17 mars 2010

Vilsen på dagarna!!

Flera gånger har jag kommit på mej i dag och trott att det varit Torsdag fast det är Onsdag, lustigt det är när man missar en dag så där och man tror att det är den dagen och så är det inte det och så går det en stund och så kommer man på det igen. Knepigt! Lika mystiskt är det när man upplever något som man vet att man aldrig ha upplevet någon gång men man känner igen allt ihopa och orden som sas o.s.v och man vet så väl att näää aldrig har det hänt för men man känner igen det. Så då undrar man ju vad man gjorde i tidigare liv och vad som händer efter detta liv (?) Spännande igentligen!!!

Onsdag var det som sagt var och det betyder att vi sov nästan över riktigt i morse, får sluta upp med att stänga av klockan utan att kliva upp tror jag och sen bomma vi på erikshjälpen också som jag tänkte till vid lunch tid, får väl försöka komma ihåg det på Lördag i stället då om man inte sover bort allt för länge för pojkarn är hos sina stödfamiljer i helgen och Emil åkte redan i dag han, så vi tänkte väl försöka roa dom stor kiddsen i helgen och vi har då önskemål av Oskar och han vill åka V8:a han så det blir det väl på fredag kväll en vända, e helt underbart!!!

I mörra är det träff med KP en vända och denna gång skall vi till henne det var ett tag sen sist man var dit då vi oftast träffas här hemma, gå igenom lite planering och det. Så det låter bra eftersom någon där borta har yttrat sej i att det är bara fjant och joll, hur man nu kan veta det när man inte är med här. Ååå besitter kanske med sånt själv också tydligen. Ha ha ha , ja var skall det blå skåpet stå kan man undra... ha ha sjukt!!!

Näää nu har jag lite andra planer för mej, ses!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar