såna kommentarer har bevisligen problem med era egna känslor och brist på empatisk förmåga.
    Nu vet inte jag om Linda har detta handikapp men det spelar ingen roll, för så där beter man sig inte. Samma sak gäller med Lindas humör och ibland svårighet att uttrycka sig i text. Hon trissas ju först till att bli upprörd och sen är kriget och smutskastningen i full gång. Nu råkar även jag veta att Linda inte har ett fläckfritt förflutet och är det någon här som anser sig vara en sån ängel så kan väl den kasta 1:a stenen. Ni(inte alla) som besöker Lindas blogg gör ju det enbart för att få smutskasta Linda och hennes familj, ja, jag vet vilka Linda & Magnus är. Ett tips är att skaffa er ett eget liv istället, ett liv där ni slipper använda Linda & Magnus som hackkycklingar för att tränga undan era egna problem.
    Eller är det kanske så att ni gärna skulle vilja ha ett litet "Linda & Magnus"-paket i er egen ägo som ni kunde plocka fram ibland och kasta lite skit på då er egen sanning börjar komma er lite för nära?
    En sak som är säker är att hat föder hat och genom hatet så förhindrar du kärleken att komma just till dig.

    Ha en trevlig dag/Ängeln

    SvaraRadera
  43. HAHAHA....Jag undrar vem som retar vem linda gumman!? Du är SÅÅÅ fel ute ifågan om vem "HAN"
    är ,så du kan sluta trakasera din "vanliga" fiender nu innan dom oxå anmäler dig för grovt förtal! //"HAN"...som är bra mycket besvärligare än dina "gamla" ärkefiender! haha.

    SvaraRadera
  44. Vilken jävla sandlådenivå den här "HAN", befinner sig på. Håller med dig fullkomligt Ängeln. Det är lätt att hamna på djupt vatten.
    En sådan här människa kan man inte annat än att tycka synd om. Han måste må FRUKTANSVÄRT dåligt i sig själv.

    SvaraRadera
  45. Konstigt att ni inte ser att Linda trissar och jävlas med folk, men det är väl så då man är naiv. Hon skriver ofta att den som gett sej in i leken får leken tåla. Då är det väl konstigt att hon inte tål den sk "leken". /Ännu en

    SvaraRadera
  46. "när man gör påhopp på någon pga. handikapp som ADHD eller annat bokstavskombinerat handikapp då är man ute på djupt vatten". Det är ingen som satt den diagnosen på henne utan läs tidigare inlägg så är det hon själv som skrivit att hon tror hon har det då hon gjort självtester och misstänker det pga hennes mående och humör. Så kom inte och anklaga nån för att bedriva mobbing över det.

    SvaraRadera
  47. Tackar för alla snälla fina kommentarer och håller fullständigt med dom om "mina problem" skönt att någon i varje fall kan förstå sej på mej.

    Ja jag är ingen höjdare på att skriva det är jag inte, men jag har min blogg för jag tycker om att skriva även fast jag stavar fel, hoppar ord när jag skriver, kanske inte läser alla ord heller och det beror inte på att jag inte vill utan det beror på att jag har det problemet, kallas kanske för läs och skriv svårigheter. Men det gör inget för det bjuder jag på och jag bjuder även på det jag skriver här, för annars har jag aldrig haft en blogg.

    Ja oki ADHD vad skall man säga om det. Jag kan ju säga att, jag tror jag skrivit det förut också... Jag har inte diagnosen ADHD (ja förutom av somliga då kanske) Men jag har gjort alla tester internet har att erbjuda och enligt det så har jag den problematiken. Var inne på en utredning om det förut jag tänkte göra, men inte kommit så långt till skott med det. Men om någon är intresserad av symtom för ADHD är så googla själv på det så slipper jag skriva om dess symtom, för jag kan ju säga att jag bär alla dess sytom. Ååå tänk att det bjuder jag också på om det är så att jag har en odignostiserad ADHD... jag har i varje fall en orsak till mitt betende i så fall. Barn och ungdomsliv och delar av vuxen livet bestod av kriminalitet som exempel, det började tidigigt kan jag säga, men jag tänker inte närmare gå in på det just i dag p.g.a mina föräldrar. Så vill jag inte smutskasta dom att det skulle vara deras fel. Men jag kan ju säga ett utryck min far sa till mej när jag var ca fem år, "sök hjälp unge" (som femåring så är det rätt svårt) och som tolvåring gör jag mitt första lägenhetsinbrott och blir påkommen och räddad av mitt kött och blod. På den tiden fanns det ett sånt här soplucka i trapphuset och sakerna knöts och kastades där.

    Nu blev det långt här och mitt blogg liv vaknade till och minnen från för bara rasar ut, skall skriva om det lite mer än annan gång. För jag vill inte såra mina föräldrar heller mer än vad jag redan gjort men. Så jag måste bara försöka veta hur jag skall skriva om visa saker. Saker som mina föräldrar aldrig vågat drömma om, dom känner inte mej. Jag har aldrig berättat något av vad "jag gör"

    Nepp oj, detta bara fortsätter. Så jag får nog fortsätta med nya inlägg i stället.

    Men som sagt jag har en problematik det vet jag och ja, det är som det är Jag är jag helt enkelt, älskad och så hatad.

    SvaraRadera
  48. En gammal skolkamrat10 april 2010 kl. 16:25

    Hej Linda. Jag personligen tycker att du ska försöka få ett "test" eller hur det går till när det gäller ADHD, för har du det så finns det många möjligheter för dej att få den hjälp du kanske behöver. Sen undrar jag varför ni isåfall åker förbi "huset som gud glömde" när det inte är på en gata som leder till affärer eller troligen ställen ni besöker. Så då undrar jag vem som snokar på vem? Men jag kanske har fel ang över "huset som gud glömde" men är det det hus jag misstänker så åk då inte förbi där. Jag är antagligen själv en sk "sektmedlem" som du anger oss. Tråkigt. För vi umgås och har trevligt, vi sitter inte och försöker ställa till jävelskap för människor hit och dit. Däremot blev jag väldigt förvånad för nån månad sen då jag möter er på byn och det berömda "fuckfingret" kommer upp. Det är ju då man undrar hur det står till med tanke på att jag aldrig jävlats med er.

    SvaraRadera
  49. Om det som står om barnen är sant hoppas jag dom får det bättre snart!

    SvaraRadera
  50. Ni som håller dessa människor om ryggen gör det enbart av rädla eller så fattar ni inte vad dom är i stånd till! Kul linda att se att du mjuknar till lite iaf efter mina små "påhopp" men det är väl det som ska till...nån som talar om hur jävla illa det ser ut för er..och framtiden blir ju inte ljusare direkt eftersom ni hela hela hela tiden begår nya brott och skaffar er fler fiender hela tiden. Säcken krymper linda och det vet både du och jag. På tal om det ska gubben ha samhällstjänsten på ridhuset denna gång med så han får sig lite romantik igen eller hur tänker han göra denna gång? Gör dig inte skylldig till olaga hot denna gång bara för att magnus köper blommor till en stackars liten vilsen hästbrutta!!

    //"HAN"...som TÅL leken DU leker...Tål du den LINDA YXHUSTRU??

    Till alla som är uppenbart bekymmrad för "HAN"s hälsa kan jag ge lugnande besked...jag mår bra ,lider inte av några som helst åkommor och har ett välbetalt arbete och omges av enormt mycket vänner som ställer upp 24h om dygnet. Jag finner inget särskillt nöje i att sitta vid datorn och som ni säger kasta skit på dom som har det svårt....vaddå svår?! vad är det som är så svårt? Dom har själva ställt till det och då tycker iaf jag att dom borde ha lärt sig något av det. Tycker alla ni i "Yxalliansen" att det verkar som dom lärt sig något??

    SvaraRadera
  51. Du han är inte riktigt riktigt i huvudet du anser jag i varje fall. Men det är min och bra mångas till uppfattning, även dom som sitter högre upp än vad du gör. Men du kanske inte vet vilka som följer bloggen heller tydligen, men du kommer då aldrig upp på deras nivå i varje fall, fast en du tror att du sitter så högt på hästryggen. Var det en mini häst då kanske ha ha....

    Jag har aldrig förnekat det här med om jag tittar på symtomen på ADHD jag har skrivit om det här i bloggen förut. Så du har verkligen inte fått mej att "mjukna på" för det skulle du aldrig lyckas med, mer än slå på då så klart.

    Ja men vi åker väl vart vi vill vi så som alla andra, om vi menar rätt hus så bär den vägen till många ställen och speciella platser man besöker varje dag. Men varför somliga åker ner till vårat hus där det är bara en vändzon då kan man ju börja undra vad "dom" åker om här nere. Så men bör ju sopa under sin egen matta innan man hackar på andra. Men men, dutti dutti dom då. Men som sagt åk vart ni vill, för det kommer jag göra, åå jag kommer gå vart jag vill också. Jag kommer, tycka tänka och göra som jag vill också. Å tål man inte det så är det bara gå åt ett annat håll eller göra som andra. Ta hand om sitt och skit i andra, men "HAN" är ju väldigt nyfiken också nå hemskt, men så har det alltid varit för "HAN" och dess släktingar är ju kändisar för att snacka skit och vara nyfiken. Hua!!! Vilket jobbigt liv det måste vara.

    Sen du gamla skolkamrat så ligger det till som följer, hejar man på mej då hejar jag också inga problem oavsett om jag känner folk eller inte. Pekar man fingret åt mej så blir det ju att jag också pekar tilllbaka och det med dubbla fingrar. Jag behandlar andra som dom behandlar mej och det tänker jag fortsätta att göra. . Helt klart!!! Så är det, så bete dej själv du för fan tycker jag.

    Ååå du "HAN" som inte finner nöje med att sitta här vid datan och kasta skit, vad jävla slut det är väl precis det du gör!!!

    Ååå jag kastar tillbaka, inte fan sitter jag och tar skit heller e aldrig i livet så skyll dej själv säger jag. Men kul att du är beroende av mej, men du var mej en snål fan som inte kan komma på kaffe det skulle uppskattas från min sida i varje fall. För du har ju uppenbarliga prolem själv du.

    Ja nog kan jag göra en utredning om ADHD allt, skulle aldrig tveka om någon gav mej tillfället att göra det, för det är inget lätt att leva med dessa symtom som ADHD har heller och som sagt, fixa en ADHD utredning åt mej du så skall jag ta den ja lätt!!!! För du kanske vet varför jag inte har kommit så långt till något sånt för det kräver oerhört mycket av mej att ens kunna begära en sån själv kan jag säga. Men folk som dej skulle aldrig förstå sej på människor med ADHD kanske du har det själv också? Man kan ju börja undra!!

    Nää han skall inte göra sin samhällstjänst på stallet det skall han inte, det är ett förgånget kapitell och det var som jag sa, det straffar sej och det gjorde det för inte allt så länge och jag accepterar inte en massa skit det gör jag inte och var och en får stå för konsekvenserna för det får jag göra och då ta me fan skall andra göra det också, åå kan man inte det så får man passa sej jävligt noga. Gäller allt det, ställer man till det så får man ta sej ur det också, för jag är inte att leka med det lovar jag!!!!!

    SvaraRadera
  52. En gammal skolkamrat.10 april 2010 kl. 17:37

    Nu är du helt ute på det hala Linda. Jag har aldrig pekat finger åt dej och det vet du nog lika väl själv!!!!!

    SvaraRadera
  53. tycker att det händer alldeles för lite i den här byn och att vi behöver fler som kan ställa till ett helvete för en del bybor. Det krävs ju inte mycket mer än vissa människors existens för att reta gallfeber på en del av ortsbefolkningen.
    Vad gäller sommarstugeinbrotten så hoppas vi på en avsevärd ökning av dessa nu till våren, dock utan Lindas hjälp denna gång;)
    Därför så går vi redan nu ut med en varning till alla fritidshusägare, kedja fast det som kedjas kan och hoppas att kanske just du är den som skonas från nästa inbrottsvåg.
    Nytt för i år är att vi med kommunens hjälp har kunnat finansiera och införskaffa 12 st vita mopedbilar som är tänkt att underlätta transporterna då vågen sveper fram över vår idylliska bygd.
    Stöd gärna vår ungdomsverksamhet för ökad brottslighet genom att sätta in en slant på
    pg.080808-08 märk talongen "Sanslöst"

    SvaraRadera
  54. Nää du skolkamrat du är då ute och cyklar åt fel håll du och det vet du så väl, men vem vill göra saker när någon ser på. När det sker i det fördolda.. löjligt fegis!!!

    Ja ja, kedja fast det som kedjas fast kan ni. Det är bra det, för jag bryr mej faktiskt inte. Inte ett dugg intresserad av sånt längre faktiskt, så varför vi får för skit som händer det fattar jag inte. Men det är ju också, eftersom vi gjort det vi gjort. Så får vi ta resten också. Inbrott och allt som hör kriminallitet kommer alltid att finnas det kommer man aldrig från... Inte ens hos "HAN" för du sysslar ju själv med brottslighet så, annars vore inte somliga av dina ord med här.

    Haha ha , ja gösses!!! Vilken kommentar, somliga är inte riktigt riktig dom heller.

    Va glad och le det gör somliga bybor väldigt sne... skrattar åt alla töntar!

    SvaraRadera
  55. "HAN", inte kommenterar jag av rädsla iaf. Har aldrig varit med om en människa som dig, som inte verkar har ett eget liv... Enda anledningen är att jag stör mig så in i helvete på såna som du. För den delen, lär dig stava ordentligt. Men det är förmodligen kvällsgroggen som gör att du flyter in i dimman!!!

    SvaraRadera
  56. "HAN" kommenterar p.g.a avundsjuka!!

    Jo nog har jag ett eget liv i varje fall, mer än vad du har för jag lägger mej inte i ditt liv. Eftersom ditt liv, inte intresserar mej för fem öre. Men det är ju så visa liv betyder mer än andra liva.

    Har redan talat om att jag inte alls är bra på att stava, att jag kan glöma ord och läser jag ett stycke så kan jag ha missat något ord "som jag inte ser" som sagt, som innan det bjuder jag på. Inte gör det mej något i varje fall, eftersom jag endå har mer än vad du någonsin skulle kunna få och drömma om, avis som du är.

    Ja drack jag en kvälls grogg, två tre eller tio eller fler så är det upp till mej det också, jag gör det då inte i källaren som somliga andra och är dygrak sen.

    Fast nog är du en rädd mus också annars skulle jag få bjuda dej på en kopp kaffe eller som det är nu en kvällsgrogg.

    Sen det bästa av allt, du erkänner att du stör dej så in i helvete på mej, YES säger jag för det är det jag vill att du skall göra 1-0 till mej. Mohahha....

    SvaraRadera
  57. En gammal skolkamrat10 april 2010 kl. 19:41

    Du är fortfarande ute och yrar Linda. Har aldrig pekat finger åt dej/er.

    SvaraRadera
  58. Vet du vart din man får göra sin samhällstjänst den här gången....?

    SvaraRadera
  59. Nää för det skulle du väl aldrig erkänna gammal skolkamrat, men ååå andra sidan, vad har jag gjort dej, vore hemskt intressant att veta faktiskt.

    Anonymus: Nja ev, det är inte riktigt klart är det inte. Finns så många ställen att välja på så det är ju lite som vart man vill vara också det där. Så vi får väl se när det är klart.

    SvaraRadera
  60. En gammal skolkamrat.10 april 2010 kl. 21:28

    Det "enda" du gjort mej är att peka finger åt mej. Och jag är ärlig, jag har inte gjort det mot dej/er. Jag hade barn med mej i bilen som såg så dom undrade varför du gjorde så. Sen har det varit lugnt.

    SvaraRadera
  61. Får man välja ställen helt själv eller är det några bestämda?

    SvaraRadera
  62. Hej alla "glada" nu kommer ett nytt!
    För det första linda SÅ vet JAG nu helt säkert att du inte har en susning i hela ditt helvetiska liv om vem jag dvs."HAN" är. Hur kan jag då veta det? Det är nämligen så att jag har inte en enda släkting här i kommunen, inga föräldrar,syskon,kusiner eller dylikt,jag är hitflyttad från annan ort med min familj visselige för länge sedan men ändå, så du kan avfärda det spåret nu.
    Jag såg en sak till som faktiskt gör mig ärligt talat riktigt förbannad...någon eller några har ridit lite på "HAN" vågen här på bloggen då jag har hittat en del inlägg som inte JAG har skrivit. Även om jag håller med till punkt och pricka vad den andra "HAN" skriver. Avundsjuka?! på vad? Ni lever ett liv som vi normala människor föraktar och så är du stor på dig arma flicka och tror att någon skulle vara avundsjuk på det sen...vad skulle jag vara avundsjuk på? Att du tex blåögt tror att Magnus kommer att få en straffkommendering vart han helst vill, fast inte en endaste arbetsgivare vill ta i någon från yxkroken ens med tång. Eller ska jag vara avundsjuk på dig som förälder...som trots att du är arbetslös och bara går hemma inte ens orkar hålla ihop din familj och sköta vanliga hushållssysslor? Verkar det som att jag skulle vara avundsjuk tycker du? Jag skriver på din blogg av en enda anledning,och det är för att jag känner enbart tomhet när jag tänker på hur dina barn har det hemma hos er,att se er få hålla på med eran jävla skit hela tiden. Men nån avundsjuka är det inte frågan om. Hur mycket ni än snor och stjäl så kommer jag alltid att pissa på er vad det gäller pengar. Och min livkammrat är mig trogen tills döden skiljer oss åt, så linda..vad är det exakt du vill definiera med ditt snack om avundsjuka? Är din livskammrat dig trogen tror du? Det tvivlar jag på med tanke på hans rännande ensam i moppen om nätterna!

    //"HAN"...som är den RIKTIGA "HAN"

    SvaraRadera
  63. "Catta! Du är inte speciellt cooool när jag tänker efter...Hur känner du linda då? Satt ni på kåken tillsammans? //"HAN"..som är cool! *hånler*"

    Vilken nolla du är!!
    Hur jag känner Linda ska ju du enbart skita i! Kanhända vi satt på kåken tillsammans,kan hända vi inte gjorde det..Hur ska du få reda på det?? Fan,vad nyfiken du är ditt lilla troll.
    Det lilla,lilla antalet anonyma fegisar som "håller med dig" får dig att växa en liten bit och tro att du är nåt,eller hur? Men Guess what?? I mina ögon är du inte värd mer än hundskiten jag råkade trampa på i morse ;)
    Fast jag erkänner att jag får mig ett gott skratt när jag läser dina kommentarer,speciellt dina "signaturer"

    "Jag såg en sak till som faktiskt gör mig ärligt talat riktigt förbannad...någon eller några har ridit lite på "HAN" vågen här på bloggen då jag har hittat en del inlägg som inte JAG har skrivit."

    Den var så jävla bra!! Vad ska du göra? Stämma dom? ASG.

    "//"HAN"...som överlevt större prövningar än nån annan du känner."

    Jo,eller hur...

    SvaraRadera
  64. Att folk orkar hålla på... Sköt er själva och skit i andra... Stå på dig vännen! Låt dom inte knäcka er. Massor me kramar

    SvaraRadera
  65. Ja du Linda! Jag skulle vilja se den gamla Linda som du var förut när du var tillsammans med Åke, då gick det att hälsa på dig och ta en fika men nu så är man ju rädd att hälsa på för din nya man är ju folkilsken ..... synd att du försvann...kram saknar dig....

    SvaraRadera
  66. stå på er låt dom ej knäcka er???? linda har ju bloggen på eget initiativ så då vill hon väl ha sånna här inlägg annart skulle man ju inte kunna vara anonym så jag tror nog att linda är rätt nöjd med att få dessa kommentarer .kasta skit hittan och ditta kan det vara nått nöje för någon !!/Åsa

    SvaraRadera
  67. Catta: VArför kopierar mina inlägg då om dom är så idiotiska??! Eller är det månne så att du tycker jag har lite rätt i saker jag skriver? Du kopierar ju mina inlägg och sen tycker DUU att JAAG är en nolla...förlåt mig söta catta men du sätter di själv i ganska dålig fokus när du till och med dubbelpublicerar mina inlägg... men jag tackar för den hjälpen så fler hinner med att se vad "HAN" hade att säga om familjen addams i dag! En sak till jag tror vi i "byn" har bättre koll på nötterna på kroken än vad du har...att döma av dina fjäskiga inställsamma inlägg. Och du troll är man när man trycker ctrl c...ctrl v på allt man hittar på nätet vilket påminner mej om coooolcattas inlägg. //"HAN"...som iaf författar sina små noveller själv.

    SvaraRadera
  68. Ja du gamla skolkamart, jag springer inte runt och pekar finger det är en sak som är jävligt klar. Då känner du inte mej. Men pekar man fingret åt mej så pekar jag båda tillbaka om det är så.. Men du törs ju inte erkänna du, vore nog pinsamt för dej eftersom du skall värka duktigt utåt när folk ser och när ingen ser då kan både en det ena än det andra.

    Ställen får man välja helt själv så, fast dom skall ju vara godkänd för en samhällstjänst. Sen är det väl frit då. Ååå det är inte blåögt att tro det, utan det är regler som frivården har. Så alltså ställen godkänd för samhällstjänst. Men lilla "HAN" med stora "DEN" vet inte så mycket vad beträffar det tydligen.

    Catta: Ja "HAN" är då inte mer värd en hundskit man trampa på i morse i varje fall, det har du helt rätt i. "HAN" är inte riktigt riktigt på en endaste fläck.

    Mari: Tack gumman.... LOVE YOU!!!!

    Ååå du som saknar mej, då känner du inte mej i varje fall det kan jag då säga, jag saknar inte en endaste av "dom få" som försvann, för dom är inga vänner, för vänner stannar kvar. Så är det, men det är alltid valfritt. Jag har aldrig tvingat någon att umgås det har jag inte gjort. Men det är så när jag gjorde mitt straff så tänkte jag i bland så här, vilka kommer att finnas kvar när jag muckar den 24 Maj -06, ja gissade ett jävla fel, totalt fel!! Folk (några få) dom stack, dom jag trodde skulle stanna kvar och dom jag trodde skulle försvinna dom stannade kvar... falska vänner det hatar jag. Men i dag vet jag vilka som är mina äkta vänner, riktiga vänner!!! För dom finns för mej när jag är glad, ledsen, arg och lycklig det spelar ingen roll. Många av dom vännerna jag har nu hade jag bara lite förut, p.g.a att jag fick aldrig umgås med mina vänner för, jag fick aldrig gå ut. Varav en av mina bästa vänner i dag kan bevitna ett telefon samtal jag fick en gång, hon sa det Linda skall du ha det så här..

    Mitt liv i dag och det jag varit med om i mitt liv skulle jag aldrig vilja bytta bort, jag har varit med om såna prövningar och händelser och sitter på en ryggsäck större än någon ens kunna tro och drömma om. Men det finns händelser som jag inte skulle önska min värsta fiende heller, det får jag i dag betrakta som en erfarenhet och bär på större kunskaper om livet om vad "HAN" ens kommer att göra..

    Åsa: Ja jag har bloggen på helt egen begäran, jag starta den själv, jag väljer när jag vill göra ett inlägg eller en kommentar, jag väljer vem sóm kan besöka min sida och jag kan stänga ner den när jag vill också. Helt upp till mej, jag sitter inte här för att kasta skit på folk men jag svarar på kommenter det gör jag. Är folk vänliga så är jag vänlig också, ställer man frågor snällt och trevligt så svarar jag snällt och trevligt. Jävlas man som den största dåren gör, då blir jag bara tio resor värre och det är en problematik jag har.

    Men jag står då i vart fall för mina problem och jag tycker inte att det är något att gömma, varför skall jag gömma delar av mej själv. Aldrig ta mej som jag är eller låt bli mej och lämna mej i fred. Det är allt jag begär.

    SvaraRadera
  69. Om du stog för en bråkdel av dina problem så skulle du inte skriva så inihelvete sjuka saker såm du gör. Varför tror du helvetet själv bryter ut när du bloggar om bemötande och attityder?? självinsikt NOT!!! Och du "HAN"...Du är kung!!!

    SvaraRadera
  70. Jag står du för mitt jag i varje fall och regel nr ett jag är i varje fall inte anonym!!! Skulle jag inte vara i något läge alls, det är så fegt så det är äckligt!!! Men det brukar ju vara så när det är påhitt och skitsnack, då ställer man sej bakom en anonym identitet. . . fega råttor!

    Jag skriver om sjuka saker för att du läser dom, så då är då lite sjuk du också då. TYckte du att det var så sjukt efter besök nr 1 så skulle du inte varit här x antal gånger, besöka min sida gång på gång. Snacka om att göra totalt tvärtemot.

    Det där köper jag inte!!!

    "JAG ÄGER, MOHAHA...!

    SvaraRadera
  71. HAHAHA! Det DU äger har JAG betalat för. Så sämhällsbelastning du är!!

    SvaraRadera
  72. Då känns det ännu skönare om du betalt det och det vet du mycket väl att du inte har, för så mycket pengar har du inte ens!!!

    Tycker somliga borde betala mer till såna som mej, mer pengar till mej!!! MOhahaha....

    SvaraRadera
  73. Du erkänner alltså att Mange ska få samhällstjänst igen..... Varför då?????????? Ni har ju avtjänat era straff å inte gjort några nya brott säger du ju :) Undrar varför folk inte glömmer ;) // Undrar bara!

    SvaraRadera
  74. Ja varför skulle jag inte erkänna det då, ja det är bl.a för att han försvara sej i ett slagsmål och bl.a två företag som anmälde att firman gick i konkurs. Så där av fick han samhällstjänst, men den är snart gjord den också. Det är ju som att ha praktik, samhällstjänst alltså. Fast mera kontrollerat med närvaro stickprov och tider och sånt...

    Japp vi har avtjänat våra straff har inte sagt nå annat, nu uppkom ju det här då, som jag menar vem som helst kunnat råka ut för. Det räcker ju att vem som helst hamnar i en konflikt och man försvar sej ungefär som med bloggen. Finns mycket som är straffbart ;o) Blink, Blink. Somliga som inte uppfattat det ännu bara.

    SvaraRadera
  75. Så det var inte bedrägeri och stöld av hyrd snöskoter han fick det för då...utan bara att firman gick i konkurs? BRA DÄR LINDA DU VERKAR VARA EN DAM SOM VET HUR RÄTTSAPPARTEN FUNKAR DU. Fast det klart med erat rännande till rättegångar hit och dis så blir man väl rätt så påläst.// Undrar oxå!

    SvaraRadera
  76. Här var det livat! Tycker du det är konstigt att folk undrar och blir less linda? Ni lär ju er aldrig. Tänk på dina barn människa!

    SvaraRadera
  77. jag nämde inte allt, men tycker du bör läsa på om det hela hur det var innan du säger något, ja det finns ju folk som försöker sätta dit en så att säga. Så fan är det vårt fel i vart fall... men det är bäst att vara påläst så man klarar somliga, så dom borde anstränga sej läsa på lite om sina "skrivna misstag"

    Nää folk får undra hur mycket dom vill, oki om dom blir less skall ni vet vad vi blir då av anklagelser, tänk på dina barn själv du tycker jag om du har såna om inte annat tänk på dej själv, vad du utsätter för.

    SvaraRadera
  78. Till "HAN"
    Du fattar inte varför jag kopierar delar av dina inlägg?
    Jo,för att det blir liksom lättare att påvisa VAD jag kommenterar och reagerar på..Fattar du nu??
    Troligvis inte..

    Kolla nu kopierar jag igen...

    "Och du troll är man när man trycker ctrl c...ctrl v på allt man hittar på nätet vilket påminner mej om coooolcattas inlägg."

    Titta här:(Japp,jag har kopierat texten)
    Ett internettroll, eller bara troll, är en användare som skriver artiklar eller debattinlägg på Internet med huvudsyfte att reta upp övriga användare. De är mestadels ointresserade av fakta eller att föra en egentlig dialog, och ses ofta delta i ett otal diskussioner samtidigt, där de föder ilska, vanmakt och rent allmänt skadar sinnesstämningen hos övriga användare.

    Hmm,varför tycker du mina inlägg är fjäskiga och inställsamma? Jag skriver enbart vad JAG tycker,precis som du gör.

    Varför skulle jag ens ödsla tid på att gå in och läsa här om jag inte brydde mig om Linda och hennes familj på ett eller annat sätt?
    Till skillnad från dig och flera andra så har jag nåt som kallas Empati = "betecknar förmågan att ha medvetande om andra personers känslor och att handla i enlighet med detta. Begreppet är nära besläktat med medkänsla och inlevelse" (Japp,jag kopierade igen).

    Du som författar dina noveller själv..Hahaha..Vill du ha ett ex av min senaste utgivna bok?
    Du kan läsa ett utdrag här:
    http://31337.pl/

    SvaraRadera
  79. Catta: Önskar dej en super härlig dag, kram från mej till dej.

    SvaraRadera
  80. aha? så några få har blivit flera catta ..men vad konstigt då! Linda: Och så kom det igen "någon försöker sätta dit oss" Tycker ni det är kostigt när eran huvudsakliga sysselsättning är brott,jävelskap rent allmänt och dessutom skylla ifrån sig så ofta och mycket du/ni kan? Du är ju helt fantasktiskt dum om du inte tänker inse att orsaken till att folk reagerar är det faktum att ni aldrig kan göra något rätt och riktigt och dessutom sätter era barn i skiten bara för att ni själva fattar vad det igentligen är ni sysslar med. Du brukar återkomma till den där egengrävda gropen i det du skriver...jag börjar förstå att det är rätt ensamt där nere i den...hoppas nån eller några skottar igen den för ALLTID! //"HAN"...som har sagt det förr...skit ska skit ha...krimminella ska bakom LÅS och BOM!

    SvaraRadera
  81. HAN, jag hjälper gärna till med skottningen över den där gropen!

    SvaraRadera
  82. Jag hjälper HAN också med skottningen! HAN är min nya idol. //Stina

    SvaraRadera
  83. Ja hur länge ska dom få hålla på?

    SvaraRadera
  84. jag kan också skotta. /GB

    SvaraRadera
  85. Och jag kan åka med en ångvält ovanpå sen när ni är klar/M

    SvaraRadera
  86. Tycker ni kan samla ihop er och komma på en kopp kaffe med påtår jag, men det är väl ni för feg för tänker jag. Finns det bara fega råttor i sekten, roligt det vorre om någon hade lust att komma ner, en eller 25 spelar ingen roll. Men 25 lär ni aldrig bli. Vore intressant att se någon som kunde så för någon åsikt och tyckte så att sanningen fanns, men det är jag och några få till det bara. Fega råttor!!!

    Ååå jag har då spadar så det räcker att dela ut, kanske ni får två per man också och en ångvält kan du M köra ovanpå sen. För ni skulle endå misslyckas, för sanningen vinner över allt annat. Men man gömmer sej bakom anonyma inlägg, därav ingen sanning alls.

    Så har vi det här med Dum igen, okej jag tar dum och ni dom andra böjningarna för det är vad ni är. Så otroligt svartsjuka!!! Är väl så ni dreglar! Tänk vilket skit liv ni måste ha några få av er, skamligt!!!

    Men skotta på ni, för ni blir endå tröttare än vad jag blir så spelar det ingen roll om man heter "HAN", M ,GB eller Stina eller nå annat.

    Den dagen någon har lust att snacka live så skulle jag kunna säga ett och annat, men ni tål ju inte sanningen och är så jävla feg!! Usch vilket folk!!! Men det är ju så när man har fel, ljuger och jävlas med folk som verligen försöker ha det bra och har allt ni aldrig kunnat drömma om.

    Så jag bjuder in er, små pissråttor! Våga säger jag!!!! Jag vågar i varje fall!

    SvaraRadera
  87. Fatta Linda, vi dricker inte kaffe!!!

    SvaraRadera
  88. Och kaffet du bjuder på har Alla vi "råttor" betalat åt dig! Ja det klart att ni kan fixa spadar till hela byn...ni snor väl våra! Ångvälten har ni ju redan kollat in var man får tag på, när ni var och fixade stålar till shoppingdagen i s-hamn. /Råttan

    SvaraRadera
  89. Det skitlivet vi lever är nog en fis i vinden om jämför med ditt allsmäktiga renlevnadsliv hahaha. Svartsjuka på vad din man eller? Hemska tanke att vakna upp bredvid ett så sönderhärjat spöke som du, *ryser*/ HAN:s kompis

    SvaraRadera
  90. Det behövs varken spade eller ångvält till huset på yxkroken...det räcker väll med att blåsa på det så faller det ihop. Det är ju bara att åka förbi och titta på huset, eller hela gården så förstår man ju varför. Det ser ju helt sönder ruttet ut...så om man pustar och frustar lite så åker nog det ikull. //Stina

    SvaraRadera
  91. Ta ett glas saft då om det känns bättre, det jag menar med kaffet är ju att jag tycker att det är fegt att gömma sej bakom anonyma idientiteter bara... åå med en kopp kaffe så menar jag ju att man kan stå för vad man tycker. Men somliga klarar inte ett liv av ärlighet och våga stå för det man tycker! FEGA RÅTTOR!!!

    Spadar till hela byn känns det som att det inte behövs, men fyra spadar behövs i varje fall till en början, för utan ledarna inga medlemar heller. Dom är så få så höga medlemsavgifter krävs väl :o) Kanske somliga borde ha en fond, som man kunde stödja så har man kunnat tagit sin egen spade i stället :o)

    Roligt att någon vars HAN:s kompis erkänner sitt och hans kompis skitliv då i varje fall, nice!!! Mohahaha...

    När katten är borta dansar råttorna på bordet!!!!

    SvaraRadera
  92. "När katten är borta dansar råttorna på bordet" det är väll så ni levde efter då ni gjorde inbrott. Eftersom stugägarna int var hemma så passade ni på att dansa efter!!!! Mohahahahahah//Stina

    SvaraRadera
  93. Du skriver: Men somliga klarar inte ett liv av ärlighet. Låtsas du? eller är du så jävla dum som du verkar vilja framstå som? Du som är av värsta sortens drägg edsbyns invånare ska försörja pratar om ärlighet,moral,attityder,spelets regler,lagens långa arm osv.osv. Snälla Linda rannsaka dig själv, Sen tror jag roten till mycket ont är din man. Har du stenkoll på vad han är ute på för nått på nätterna egentligen? undrar bara för där mopebilen har synts till har det för det mesta blivit något stulet. /Råttan

    SvaraRadera
  94. Ja du Stina du är väl på råttornas efterfest verkar det som, hur är det med tid och rum (?) Enligt min uppfattning inte så värst bra, men det är ju så, problem föder problem och gropen man grävde åt andra faller man själv i om inte lite värre.
    Det lyckades somliga bra med, tihi. Så då lutar man sej tillbaka och njuter :o)

    Ja då nog har jag koll på vad min man är på nätterna allt, antingen sover vi, vi kan vara ute, vi kan vara inne. Vi är alltid tillsammans, i varje fall natte tid så. Sen roten till mycket ont det är klanen själv det. Så inget är på låtsats absolut inte, inte för mej men uppenbarligen "råttdansen" verkar det som.

    Ja mopedbilen ser man ju fast en den ståt på verkstad också, utan startmotor. Mycket intressant, nötskal.

    SvaraRadera
  95. Så duktigt av dig som mamma att lämna barnen ensam om nätterna när ni är ute och snor allt som sitter löst! Jävla pack!

    SvaraRadera
  96. Har då inte skrivit om att jag lämnar nå barn ensam på nå nätter i varje fall, aldrig gjort och kommer aldrig göra det heller.

    Men man kan ju undra vem som är ute och "snor" på våran bekostnad!! Någon som tar chansen för att skylla på andra, kanske är den här sekten som härjar som det är sådant prat om. Känns nästan som så... tror folk har blivit helt galen!!! Fast jag har börjat att trötta på saker som man inte gör och har gjort. Jag har gjort det jag gjort och jag är den jag är, love it eller hate it... upp till var och en.

    <3

    SvaraRadera
  97. Men snälla snälla ni...
    Sluta med det här, jag får ont i magen varje gång jag e in här å läser..
    Ni pratar om att barnen läser bloggen, tycker ni att ni gör det bättre med era kommentarer då?? En dag blir dom stor, å förstår..
    Å då är det inte bara Linda som strött oro, ångest å ledsamhet i deras magar iallafall.. Jag tycker det är bra nu, dom har fått så det räcker.. Skriv av er på egna bloggar eller anteckningar istället, å vill ni att dom ska få ta del av det så skicka ett brev då istället.. Jag gråter när jag tänker på vad dom läser från er anonyma åxå..
    Djup suck från lessen mamma...

    SvaraRadera
  98. Å jag tänker sluta å läsa här nu, jag blir så förtvivlad...

    SvaraRadera
  99. Anneli, jag intstämmer till fullo med dej... och tackar så hjärtligt för ditt inlägg! Tack!!

    SvaraRadera
  100. Tycker du inte anneli att dom skulle ha tänkt på det innan?! Linda..var man än vänder sig på byn så pratar folk om er och din blogg och alla undrar samma sak....varför gör soc inget?Varför gör polisen inget? Hur länga ska dom få hålla på? Nä linda folk har inte blivit galen, folk har fått nog!! Ett gott råd ska du få...släck ner bloggen,byt identitet och flytta från byn...det är inget illa menat linda,bara ett gott råd.

    SvaraRadera
  101. Tycker somliga borde ta rådet att klappa igen käften i saker som inte angår när dom endå är ute efter att jävlas och förstöra. Räcker inte det som har varit e? För min del räcker det i varje fall.

    Ja flytta vore inte helt fel, men jag trivs i mitt hus och jag trivs med Edsbyn på så sätt, men det finns några som hatet är stort mot som har orsaka mej och min familj en massa skit och jag tänker kalla det för värre än vad sommarstugeinbrott lede till som var döa ting. Nu blir det säkert heta kommentarer, men att gå på ungar det är ännu värre jag försvar inte mina brott men en viss skillnad. Ni några få som skall vara så duktig, jo men tjena hå och hej. Heller hur!!! När ingen ser då är man i farten, psykopater!!!!

    Gör inte soc nå dom e? Hur många utredningar har dom inte gjort p.g.a anonyma anmälningar och polisen får själva ansvara för sitt arbete deras kan jag inte och det är inte på samma sätt som med socialtjänsten. SÅ där tänker jag inte yttra mej.

    Känns som att det är vi som fått nog, men jag släcker inte våra liv för att andra vill det. Vi är världens underbaraste familj!!!

    SvaraRadera
  102. Var ni i Viksjöfors i helgen??

    SvaraRadera
  103. Du skrev alldeles själv härom veckan att soc kastar anonyma anmälnigar sopkorgen...har dom börjat källsortera? Du är ett sånt klockrent exempel på hur en spontan lögnare fungerar linda. Ena stunden är det si nästa är det så och så drar du till med en nödlögn när det kniper, eller är det bara så att du börjar ha svårt att hålla isär dina mytomaninlägg??
    //"HAN"...som minns och INTE glömmer!

    SvaraRadera
  104. Nä vi var inte i Viksjöfors i helgen, längesen vi var där. Brukar hälsa på M.S där men det är nog ett år sen det också. I helgen så hade vi lite grillfest på fredagen och Lördagen en helkväll med Sanna och en massa mys... varför undra???

    Ja dom har gjort det med ett flertal, då det är samma tjatt i dom så finns det inget att liksom fortsätta med. Ja soc läre väl källsortera när folk håller på med trakasering och häxeri.
    Ja nog är det si ena stunden och så nästa stund, det ger du "HAN" ett fullständigt exempel på (roligt värre) testa läsa alla dina inlägg du gjort på min blogg skall du få se nå kul, så kan vi snacka vidare sen.
    (lutar mej tillbaka och tycker att du är otrolig som ens orkar bry dej)

    SvaraRadera
  105. Svar angående varför folk undrar varför ni var i Viksjöfors i helgen...är för att det stod i Ljusnan att en plånbok försvann från en privat fest..alltså att den blivit stulen. Men det märks väll snart om ni varit och shoppat nya mobiltelefoner till barnen eller så. Mycket märkligt sammanträffande egentligen...för när det stod i ljusnan att det hade stulits 5300:- vid ett inbrott så dagen efter då hade ni varit och shoppat en massa...bland annat en ny mobil till dottern. Väldigt märkligt. Men det är väll som vanligt att du kommer förneka det hela. Du måste ju förstå folks irritation när det är såna sammanträffanden. Jag anklagar er inte...men förstår Edsby boarnas irritation också.

    SvaraRadera
  106. ...man ser det man vill se och hör det man vill höra...och förresten så verkar edsbyborna behöva lite att irritera sig på. Man bara undrar hur en edsbybo skulle klara sig en vecka utan skvaller och skitprat - jävla inavel.

    SvaraRadera
  107. Vi hade faktiskt "fest" här hemma i fredags och nu skall namnen klivas ut, det var jag min man, Pia och Tobbe, Mattias och Mia var med en kort stund på kvällen kvisten, ett av Pias vuxna barn, Wennberg och våran allas smensgård. Så är det, vill ni veta summan på Ica också kostnaden på köttet???? (jävla piss fittor) Så halv sex på morgonen la jag mej för då gick dom sista två hem och vilka det var kan ni smarta nollor räkna ut själv.
    Kom inte och beskyll oss för någon jävla plånboksfest i varje fall!!!
    Jag fattar inte varför bybor är irriterad, eller några få av dom. Stug ägarna oki inga problem, var det de köper jag utan att skälla, det var fel det var dumt. Men det satans idioter till bybor håller på med nu det är fan inte klokt!!!! Men håll er anonym, så slipper jag dra på en smäll också. För den är jävligt nära, men skyll er själv säger jag bara.

    Vad beträffar Sannas mobiltelefon, så är vi nåra som delat på den, bl.a hennes mormor Marita så kan ni ju om ni förmodan jobbar på hemtjänsten fråga henne där, där det klackas så jävla mycket skit också, eller ring till min mormor. För hon var också med och delade på den, men ring inte för sent för hon är inga pigg. Men om jag väljer att lägga tusen spänn på min dotters födelsedag så gör jag det!!!
    Jävla psykopater!!!! Men håll huvudet ovanför vattenytan!

    Sen kan jag säga att jag gör precis som jag vill, helt upp till mej. Jag styr inte era barns födelsedagar och sånt, jag styr inte vart ni är och vad ni gör. Jag styr inte om era handlingar och tänkande får konsekvenser.
    Jag står fyra mina, gör jag fel får jag ju stå för konsekvenserna. Inte fan straffar det er!!!!!

    Ja byborna irriterar sej så det är skrämmande och dom tror bara att det är så, för det är så dom vill ha det.

    Det ****** för lite!

    SvaraRadera
  108. Vad jag förstår av ditt inlägg här ovan så är det helt ok för mig att fortsätta skriva då.
    DU HAR VARIT I MIN STUGA OCH JAG GLÖMMER INTE DET LINDA!!! Kul att DUUU tycker att det skjuts för lite...haha. Vad ska du skuta med då? Lufgevär kanske? *asg* Intressant fenomen bland dina vänner oxå att dom tycker att byn är inavlad...jag menar här i edsbyn är ju somliga barn både halvsyskon och kusiner med VARANDRA...och ni pratar om inavel. Vikjöfors...nu ljuger du igen, Björkträ ligger i just den ovannämda byn...ALLT står i egab:s rapport så den gick inte hem den heller fröken mytoman. Vad det gäller alla "mina" inlägg så kan jag inte svara för alla "HAN" inlägg då det är någon annan som andvänt just den signaturen vid 3 tillfällen. Men jag håller med vad även den andra "han" skriver. Sen påstår du att du slutat begå brott samtidigt som du vid olika tillfällen skryter om era äventyr för kompisar som du tror du kan lita på....men även där sket du ett knippe lök.
    //"HAN"...som haft inbrott och INTE förlåter.
    Nu kanske du fatta vad JAG har emot ER!

    SvaraRadera
  109. Nja det gör jag väl inte skulle jag kunna säga, jag kan inte inte förstå dej. För skulle du ha varit en av dom så skulle du inte för det första uppträtt som du gör. Så det tror jag inte på för fem öre i varje fall.

    Ja nog vet jag att björkträ ligger i viksjöfors allt, det vet jag. Men vet inte Egab det eller vad då, vad menar du med det. Heller hittar inte egab till viksjöfors. Vi har inte varit där på någon fest i fredags, det kan ni ju kolla med våra vänner som var här då eller också, varför inte dom som blev utsatt för det. Jag vet inte ens vem den drabbade är, för man har inte hört nå rykten. Kanske är påhitt det också då, som visa andra fejkande inbrott och sånt som för sej går bara för att vi skall få fan för skiten. Näää näää, mycket har jag gjort. Både erkända och dolda saker... men jag skulle aldrig erkäna något jag inte är skyldig till. Aldrig!!!!

    Näää luftgevär, skall det vara så lindrigt så får det hellre vara. Nää näää, men det är inte min grej. Men finns säkert andra som sysslar med sånt. Inte min bana det där... no way!!!

    Ja hela jävla Edsbyn är väl ett inavel som det verkar, men inte gör det nå. Edsbyfolk är vi ju inte för intet i varje fall, hallelulja!!!!

    Nä jag förstår att du aldrig skulle kunna förlåta det kan jag förstå p.g.a en helt annan sak och det är att du måste gå till dej själv först innan du kan förlåta andra. Så du har uppenbarligen stora problem.

    Ha ha, skryter om våra äventyr för våra kompisar. Ja gösses, vad skall det vara för äventyr då? Det jag kan prata om som händer i bland är när vi var ute på turnè hur det gick till, för så här är det. Att bryta är en jävla kick, så farlig så och man blir väldigt lätt beroende av det också. I dag är jag glad att det slutade när det slutade, var har man annars gjort, bankrån (?) ja jag skulle kunna tro det för man ökar på gradvis under vägen.
    Så jag är jävligt glad att det upphörde, det jag kan tycka är synd är att man inte åkte ditt första inbrottet faktiskt, eller andra, eller tredje. För det är ju så alla visste vad vi gjorde, alla vile köpa en massa saker och ha både ena och det tredje. Man ställde upp som spanare, barnvakt o.s.v men då passade det bra. Efteråt kastar man skit, fast en man var delaktig i det. Men det är en annan historia. . så den får vi ta en annan gång.

    SvaraRadera
  110. Jag vill bara upplysa om att nylonlinan som ni oförsiktigt stötte på för några år sedan, Numera inte är kopplat till något ofarligt larm utan ett laddat dolt Hagelgevär. Så nu har jag varnat er två gånger

    SvaraRadera
  111. vd menar du linda...nu erkänner du dolda saker med....hade du inte sonat dina brott? Om nu "HAN" är en av dom som ni har utsatt för den mest vidriga kränkningen man kan göra (och rota igenom någons privata saker) och du fortsätter att spy galla över honom och hans inlägg då är du den vedervärdigaste människa jag har hört talas om. "HAN" är iaf. den som skriver dom vettigaste sakerna på din blogg, en dag kommer du inse att vi och "HAN" hade rätt! Men då sitter ni redan inne igen och barnen era har fått det bra i nya hem!

    SvaraRadera
  112. Men skulle "HAN" vara utsatt så skulle han inte bete sej som han gjorde och gör han det så får han skylla sej själv då... jag har inte jävlas med han. Han har uppsökt mej och bara fortsätter, så då skiter jag inte lite i det och visar ingen empati för det längre. Eftersom jag redan sonat mitt brott. Men somliga Edsbybor är ju inte riktigt riktig i skallen heller så!!! Men som sagt det straffar sej, kanske inte ens var vi som var in där, då jag inte fått något konkret bevis för det och det har jag skrivit om för. Jag tar inte på mej något som vi inte har gjort. Ååå håller man på som "HAN" gör så lär han ju få värre problem en ett fjantigt sommarstuge inbrott. I don`t care!!!!!

    Det är endå ni som är förlorarna!!!!

    SvaraRadera
  113. Men nu är väl ändå det kokta fläsket stekt!!!!
    "Ett fjantigt sommarstugeinbrott"!!!!!????? Är det SÅ du ser på det?! Va fan är det för fel på dig Linda!!!!!!!!!!!!!
    Ja, det är vi som är förlorarna NU. Det är VI som förlorar våra saker till ER, morgondagens förlorare!!!! Ha så kul på kåken!!! Moahahahahahahahahahahahahahahahahah...................................................................................................

    SvaraRadera
  114. I bland så får man faktiskt välja om man vill ha kokt eller stek fläsk, så är det även om man heter Linda eller drabbad eller du eller någon annan. Så är det...

    Har gjort dom brott som jag är dömd för och inget annat så är det, svider väl det också kan jag tro. Så välj nå annat än fläsk du också så skall du se att det är så synd om dej också.... ja vem vet kanske ses på kåken också för några lär ju hamna där före innan jag gör det. Mohahaha...

    SvaraRadera
  115. Då har du erkänt att du kommer hamna på kåken allafall. bra tack hej.

    SvaraRadera
  116. DU ÄR JU FÖR FAN HELT JÄVLA RUBBAD I SKALLEN LINDA!!!!! FY FAN FÖR ER!!!OCH VEM KOMMER HAMNA PÅ KÅKEN FÖRE DIG DÅ?? GUBBEN DIN MÖJLIGTVIS!!! IDIOTER!!!

    SvaraRadera
  117. Själviska svin och ett satans avskum säger jag om skiten på yxkroken....och resten av byn tycker likadant! "han" äger!!

    SvaraRadera
  118. Erkände att "du" kommer att hamna på kåken före mej i varje fall. Ååå det jag menar att det är en viss skillnad och att det enligt mej aldrig finns en garanti för det. Vem som helst kan hamna där.

    Ja u ja, fy fan vad rubbad vi är nå hemskt då!!! Men inget i jämnförelse med vad ni är i varje fall, ni som håller på. Men det är ju kul att jag lyckas reta er då, för ni vill ju endå komma ditt. Så sitt där och var nöjd... små svartsjuka saker!!!!

    Ykroken äger, 4-ever and ever!!!!!!!

    SvaraRadera
  119. Hur kan du tro att NÅN kan vara svartsjuk på er, ALLVARLIGT!

    SvaraRadera
  120. ....hallå hallå, illaluktande hästballe här.
    Kanse ville ronka opp en liten palle elle smutta sig lite zigenarballe, faan,smörja in me olivolja och rulla runt i gröngräset me vrålstånd å sinnpaj vettu.Bara vara glada som faan och knolla varann där bak vettu.

    SvaraRadera
  121. Hon är så jävla sjuk den här damen! eller ska vi säga lilla flickan? för vuxen är du INTE linda! Men blogga på du...du gör bort dig mer o mer för varje dag! Ständigt nya lögner och bortförklaringar. Ena stunden skriver du en sak sen nästa gång kan det vara raka motsatsen. Du /Ni är sjuka...skaffa hjälp för barnens skull! / En till

    SvaraRadera
  122. Ja man kan ju fråga sig vad dom sysslar med på kommunhuset? /Mamma

    SvaraRadera
  123. Ja det verkar ju så av visa kommentarer att bedöma... varför bry sej så mycket om något eller några man hatar. Så jag köper inte hatet längre heller e...
    Mundiarrè: Ha ha du å då, vem du nu än är. Konstigt att dom inte retat upp sej "tillräckligt" på dej ännu, mohahaha. *skrattar*
    Kalla mej för vad du vill du fröken anonym, det går bra det, för inte behöver du bry dej i varj fall....ja visa saker får man ju nästan söka hjälp för, för att orka med livet i byn så att säga. Folk som tror att dom är så duktiga och så beter dom säg så här, man borde soppa framför sin egen dörr till en början.
    Mamman där, ja vad tror du att dom sysslar med där inne då??? Dom försöker reda upp helvetet anonyma brevskrivare skriver, vore kanske en idè att sluta anmäla hos, för det finns faktiskt dom som behöver dom. . . Mamman själv kanske.

    SvaraRadera
  124. Linda...det finns en förklaring till varför ingen retat upp sig på "mundiarré". Detta beror på att alla vet nog vem det är...det är en man som bor utan för Edsbyn ( men ändå i Edsbyns kommun)...det är bara en sån som han som skulle kunna komma på det töntiga namnet mundiarré!

    SvaraRadera
  125. Då säger jag bara Mundiarrè äger!!!!!

    För det är ju vad somliga inlägg är!!!

    SvaraRadera
  126. Som sagt du gör bort dig mer och mer! Tänk om alla anonyma skulle träda fram då. Då åker du ju dit för olaga hot med alla som du ska ge på käften och sparka på osv. osv. Tänk först ,Utala dig sen!

    SvaraRadera
  127. Det borde somliga börja med i stället....

    Mina inlägg finns här för att jag själv skrivit dom, kommentarerna dom börjar alltid med sattyg från någon som kallar sej för "anonym" och då kan man ju börja undra hur det är stället. Traksering är det somliga håller på med, så anonyma kanske borde dra åt snaran lite själv också.

    Men det är ju också äkta vara av by bo. ANMÄLA ANMÄLA ANMÄLA fattar inte varför man skall hålla på och anmäla...fegt att kontakta farbror blå.

    Så se er för själva, då det är ni som bidragit till det.

    SvaraRadera
  128. HAr vi bidragit till att du begår brott? Bra dum du linda? så det är inget ni völjer själva då? utan ni begår brott för att vi bidragit till det? Harde vi för dåliga lås på sommarstugorna eller? är det såna bidrag du menar? DÅRE!!

    SvaraRadera
  129. Bidraget till att jag begick brott??? Var inte det vi snackade om nu lilla du...

    Det var det här med som står strax ovanför, tänk om alla anonyma skulle träda fram och visa vem dom är och anmäla mej för olaga hot, därför skrev jag att det är ni själva som bidragit till det. Eftersom jag skriver inläggen och "ni" börjar kommentera på att jävla fult sätt och jag har full rättighet att försvara mej och ni skulle endå åka ditt först i varje fall...
    Så då är du bra dum själv, som inte fattar vad man skriver då. . . jag har aldrig pratat om dåliga lås på sommarstugor i varje fall.
    Jag får inte säga nå tillbaka jag e, jag får inte kalla eller för nå. SOm kallar mej för saker här.... så det var inte jag som började i varje fall. Men försvar kommer jag allitd att utföra både med käften och handkriplingen det gör jag, tveklöst!!! Ååå dom är hårdare än det som kommer från eran mun och handkripligen också.... tveklöst!!! Finns ingen som skrämmer mej vad gäller det i varje fall.

    SvaraRadera
  130. Hjälp jag blir så rädd för du är så tuff när du pratar om att du inte har nån överman ....hahaha. TÖNT TÖNT TÖNT TÖNT! Du är så förutsägbar, när du inte vet vad du ska svara då ska du ta till dina små söta frökenhänder och tror dessutom att du är odödlig. Visa er ute på krogen en lördagkväll en gång...både du och hela edsbyn vet hur det skulle sluta. Tänk på alla fulla testosteronstinna småpojkar som mer än gärna sliter er i småbitar. Hahaha "ingen överman"...*asgarvar hejdlöst* Du är så Vuxen så fröken barnrumpfisgulligull!!

    SvaraRadera
  131. Nog finns det säkert en överman, självklart gör det de. Men jag skulle aldrig backa, har aldrig backat någon gång och skulle aldrig falla mej in. Därför att "det är en annan värld" du som ser svart, vet vad jag pratar om. Jag vet inget fören efteråt..

    Ja nog kan vi visa oss ute på krogen allt absolut, ett tag var vi mycket på bonden och bandy och dom ställen vi har här i byn och det är inga problem. Tycker bara att bonden är så mycket sämre nu en vad det var för...

    Tyck vad du vill du, det är upp till dej det. Men man skall inte säga så mycket förän man vet, men det pratas ju om räddsla mot oss ha ha, hur man nu kan vara rädd. Det fattar jag inte, men en sak har jag listat ut. Folk som inte är rädda det är dom som beter sej normalt, alltså sköter sitt och allt vad det innebär och dom som är rädda det är dom som "gjort" oss något, dom är rädda. Så dom har ju skaffat sej en anledning.

    SvaraRadera
  132. En anledning till vad? Tror du att du är cool linda när du håller på med sån här barnrumpeskit? Tala om på en blogg hur våldsbenägen man är. Snacka om tvärslut i huvet!

    SvaraRadera
  133. En andledning till att vara rädda, inte fan har jag bett om det i varje fall.

    Ja u ja vad cool jag är du :o) Nå hemskt!!!

    Är det är våldsbenägen det? Slå upp det i en ordlista du i stället... så får du reda på vad det betyder också :o)

    Ja u ja tvärnatta, vettu. Stör det dej så borde du logga ut på någon annan sida i stället eller bete dej bättre, så skall även jag bemöta dej bättre. Det kan jag lova....

    SvaraRadera
  134. Du vet ju för fan inte vad du pratar om. Bemötande?! DU? snälla nån väck mig! Jävla tjuvpack är vad ni är! Dra från byn och ge oss andra normala människor lugn och ro. Jävla moppemuppar.

    SvaraRadera
  135. Precis bemötande, jag bemöter folk trevligt om dom bemöter mej trevligt, blir jag bemöt otrevligt så blir jag också åt det hållet. Inte så konstigt!!!

    Nää svårt väcka någon som dej, med tanke på att det är lika svårt att "lära gammla hundar att sitta"

    Näää skall inte dra från byn alls, no way!!!
    Ja den dagen kiddsen blir stora, då är det möjligt. Men det dröjer nog många år det... så det är bara njuta!!! :o)

    SvaraRadera
  136. Ja just ja, brum brum glömde ja skriva.

    SvaraRadera
  137. Samhällsbelastning...Fy fan!!!

    SvaraRadera
  138. Ja u ja, klart man är det, allt för din skull vännen :o)

    SvaraRadera
  139. Vill du verkligen göra nått för min skull? Va bra..DRA FRÅN BYN SÅ MAN SLIPPER SE ER OCH ERAT "MANLIGA" FORTSKAFFNINGSMEDEL!!!!!!!!!!
    JÄVLA TJUVPACK!!!!!!!

    SvaraRadera
  140. hallå hallå, illaluktande hästballe här faan.
    Nu vi lugna sig lite fan bli styv som satan vettu. Fan komma smutta min zigenarballe...smaka illa o spy rakt ut faan...jävla jag ta i ända från foten vettu o ejakulera hela ditt ansikte fan, droppa som satan vettu...klibbig som fan i håret...

    SvaraRadera
  141. Ha ha fröken anonym... no way!!!

    Mundiarrè, ha ha ja jävlar, fan får du allt i från.

    SvaraRadera
  142. Nä stanna kvar men kom inte och gnäll om spelets regler mer heller då fröken kriminell!
    Sen kan du väl ge dina barn nått annat än pizza och äta nån gång...hade ni inte "fått" ny spis? Fast det klart vad ska man begära av nötter som är mindre vetande, speciellt med tanke på att du verkar vara den enda som tycker hästballe inläggen verkar roliga eller nått....det säger en hel del om ditt mentala barnasinnetillstånd. På tal om barn ja....tycker du att du är rädda om dom när du håller dom i famnen i mopedbilen totalt oskyddade? Senast i dag såg jag dig utsätta dom för livsfara..vad tror du händer om en bil kör ut framför er när ni kommer på långatan och DU har ett BARN i famnen? , chansen för ett barn att överleva en sån smäll är inte stor linda det måste till och med du fatta?!
    Varför gör en mamma så idiotiska saker? Är hon avtrubbad? Fattar hon inte konsekvensen av en sådan olycka? Eller tycker hon helt enkelt att hon har barn så det räcker till ändå? Vad är det fröken dårskap personifierad som driver dig att gång på gång göra alla misstag en människa överhuvudtaget kan göra?!?
    //"HAN"...som anser att du aldrig skulle ha skaffat barn!

    SvaraRadera
  143. Gösses vilka bekymmer... tänk att folk har koll när man beställer mat också från pizzerian, så ni som inte vet det då så åt vi pizza i dag!!! Vilka bekymmer, edsbybo i ett nötskal! Inget bättre för dej än att smyga efter oss??? Innan man skulle bete sej så där... men det är ju så och du skall prata om barnasinnetillstånd ha ha, vilken "människa"

    Bilen har vi diskuterat förut så backa till dom inläggen känns lite tjatigt, eller sätt dej på byn och kolla alla andra ett tag i stället.

    Sen fanns det inte så mycket mer att besvara i "Hennes" inlägg... ;o)

    SvaraRadera
  144. Gösses vad blåst du är linda!! "HAN" ställer kanonbra frågor rakt till dig som kan förbättra för dig om du bara läser. men det kastar du bara bort. Det stör dig att allt "HAN" skriver stämmer klockrent på dig och din familj va? Du gör dig så jävla mycket mera korkad än vad du är..för så dum som du gör dig går det inte att vara! Stackars dina barn!!

    SvaraRadera
  145. Jag skulle nog tro att den "HON" du tror att "HAN är inte alls har med varandra att göra linda. Det känns som om du har koll på henne...men har du koll på "HAN"? Skulle nog inte tro det.
    //"HAN"...som tittar ut och konstaterar att...nä du har inte koll på mig. Men jag har ständig koll på dig tjuvlinda!

    SvaraRadera
  146. Dom flesta som åker med sina barn i bilar eller andra fordon, är nog ytterst rädda om dom små liven, och ser till att dom åker så säkert det går! Oavsett om du bor i er lilla bý eller någon annan stans i vårt avlånga land!
    Barn är så oerhört värdefulla och skulle olyckan vara framme, som i er mopedbil...vem skulle du då skylla på? Du kan ALDRIG lägga det ansvaret på någon annan, inte ens på den som skulle vållat en olycka! Ansvar för att ha barn i fordon utan att se till att dom sitter säkert...vilar hos den som sätter dom i fordonet! GLÖM ALDRIG DET!
    Så skärp dig för dina barn skull!
    En mamma som inte förstår????

    SvaraRadera
  147. Hämtat från http://www.transportstyrelsen.se/Vag/Trafikregler-vagmarken/Trafikregler/Baltesregler/

    Bältesregler

    Här kan du läsa om de regler som finns för användning av bilbälte i olika typer av fordon. Särskilda regler gäller för barn.
    När du åker personbil eller lastbil med mera
    Alla som åker i personbil, lastbil, på tre- eller fyrhjulig motorcykel eller moped med karosseri ska sitta på en plats med bilbälte, om det finns en sådan plats, och ska använda bältet.
    Föraren, annan ombordpersonal, ledsagare och ledare för en grupp ska se till att passagerare under femton år använder bilbälte eller annan särskild skyddsanordning.

    Huvudregeln för barn är att barn som är kortare än 135 cm ska använda en särskild skyddsanordning, det vill säga babyskydd, bilbarnstol, bältesstol eller bälteskudde istället för eller tillsammans med bilbältet.

    Det finns två undantag. Barn som är tre år eller äldre och kortare än 135 cm får åka i ett fordon trots att det inte är möjligt att använda en särskild skyddsanordning vid tillfälliga transporter under korta sträckor.

    I sådana fall ska barnet använda bilbältet om det är möjligt och får inte sitta i framsätet i en personbil eller lätt lastbil. Det andra gäller barn som är yngre än tre år. Undantaget gäller vid tillfällig färd i taxi under korta sträckor och under förutsättning att barnet inte sitter i framsätet.

    SvaraRadera
  148. Men Hallå!!! Men orka, sitta och leta upp en massa text och länkar och kopiera och klistra in... lägg ägg!!!

    Ja vet det där med bältet, ge upppp!!!

    SvaraRadera
  149. Ja lägg ägg var det hönsmamman sa! VUXET. stå för vad du gör istället. Kriminella kräk!

    SvaraRadera
  150. Har just läst igenom alla kommentarer i denna tråden och måste säga att du inte verka ha en enda skruv fastdragen där den ska vara linda. Sorgligt att se en människa som har så många barn vara så rispad i huvet!! Soc i ovanåker...REAGERA FÖR FAN!!!!!!

    SvaraRadera
  151. Ja du tycker du inte att SOC i Kommunen sköter sitt jobb så ring då för fan ditt och kom inte och säg att du tänker vara anonym!!! Gömma sej bakom lögner och skit! Nä så upp med hakan och stå på sej och ifrågasätt då. För du vet inte ett förbannat smack vad jag går igenom med dom du inte!
    Sen om jag enliget dej är så rispad i huvet så vad gör du då här (?) Ta hand om ditt du i stället!

    SvaraRadera
  152. Näää jag vet inte vad du går igenom linda, men vad det än må vara så är det inte jävligt nog iaf. Du förtjänat inte att må bra efter vad du gjort så är det bara.

    SvaraRadera
  153. jo då jag förtjänar att må bra det gör jag hela min familj, så är det och vi tänker må bra också så långt vi kan och arbetar varje dag med att må bättre och jävlar du, tänk vi lyckas ååå. Ha det gött på dej du med!!!!

    SvaraRadera
  154. Hur kan nån som du säga att :jag mår bra. det borde du inte göra!!

    SvaraRadera
  155. Ja som jag skriver: så tänker vi må bra också så långt vi kan! Det betyder inte att mår bra jämt, då åt jag inte dom mediciner jag gjorde heller och det är så med mej det går både upp och ner mitt mående, jag mår så bra jag kan stundvis för att slå runt och man mår riktigt dåligt.

    SvaraRadera