08 april 2010

Näää vilken dag!!!

Ååå vilken förbannand dag det varit, halva dagen i varje fall bara en massa tok.

Morgonen börjar med att vi halvvägs sover över och darling fortfarande ont i munnen, hoppas pencilin börjar värka snart.. Skulle ringa och kolla lite där för halv tio, men han rina i sista sekund för det var en ljudnivå här utan dess like. Men som sagt han ringa. Sen har KP varit här ett par timmar också och det är lika bra som vanligt gillar verkligen KP hon är guld värld!!!

Men eftermiddagen har det varit bara en massa tok... Liam ramla och slog pannan och Emil han blev så arg när han inte fick plocka som han ville ur diskmaskin så han fick tag på ett glas från mc donalds och drog det i golv, tänk att det var splitter mest överallt alltså och nu har han tömt ut fyra liter tvål inne på golvet i duschrum så man kände bara näää och drog igen dörren så får den som behöver duscha först rulla sej i det ha ha... ja nej det känns som så. Bara en massa tok och en sak som gjorde mej så upprörd för en stund sen så jag vet inte vad man skall säga, men hörs dom så räkna inte med oss längre då avbokar vi resten av planeringen och så kan ni göra som ni vill sen. Oki informera att det är si och så, men sen så får det vara nog, man skall ju endå höra dom det gäller och det räcker väl det, dom har en trut att prata med dom också. Så jag är fortfarande lika irritererad!!!!

Nepp nu blir det ta reda på lite saker här som släppats runt, för nu finns det nog inte en fläck ren att gå på...

Over and Out!

6 kommentarer:

  1. ibland har man sånna där dagar då det känns som att precis allting går på tok. men efter regn kommer solsken... hoppas morrondagen blir betydligt bättre... å inga tusenbitarsmcdonaldsglas över hela golvet :)

    SvaraRadera
  2. Ja man får hoppas på en bättre dag i morgon, det är ju så mellan varven, kommer en sak då kommer allt :o) Ååå än håller det i sej, med en Liam som är så pigg.

    SvaraRadera
  3. barn e goa... speciellt när dom sover kan man tycka ibland... haha :))

    SvaraRadera
  4. Ja heller hur, men dom får då en att le och skratta ofta i varje fall :o)

    SvaraRadera
  5. Hejhej! Vad händer ikväll? :)

    SvaraRadera
  6. ´Tja tja, nja ingen anning, själv då?

    SvaraRadera