22 mars 2010

Vad förväntar man sej (?)

Om man kommer med en atityd som är så jävlig kaxig och störing och grinig vad förväntar man sej då att man själv blir bemöt med, det undrar jag.

Jag som tänder på alla sju, blir lika tillbaka (å lite till) och jag säger bara som du bemöter andra blir du själv bemöt!

158 kommentarer:

  1. Ja vad händer inte ha ha... nej men. Jag ställde en fråga och förväntar mej inte uppkäftiga svar tillbaka och då ändras min atttityd direkt också, för vad förväntar man sej tillbaka då.

    SvaraRadera
  2. Man kan välja hur man ska bemöta attidyder och elakheter. Det finns ett annat sätt Linda. Du kan bemöta dessa personer som du själv önskar bli bemött!
    Då kanske man ser på dig med andra ögon!
    Använd den metoden Istället för att du ger igen med samma mynt!

    SvaraRadera
  3. Ja visst kan jag göra det absolut, men när man gör på detta sätt så finns det liksom inget annat sätt att bemöta på. Om jag bemöter någon illa så får jag ta det att jag blir bemött på samma sätt då av den och tycker att den personen kan ju tänka sej för.

    Visst jag vet att det svider när man bemöter bättre själv, men har man så man går i gång på hundra då fungerar inte det.

    Så därför behandlar jag andra, som jag själv blir behandlad.

    SvaraRadera
  4. 52 åtals punkter bl.a grova stölder och grov misshandel..... Som sagt som man bemöter andra...att ni får medhåll och stöd av någon överhuvudtaget hät i trakten är för mig och många andra här i byn en evig gåta! Tror du på fullaste allvar att folk någonsin kommer bemöta er på ett sätt som du efterfrågar i ditt idiotiska blogginlägg?? Ni gör inte eran situation direkt lättare heller med tanke på att ni hela tiden begår nya brott. Men ni kanske ser det som en kompleterande sidåinkomst till alla pengar jag redan skänker till er redan via min skattsedel. Det kanske är tid att visa lite tacksamhet i stället för att brösta upp dig och tala om för alla hur cool och farligt tuff du är när du "tänder på alla sju" // En till som har tröttnat!!

    SvaraRadera
  5. Anonym: Har bara en sak att säga dej, att jag tycker attt du borde betala mera skatt till "såna" som oss, för med ditt dumma inlägg så tycker jag att det är fint att leva på den lilla kronan du kanske bidragit med. Men synd om dej, för du verkar tro att du är den enda skattbetalare och vi dom enda som lever på socialbidrag.

    Men du kan få mitt konto nummer så kan du föra över lite extra "skatt"

    Någon som tröttnat på idioter som dej!!!!

    SvaraRadera
  6. Dags att lära dig behärska dina impulser!
    Ditt humör och temperament gör att du hamnar i dom situationerna du INTE vill!
    Så bemöt människor som DU vill bli bemött!
    Inte som dom bemöter dig. Du vill väl förändra din situation?
    Den blir INTE förändrad om du inte börjar med dig själv!

    SvaraRadera
  7. Men det ät fortfarande "idioter" som jag som betalar för att ni ska klara av att försörja era STACKARS barn trots allt skit ni ställer till med!! Håller med föregående. Börja med dig själv! Det kan vara så linda att ditt största problem är DU SJÄLV och såklart mr. einstein du är gift med. //HAN som tröttnat.

    SvaraRadera
  8. Jag kommer alltid att behandla människor som jag själv blir bemött det tänker jag göra, då menar jag i en sån diskusion som blev i dag, där man hugger direkt och jag hugger självklart tillbaka.

    Men om man däremot möter mej ut och man "tittar styggt" på mej så bemöter jag det inte på samma sätt utan jag flinar rakt upp och ner i ansiktet på denna. För det svider fint det...

    Ja det är "idoter" som du som ställer till en faslig röra och jag säger det igen va gör du här ínne snälla människa eftersom du utstrålar ett sånt hat, för var det hatet verklighet så var du inte här inne det kan jag säga till hundra procet, tror du är väldigt förtjust och nyfiken på oss, så varför kommer "han" inte ner på en kopp kaffe i stället så skall jag bemöta dej på samma sätt du bemöter mej, det vill säga ett gott uppförande så diskuterar jag på normalt läge också och en störig attityd så lär du får tio resor tillbaka.

    Så vad sägs en kopp kaffe kanske????

    SvaraRadera
  9. Kom på kaffe ,kom på kaffe, jag vill inte ha ditt kaffe..jag vill ha lugn och ro i min hembyggd, och så länge ni går lösa på "lånad" tid så blir det ingen ro i denna annars lugna idyll! Störig ton och tio resor tillbaka...hahaha vill du ha en kraftmätning eller? Det enda ni på riktigt förstår er på är ju att vara riktigt dåliga förebilder. Fast det klart så avtrubbade som ni säkert redan är så är det väl lika bra att lära sina barn att det hör till vanligheterna att ständigt bli kallade till rättegång,ha polisens vakande ögon på sig, tvingas ha stödfamilj, inte behöva arbeta...för pengar får man ändå av soc. osv. osv. Så du borde nog se dig i spegeln nästa gång du tar begreppet IDIOT i din mun. Men du har rätt i en sak som du skriver...ja linda jag hatar att se mina skattepengar hamna på en postcheck addresserad till yxkroken!! Du vet inte vem jag är och det stör dig, men det spelar nog ingen roll vem jag är för jag tror jag talar för ofantligt många människor.// HAN som hatar ;)

    SvaraRadera
  10. Ja det är rätt lätt att lista ut vem "han" är måste jag säga, för det skiljer från "hon"

    Ja du verkar inte ha det lätt som lägger ner sådant intresse på oss, det är ju skoj att du ens loggar in på min blogg, trots hatet.

    Ha ha, ja jävlar... men så många har inte du på din sida i vart fall så, inte lätt att vara avis och ha såna bekymmer för oss.

    Postcheck? Nu är du nog ute och cyklar lite, eller jag menar smyger runt i buskarna :o)
    Men för gärna över lite extra du...

    ha ha ha

    SvaraRadera
  11. Tror du på fullaste allvar att det är bara ett fåtal som "bryr" och "jävlas" (som du uttrycker det) med er? Dom du tror är på sjukhuset med sonen så hur tusan skulle dom ens vilja lägga ner energi på er?

    SvaraRadera
  12. ja det finns bara ett fåtal idioter i församlingen så att säga...

    Hur kan du veta att den/dom jag tror (vet) skulle vara dom som du skriver ligger på sjukhuset med sonen, det är upp till dej det att tro. Själv går jag på ren fakta och inget annat, det gäller att kolla vem man berättar visa saker för, inte alla som håller tyst och informationen går på löpande band. Rätt skoj när idioterna också själva blir lurade genom att man tror att man säger något till en s.k vän.

    Ja jag vet inte varför hatiska människor ens bryr sej om att logga in på min blogg, så är det att vara popis i ögonen på somliga.

    SvaraRadera
  13. Därför att jag är väldigt nära vän med dom, därför vet jag att dom är på sjukhuset. Jag har länge läst din blogg men kände att jag måste kommentera nu då du tror felaktigt. Fakta? Väldigt lite fakta du går efter. Du tror hela tiden en massa.

    SvaraRadera
  14. Som sagt jag kan inte säga att du och jag menar samma personer, avslöjandet om skrivandet blev i stället lysande :o)

    Jupp, fakta och ingen tro, tro gör somliga så bra en då därav såna misstag.

    SvaraRadera
  15. Avslöjandet? Jag har inget att dölja, har inte kommit med några påhopp på dej men då du skriver att du tror det är dom måste jag få rätta till dej då inte är så. Så förhoppningsvis kan du nu släppa det du tror att det endast är ett fåtal som ogillar er.

    SvaraRadera
  16. Och jag hoppas nu att du kan låta dom vara ifred och inte skicka nåt elakt.

    SvaraRadera
  17. Nää jag har inte sagt att just du har något att dölja heller, ja det är lätt att avslöja sej.

    Inte kommit med påhopp (?) Nää nää nä precis, oskyldig som vanligt. Men i dom lugnaste vatten simmar dom största fiskarna.

    Ja det är bara ett fåtal det är ju det och värst vad det sticker i ögonen. Hitta ett intresse om det stör dej så mycket eller gör som dom "som bestämmer lite mera" brukar säga att dom ens lägger sej i med sånt dom inte har med att göra, men är så när man har stora problem och lik själv i gaderoben då är det lättare att ge sej på andra. Som vanligt det med "klanen"

    Ha ha ha... ja gösses skicka något elakt (?) ger bara svar på tal och gör som andra behandlar mej, ger man fan i mej ger jag fan också för jag börjar i varje fall aldrig bråka.

    Men du lilla du, gråt inte över spilld mjölk!

    SvaraRadera
  18. Jag kan svara på dina konstigheter igen men väljer nu att inte göra det. /Klanledaren

    SvaraRadera
  19. Du Linda, dom flesta i edsbyn är så jävla uppretad på er för att ni får hålla på hur fan ni vill utan att det händer något. Samhällstjänst?! Herregud, karln (och säkert du med!) förtjänar fängelse igen för allt han håller på med. Men ni får hålla på precis hur ni vill ni. Stackars barn som är tvungen att leva med brottslingar till föräldrar. Att dom ens får vara kvar hos er är väldigt väldigt konstigt. Men som någon tidigare skrivit: Ni lever ju detta liv på "övertid", så snart så...kanske det blir lugnt i byn igen också!

    /Etttvåtre

    SvaraRadera
  20. Kul att se att tror du vet vem jag är! Som vanligt likt ALLT annat i ditt trasiga liv så är du ute och cyklar utan stödhjul som vanligt. Kommer härefter att andvända signaturen "HAN" så du iaf vet vem du försöker övertyga med dina lögner och idiotier. Att du inte lösenordskyddar din blogg tolkar jag enbart så att du finner det roande att jävlas med oss normala bybor som läser om dina häftiga och adrenalinhöjande upplevelser! // HAN

    SvaraRadera
  21. Du borde efter alla dessa inlägg inse att det är dags du tar tag i ditt liv! Att det måste börja med dig, begriper du nog!
    När jag läser dessa kommentarer och det står att du och din man är "ute" på lånad tid...och är det så, finns bara en väg att gå. Det är att lära sig av sina misstag, lära sig att erkänna sina "egna" fel. Sluta att hota folk runt omkring dig. Ta tag i ditt eget liv, innan det är för sent!
    Jag har läst att du själv aldrig drar dig för att anmäla andra.....därför bör du nu tänka dig riktigt noga för!
    Ta ansvar för det du skriver och gör!
    Om du inte gör det är det bara du som blir det stora förloraren. ( Vad man läser här är du redan det)
    En dag kommer sanningen i kapp och det du gör drabbar dina barn....är du beredd att offra allt? En dag är dom vuxen nog att förstå!

    SvaraRadera
  22. Det inser hon först när barnen blivit fosterhemsplacerade, hon och gubben sitter på kåken,dom få vänner dom hade vänder dom ryggen osv. osv. Deras tillvaro är en parodi på hur man inte ska leva sina liv, men det kommer dom inte inse förän man lärt sig vad som är rätt och fel, mitt och ditt...fast det är väl en variant av sjukdomen som dom båda lider av!! Nä fy fan säger jag bara..lås in och kasta nyckel så långt det bara går!! // HAN

    SvaraRadera
  23. Ha ha cyklar utan stödhjul, den var ju bra den riktigt bra!!!

    Tror du andledningen verkligen är att "jävlas" med bybor bara för att inte min blogg lösenordsskyddad, det är ju byborna själva som väljer att hänga här. Inte fan har jag tvingat hit någon. Om jag besöker en blogg, sida eller va fan som helst på internet och bara storhatar den så betyder då det att jag inte besöker den igen.

    Men det gör ju somliga upprepade gånger, min blogg är poplär av alla som både älskar och hatar en.

    Men är du så dum så du loggar in här då coh blir så uppretad så sök hjälp då medans det finns att få hjälp för dej också, eller har du något obotligt tvångssyndrom du eller.

    Lånad tid har vi alla, mer eller mindre. Rätt säker på att dom som jävlas har kortare tid på sej och att det straffar sej så är det.

    Tycker du inte skall komma och säga något när du inte vet någon fakta alls, varför inte ta reda på först. Ååå varför ha så stora bekymmer för vad vi gör och inte gör, tvångssyndrom är väl vad du lider av.

    Sluta ödsla tid på oss och tro att du själv har din framtid bestämd.

    Somliga männsikor är jag så trött på så det finns inte, ta hand om sej själv i stället. Drar mej för att anmäla skrev någon också. Nää det gör jag inte.

    Tre gånger i mitt liv har jag anmält nr 1 var när herr dubbel erik var så pass "påverkad" och körde bil på mårtes området för många år sen, nr två var ett sexullt utnytjande av barn och nr tre var när jag fick reda på att man låste in en liten tjej i källaren och snickra/spika igen fönster. Ååå är det såna allvarliga saker då anmäler jag, åå då står jag där med mitt namn också. Annars hatar jag sånt där man kan reda upp men är det såna grova saker så väljer jag att anmäla.

    Kasta nyckeln så långt det går? Du lär då inte kunna kasta långt och ingen erfarenhet av lösning till förlorad nyckel heller.

    SvaraRadera
  24. Jag har en liten fråga till dig Linda....vem hade hand om barnen när ni satt inne?? //Sara

    SvaraRadera
  25. ja det fanns respiktive föräldrar under den tiden också sen bodde även två av dom även hos stödfamilj

    SvaraRadera
  26. Okej...tack för svaret =) Skönt att det fanns folk som ställde upp då. //Sara

    SvaraRadera
  27. Ja du ser ju själv!! Du har inte ens skalle att skämmas med när folk skriver subtila ironier. Att du som som dömd förbrytare och som du utrycker det "kämpar" på överhuvudtaget ifrågasätter andra människors intelligens för jag liksom inte ihop. Vad förlorad nyckel beträffar så VET vi ju alla i byn att du är hyfsat bra på att ta dig genom låsta dörrar!! Nä men kör på ett tag till ni så kommer dörren utan invändigt lås bli verklighet igen! Och det är ingan annans fel att det blir som det blir för er....ni för helt enkelt skylla er själva. // HAN.......som skrattar sist!

    SvaraRadera
  28. Nää men än får väl skratta åt tokiga kommentarer och det.. ha ha

    Så du är med och läser ännu fast en du är så upprörd verkar det som, fast det kanske är ett spel för gallerian det med.

    Ja nog kämpar man på allt annars skulle man inte ha nåt så långt som man gjort kan jag säga.

    Ja visst är det så, nog lär det stämma att man är hyfsat bra på att ta sej igenom låsta dörrar, det kan jag inte förneka för det brott man dömdes för, för ett x antal år sedan. Så är det ju rätt uppenbart att inte rätt nyckel användes för att ta sej in så att säga. Men det är ett förgånget kapitel i mina ögon och i mångas ögon, men inte allas. Till och med en blind skulle kunna förstå det utan att se.

    Ja skratta sist du, kan ge dej glädjen att göra det för ni ser så sura ut så det kan jag bjuda på.

    SvaraRadera
  29. ***

    En liten fråga till Linda, hur kan du egentligen veta vem som skriver alla anonyma inlägg? Dom är ju inte underteckande med namn så det kan ju i stort sett vara vem som helst.

    Det finns nog många fler än dina "kända" ovänner som kan irritera sig.... Du kanske kan försöka sätta dig in i andra personers tankebanor i bland & försöka se att alla tänker inte som dig.

    Du kan ju säkert också behandla folk orättvist, fast du inte tänker på att du gör det. För att alla gånger så kanske du inte tolkar vad folk säger så himla rätt. Men i stället för att i frågasätta vad de menar (som flertalet personer gör) så väljer visst du att ta din egen version av det hela. Sen så blir det hatiska ord och pajkastning i stället. Läs, lyssna och försök förstå andras syn på saker.

    Din syn på det hela kanske inte är det rätta alla gånger....

    ***

    SvaraRadera
  30. Ja har man hängt med i så många år tillsammans med visa så lär man känna dom utan och innan och man vet hur folk beter sej, precis som folk lär känna mej. Så det är ganska lätt att lista ut visa kommentarer det går liksom inte att gömma, men det är ju bara den som känner sej träffad som behöver ta åt sej också sen vet jag visst att det finns fler som kommenterar anonymt. Det är inge nytt, så det finns ett flertal personer som kommenterar både med namn, nickename och anonymt o.s.v

    Visst kan jag förstå att folk är irriterad absolut, men varför skall man straffas för dom brott man begått för så många år sen som man redan har tagit sitt straff för en gång. Man straffas i år efter det om inte för all framtid, men det är långt i från alla finns som sagt visa som håller på, till ingen nytta.

    Sen är väl det inte bara det som är blir problemet, finns ju annat också. Som t.ex anonyma brev till socialtjänsten på rena rama helvetes lögner och som t.ex andra föräldrar har någon form av konferans hemma vid köksbordet där resultatet blir en massa skit i skolan. P.g.a av vuxna människor! Det tycker jag är bedrövligt, jag använder absolut inte barnen som redskap och inga andras barn heller för den delen. Barn är barn!

    Ja visst kan jag behandla folk orättvist det kan jag göra, det är lätt hänt helt klart. Men uppstår en sådan sitution så är jag så jävla sjyst så jag ber om ursäkt för det...

    Ja visst försöker jag tolka vad folk som här skriver till mej och säger det återigen som jag sagt förut. Jag är ingen höjdare på att varken läsa eller skriva och jag hoppar lite ord mellan varven, det är något jag har gjort jämt. Ååå det vet folk som känner mej. Men det är väl för friden bara ställa om frågan eller säga såg du det här, förstår du det här. Bara mata ut det för jag kan missa det har jag sagt för. Men passar det sej inte att läsa här så säger jag bara men stick då, hitta nå roligare att göra i stället för att lägga ner tiden här. Man vill ju ha igång också något, det är uppenbart och jag är sån att kör någon på då kör jag också på. Men är man lugn och sansad så kan även jag också ta det bra. Något som jag också är, åå det vet folk också.

    Ja visst försöker jag förstå andra också, men folk som inte har med det att göra utan sitter bara och jävlas och kastar en massa jävla skit på mej och min familj som inte har nå med det att göra utan lyssnar inte och tar inte reda på själv heller från början om man vill vara vänlig, snäll och hjälpsam. Så jag uppmanar folk som inte har något med mej att göra som bara är ute efter att jävlas och kasta skit på en dom ber jag DRA ÅT HELVETE vill inte ha med såna att göra, kommer aldrig vara vänlig tillbaka mot såna, aldrig!!!! För kan dom orsaka mej så mycket ont och så mycket jävla skit som dessutom sex ungar blir drabbad av då är det ett helvete, då tycker jag att dra åt helvete!!!! Bara hålla sej i från, för jag håller inte tillbaka.

    SvaraRadera
  31. Då och då brukar jag läsa din blogg Linda, och jag har ibland kommenterat i hopp om att du ska försöka förstå, att om du ska kunna ändra på din/er situation måste det börja med dig!
    Det är kanske inte roligt att se inlägg som handlar om att du själv rår för vad som händer med dig och familjen.
    Men en dag kommer du att inse att det är så!
    Du kommer att förstå dessa två beprövade ordspråk; som man bäddar får man ligga, och den som gräver en grop åt andra faller själv däri.
    Det är tunga lärdomar och det är inte värt priset!
    Försök att hitta en väg ut ur den här härvan nu. Innan priset blir alldeles för högt.
    Börja idag med att bemöta andra som DU önskar bli bemött. Sluta bemöta dom som dom bemöter dig! Kanske det inte är för sent att vända skutan och segla in på lugnare vatten, om du inte är beredd att gör allt för att förändra din situation är risken stor att skutan börjar sjunka.

    SvaraRadera
  32. Jag kan ta inlägg som handlar om "mitt" det kan jag göra, men folk som bara håller på med jävelskap är jag så less på resten kan jag ta.

    Men tro för fan inte att jag står och bemöter människor eller va fan det skall föreställa med respekt när dom behandlar oss så, aldrig!!! Men jag säger det igen, dom är få, mycket få!!! Näru då kan båt jäveln sjunka, för jag har fått lära mej att simma i mitt liv det kan jag ju lova dej, jag går inte runt och har levat (eller hur fan det stavas) på rosa moln, jag har ståt på mina ben själv och tagit alla jävla konsekvenser oavsett hur snet det en gått så har jag fan rett upp det och som sagt sjunker båten så gör den säkert det men jag har erfarenhet och tar mej i land och finns någon idiot som sabbat till det så in i helvete så kan den människan lika gärna drunkna!!! Så lämna mej i fred i stället, ni få som orkar hålla på med mej och min familj och framförallt barnen. Lägg av!!!

    SvaraRadera
  33. ***

    Om det är folk du känner väl så att du kan se på sättet de skriver, då förstår jag att du vet vem de anonyma är.

    Sen kan det faktiskt vara så Linda, att de brott ni begått kan vara historia för många, men det är nya brott som dyker upp och att folk, även jag, kan bli irriterad över att det fortsätter, trots att du vet att ni "har ögonen" på er. De som blir utsatta för diverse småbrott tycker inte att det är trevligt. Ni har ju tydligen själva råkat ut för det.

    Sen om folk sitter vid sina köksbord & har konferens om er, det är nog inte så mycket att göra åt, men ska de anmäla för minsta lilla grej som irriterar så är det antagligen upp till dom. Vill de anmäla, ja men gör det då, för finns det inget att anklaga er för, då för det väl lugnt för er/din del?

    Sen att barnen dras i det hela är inte bra för dom, absolut inte, men även barn hör "snacket som går på byn" så att alla gånger är det nog inte föräldrarna som sitter & talar om för barnen vad de tycker om ert sätt att leva....

    Nu väljer hur ni vill leva ert liv i er familj, det kan ingen ta i från er, men för att kunna accepteras i livet så får man emellanåt acceptera det sociala spelet med andra männinskor.

    ***

    SvaraRadera
  34. Vad är det för nya brott då som dyker upp? Säg mej det är du snäll!!! Ååå nu vill jag höra också, så fram med språket. För ni är fler som håller på och pratar om "mina åtalspunkter" också så fram med dom annars knip käft!

    Ja men snäll du att det förhandlas vid köksbordet det görs det och dom som förhandlar mest har redan fått en tillsägelse om det. Inte av mej, från högre makter. Så att barnen går runt på byn och lyssnar på skitsnack det köper ingen av oss, likaså att men barnet läser tidningen. Hå och hej, never!!!

    Jo men man sitter inte och anmäler och anmäler som till t.ex socilatjänsten anonymt på anonymt år ut och år in och vecka ut och vecka in. Fan det gör man ju om det är något!!! Då står man där med sitt namn och talar om va fan man vet, så är det. Lögner och skit köper inte ens socialtjänsten, inte längre!!!

    Absolut väljer vi hur vi vill leva vårat liv, precis lika mycket som du och alla andra lever sina liv. Alla lever vi olika absolut, men skall inte stå och säga att hur fan kan du göra si eller så rätt vad det är så händer något själv och man skall inte kasta skit på andra när man inte är ett dugg bättre heller tycker jag!

    SvaraRadera
  35. Jag ser fortfarande på dina inlägg att du famlar i intet i frågan vem jag är... "HAN" alltså. Både du och resten av byn vet att det är rent jävla skitsnack att du straffats för alla brott du har begått eller varit delaktig i. Det var tex. DU som kvitterade däcken som hamnade fel som ni sedan sålde. Eller hur föklarar fröken tjuvhustru inbrott i en skogmaskin med smala smala hjulspår därifrån som av en "mopedbil",eller inbrott och diselstöld på rotebro där en liten liten vit bil observerats.Ni är ju lika korkade som dubbelerik som tror att ni gång på gång kan komma undan med eran skit!
    Förstagångförbrytare som döms för enklare brott som tex rattfylla får fängelse direkt utan vidare...men maken din måste tydligen jobba ganska hårt innan han skramlat ihop till en ny volta. Jag tror nog det är främst det som sticker i ögonen på människor som får arbeta och lyfta lön som man redan som liten får lära sig är rätt sätt att försörja sig på.
    Jag försöker inte "jävlas" eller "vara idiot" med mina inlägg här på din logg tvärtom. Jag vill bara öppna ögonen på dig genom att visa hur jävla fel du har och hur galet sätt du har att se på saker och ting. Ryck upp er för fan. Hur kul är det egentligen att gå runt att hata alla dumma jävla edsbybor som bara vill er illa och som jävlas med er för du tror dom tycker det är kul. Och kom inte med fler idiotiska skrivelser om att du "skyddar" dina barn mot såna som "mig".
    Vore det nån jävla stake på sockontoret istället för en massa emmelkärringar så skulle dom ordna så era barn slipper vara med om allt dom får utstå....iaf tills ni sk föräldrar är vuxna nog att uppfostra dom på ett sätt som är värdigt ett litet barn. Sen att du som mor andvänder dina barn som sköld i dina inlägg mot "oss idioter" bevisar ju bara det jag just skrev!
    Nä du Linda det kanske är dags att ni tar er en funderare hur ni ska ha det för eran bubbla håller inte länge till!! // "HAN" som kan vara vem som helst du möter eller pratar med!

    SvaraRadera
  36. Vet inte vem du är HAN men attans vad bra skrivet!!!! :)

    SvaraRadera
  37. vem törs anmäla er utan att vara anonym???? Då blir man ju nerslagen....!

    SvaraRadera
  38. ***

    Jag försöker föra en någorlunda "vettig" konversation med dig Linda, men du tänder på dina alla berömda 7.....

    Du hugger & tar åt dig av allt man skriver. Visst jag väljer att vara anonym, för jag kanske gör som du, använder mina barn som sköld, för vem vet vad som kan hända om mina barn möter dina barn? De kan ju göra som sina föräldrar, tänder på alla 7.

    Barn tar ju faktiskt ofta efter sina föräldrars beteende.

    Angående om vilka nya brott som dyker upp, så är det väl bara att läsa i Ljusnan vilka brott din make blev dömd för. Det kallar jag för nya brott, för de har ju hänt efter era/hans tidigare dömda brott som ni/han avtjänat straff för.

    Visst, jag förstår att det inte är kul att ta emot diverse anmälningar (som nu enligt dig kastas om de är anonyma) men är man oskyldig då är det väl inget att bry sig om.

    Mina barn kan läsa, de har läst i Ljusnan om vad din make blivit dömd över, Ljusnan finns tillgänglig på bibliotek, internet... så att man behöver inte ha tidningen liggandes hemma för att de ska läsa. Sen om snacket går bland de yngre ungdomarna, det är väl inte så konstigt.

    För några år sen så var ju några yngre grabbar utsatt för din makes vrede (?) utanför biblioteket i Edsbyn. Tror knappast att de glömt den händelsen....

    Sånt sätter sina spår, både bland barn/ungdomar/föräldrar. Skulle någon "skada" ens barn så sätter man upp en försvarsattityd gentemot sina barn. Det vet ju du själv, eftersom du har barn själv.

    Men jag har nu insett att försöka komma med kommentarer som inte passar in i ditt tankesätt tolkas som hatiska. De enda kommentarer som du tycker är okej som du svarar någorlunda normalt på, är de som hejjar på dig & uppmuntrar dig.

    Tack för den här gången!

    ***

    SvaraRadera
  39. I eran "bubbla" är inget ni gör fel, det är väl en del av sjukdomen ni "lider" av!??? Sen undrar ni varför folk fortf dömmer er....inte så konstigt eftersom ni fortsätter eran brottsliga bana!

    SvaraRadera
  40. Dags att ta ansvar nu Linda!
    Varför tror du dessa kommentarer dyker upp?
    Öppna ögonen och inse att du har bara dig själv att skylla!Sanningar svider!
    Att dina små får lida av det här beror på vad du och din man utsätter dom för!

    SvaraRadera
  41. Säger bara FAR ÅT HELVETE!!!!

    SvaraRadera
  42. Ja du ser...du hugger ju direkt....skriver Far åt helvete direkt!!! Varför kan du inte ta konsekvenserna efter ert handlande oh stå för det ni gjort ist för att gömma er i "bubblan"??? Jag förstår varför folkk retar upp sig på er eftersom ni hela tiden kan göra en massa brott och ändå inte få fängelse......hur det nu kan gå till?? Skulle jag däremot göra ett brott i samma klass som er så skulle jag få fängelse direkt! Hur kan detta gå till?? Sluta bemöt folk så fientligt Linda.....!!!!! Så kanske de slutar bemöta dig fientligt också!!

    SvaraRadera
  43. HAHAHAHAHAHA jag skrattar ihjäl mig!!!
    När jag läst alla kommentarer här idag, den ena bättre än den andra, och jag önskar verkligen att Linda kunde börja förstå hur folk menar, men det verkar ju helt orimligt, uppenbarligen. Ja, men då tänkte jag; Nu kommer det komma ett svar från Linda som lyder ungefär: Gå och dör eller dra åt helvete.
    En halvtimme senare ser jag: "Säger bara FAR ÅT HELVETE!!!!!" Det kallar jag förutsägbar.
    Finns verkligen INGENTING som biter på henne. Här försöker faktiskt många vara snäll och hjälpa dig Linda att öppna dina ögon och se vad NI håller på med. Att det är NI själva som ställer till för er, får folk att hata er som dom gör.
    Om ni hade tagit ert straff som ni fick förut, och sen slutat med all kriminalitet, så fine, då tror jag att folk (även jag själv) hade haft mer förtroende för er och tyckt "synd om er" för alla anklagelser ni får på er, men nu är det ju faktiskt så att eran kriminalitet fortsätter hela tiden, ni begår nya brott varje månad (kanske varje vecka, varje dag, vad vet jag). Det ÄR inte konstigt att folk blir uppretad då Linda, du måste förstå det. Ni förtjänar ingen respekt över huvudtaget, av någon. Ni är fria på övertid.
    När ni (eller allafall Magnus) sitter inne igen dör diverse brott, DÅ, DÅ hoppas jag du kommer förstå vad det är alla här på bloggen försökt få dig att förstå. Vad du än så länge bara blundar för, skiter i, inte inser. Jag vet inte vad det är som gör att du inte kan se det, men det hoppas jag du kommer förstå en vacker dag. Synd bara, för eran del, att det förmodligen är försent då.
    /etttvåtre

    SvaraRadera
  44. Ja det är ju konstigt att det dyker upp nya brott hela tiden...och att det finns så tydliga bevis på "brotts platsen" att dessa människor är inblandade i...men hon vågar inte så upp för sina brott ens....hon kräver ju ärlighet av oss läsare...och det ända vi kräver utav henne är ÄRLIGHET!!!!!

    SvaraRadera
  45. Att veta om att man själv är orsaken till allt, gör ont, eller hur!?
    Skylla på andra känns bättre men
    den som förlorar absolut mest är du!
    Du verkar börja inse det, ditt sista inlägg talar sitt tydliga språk!

    SvaraRadera
  46. Du skriver tidigare i inläggen här ovan att "Ger man fan i mig ger jag fan också för jag börjar i varje fall aldrig bråka". De är inte sant, för mig har du börjat bråka med, helt utan anledning!!! Du säger att "därför behandlar jag andra som jag själv blir behandlad". Jag behandlade dig med respekt, var lugn, försökte att inte bry mig, men du behandlade ändå mig som skit! Så de stämmer inte! Men du skriver också "Ja visst kan jag behandla folk orättvist det kan jag göra, det är lätt hänt helt klart. Men uppstår en sådan sitution så är jag så jävla sjyst så jag ber om ursäkt för det..." Så vart är ursäkten?, jag väntar!!!
    Jag hoppas för din skull och dina anhörigas skull att du kan "vakna" och inse att din attityd måste ändras. För jag tror att ändrar du den, är resten av byn beredd att ändra sin attityd gentemot er!!!

    SvaraRadera
  47. Vi tror inte att du Linda vore den du är utan Mange.... tycker du verkar så "gullig". Är han värd det??????????

    SvaraRadera
  48. Måste bara få göra ett inlägg här, Tycker för det första att "Han" skriver sååå jävla bra och rätt!!!
    Sen funderar jag på om det inte kan bli lugnare här inom kommunen nu när Mange och Linda skaffat sig en Van (buss)så nu tar dom nog sig resor utanför vår kommungräns för att fortsätta sina turer.

    SvaraRadera
  49. Så himmla bra kommentarer från er alla anonyma =) Dom behöver höra sanningen.

    SvaraRadera
  50. Jävla dårar säger jag!!!

    Jag kommer bemöta er som skit, jag har inen jävla andledning att bemöta er bättre och någon klant skall skrev att han/hon/det försökt jag heller hur, försökt med vad då?

    Inte ett jävla förbannade dugg!!!

    Ni är några få som håller på med en massa jävelskap, sluta håll på vi är ju endå inte mycket värd i era ögon säger ni. Vad gör ni här då?? Va?? Varför lägga ner tid???

    Lämna mej i fred eller också bemött mej väl så skall jag bemöta er väl, det är ni som avgör mitt läge. Behandlar er som ni behandlar mej!!!

    Men ställer man till ett helvete så skall jag ge er få ett helvete tillbaka, jag kommer aldrig glömma det ni orsakde mej och min familj. Framförallt ungarna, det glömmer jag inte!!!! Fy fan!!!!

    SvaraRadera
  51. Chevan dom är ute å åker i är avställd så även där begår dom brott!

    SvaraRadera
  52. DU har så jävla fel linda.. nu gömmer du dig bakom dina barn igen!! Är det rätt sätt att bemöta kritik tycker du? Att påstå att vi skulle gjort dina barn något illa...det är ett gravt sjukt beteende du visar upp här på bloggen och sedan förvånas du över att som du verkar tro "några få" reagerar och kommenterar dina sjuka tangentbordsgrodor. Må hända att du vaknar till innan allt är för sent...vad ska du säga till dina barn då?!? Du ser skadan är redan ett faktum. Du skriver att vi är några få som håller på med "jävelskap"...skadade människa vi försöker bara få dig att fatta att det "jävelskap" som pågår i denna by står ju till stordelen "yxmagnus" och "tjuvlinda" för. Det är synd att woxnadalsnytt slutat med polisens dagbok annars hade ni kanske fått en egen bilaga. Ser fram mot den dagen du ska ställa till med ditt helvete för mig Linda! hahaha. // "HAN" som väntar på "sitt" helvete!

    SvaraRadera
  53. Näää cheavan är inte avställd, den är försäkrad och rena papper i dag kan jag tala om för dej, det blev tre stycken tvåor på besiktning och i dag gick den igenom besiktningen. Så det är bara tuta och köra!!! Så där fick du!!! Man skall inte bara ta för givet!!! Ha ha...

    Ja men vi eller jag är säkert inte poplär hos andra heller, men det tar jag med respekt i varje fall för dom sköter sitt och håller inte på och jävlas med oss och ställer till det för barnen i varje fall. Det är du och några få enstaka sjuka människor som håller på du lär få smaka på din egen medicin innan det är färdigt, fast fläckvis har du ju gjort det också, ha ha. Klantigt!! Undrar vad som var orsaken till det då tro, men hellt rätt besult var det i varje fall. Thi hi...

    Ja du inte lätt inte, ler stort!!!

    Du som ständigt anger HAN vet precis vem du är så det är ingen fara och du faller själv i din grop något tag sju minus två kan du inte döpa dej till det i stället (?)

    SvaraRadera
  54. "Så det är bara att tuta och köra"? VEM ska köra eftersom ingen av er har körkort?
    Spännande.

    SvaraRadera
  55. Japp nog är det de allt, den kördes senast i dag så, i går kväll kördes den också och den kördes många varv i fredags också så.

    Den kommer att köras många gånger till också, i fall någon undrar det.

    Nää vi har inget B kort, inte en så länge i varje fall.

    SvaraRadera
  56. Kanske skulle vara bra om man namnger sig här så Linda inte tror att det är en viss person som "jävlas" med henne eller så är det de hon vill "locka" fram. Kan iaf sammanfatta en sak: du vet inte mycket du Linda.

    En som också är anonym.

    SvaraRadera
  57. Jag hoppas Linda, att du just precis nyss, skrev att ni kör olagligt. Men det är väl okej antar jag. Det är ju yx-familjen vi snackar om!

    SvaraRadera
  58. Behvöer inte namnge alls det är så lyssnade vad dessa fyra personer sysslar med, så det lysser igenom. Så nog vet jag en hel del i varje fall, för du berättar fel saker till fel personer och det vore himla skoj att skriva om det här, vill cirkus det skulle bli då ha ha.
    Förstår att du håller dej anoym här och till övriga ställen, men lita inte ens på den du tror lita dej mest på. Så kan det gå när inte haspen är på :o)

    Kör inte nå olagligt alls, kan jag säga dej. Luktar avundsjuka av dej riktigt rejält, tänk vad vi svider för somliga ha ha. Bekymmer man verkar ha. Snacka om att inte ha ett eget liv, men kom ner hit kan vi snacka lite i stället. Du verkar ju inte ha så mycket att göra, ta med dom andra tre också.

    SvaraRadera
  59. Nähä, jag trodde det var olagligt att köra utan körkort. Men sorry, hade väl fel då.

    SvaraRadera
  60. finns dom som har körkort som kan köra har nån tänkt på de kanske????

    SvaraRadera
  61. Mohahahahaha....

    SvaraRadera
  62. Få se här. Ingen av er har körkort, olaglig bil, Sitter bakom ratten och kör.Var missade jag det som inte är olagligt? Man har tom sett er köra, men en liten sväng kanske inte är olagligt eller???
    Moget att uppfostra sina barn till att vara olaglig, Har dem med sig i bilen,
    Men som vanligt har väl inte ni gjort nått. bara resten av befolkningen,........

    SvaraRadera
  63. Visa är bara så störd, ja eftersom du verkar vara bakom flötet så tro då att det är lagligt att köra utan körkort. Vad jag vet så måste man då ha behörighet för att köra. Fy på dej ;o)

    Näää piloten här tänker man inte, här tror man tydligen...

    Mohahaha sa han som ramla och föll i sin egen grop också...

    SvaraRadera
  64. Nu missa jag nå!!! Olaglig bil??? Näää den är så laglig som den bara kan bli, så där fick du en näsbrännare, men somliga måste man mata in för att dom skall förstå, så bry din lilla hjärna inte i det om du har så stora problem.

    Jaaa folk hittar på en massa så det är roligt mellan varven man blir förbannand också, visa saker bara skrattar man åt tihi... ja men herre gud, hur blev somliga skapade!!!

    SvaraRadera
  65. Vad är det som inte fastnar i ditt huvud?? Jag är jävligt ledsen om jag ställer till beskymmer för någon oskyldig med mina inlägg...jag har fattat nu att du tror jag är någon som du känner eller ligger i krig med...ledsen att säga det igen men du har fel. Jag kan säga såhär då...jag är nog den siste människa här i byn du skulle gissa på så du kan lägga ner ditt detektivarbete. Om du mot förmodan vet vem jag är som"jävlas" med dig så får du mer än gärna gå ut med mitt riktiga namn här på bloggen eller för den delen komma in på kaffe ;) Du skriver hela tiden om avundsjuka!!?? Vad ska jag vara avundsjuk på? Skulle det vara en gammal rostig cheva eller det "coola häftiga" miserabla misslyckade liv ni lever eller vaddå?! Eller ska jag vara avundsjuk på alla roliga mopedutflykter till tingsrätten? Eller att ni tvingas begå brott för att dryga ut hushållskassan? Tycker du det låter rimlig att vara avundsjuk på såna saker när jag lever ett bra och SKÖTSAMT liv och plockar ut den ärligt ihoparbetade lönen den 25:e varje månad. Sen när du skriver att ni ska ta körkort kroknar jag av skratt!! Hur faan tror du nån av er någonsin kommer att få kvittera ut ett lämplighetsintyg igen så länge ni håller på som ni gör!

    Slutligen Linda "yxhustru".. du svarade aldrig på min fråga vad JAG skulle ha gjort dina stackars ovetande barn för ont!? Tala om det är du snäll...för i såna fall går jag ut med mitt riktiga namn, persnr och adress samt bild med om det skulle behövas och tvålar dit er rejält för grovt förtal. // "HAN" som tvivlar på att du har stolta föräldrar.

    SvaraRadera
  66. Den som ställer till det för barnen som kan ta åt sej och det verkade som om man trampade på en öm punkt där :o) Hoppsan!!!

    Näää jag håller inte på med något dektektiv arbete det gör jag inte, sånt får du syssla med själv som du precis redan sysslar med så. Upp till dej vad du kastar bort din tid på, men ser då inte ut som om att du får många kronor på din lön som du far runt våran bostad i varje fall. Men åk du, har du endå inget för så. Fast man tycker ju att det borde finns några "kvar" som behöver dej bättre.

    Joo då körkort kommer det också det gör det, och polisens telefon växel lär väl gå sönder av nerrigningen av somliga, mycket spännande. Så jag hoppas i varje fall att jag skall ha råd med ett körkort inom snar framtid, för det är bara där skon klämmer så, men man vet aldrig när kortet dyker upp och avundsjukan slår tillbaka, kanske man hittar på något nytt sätt, för det är det enda som fungerar nu då det här med olaglig bil inte höll länge heller för somliga. Tihi... Hej och hå!

    Så länge vi håller på som vi gör? Ta reda på lite fakta du också. Heller också går du och köper "hänt extra" i morgon klockan nio när dom öppnar på ica, har du något att göra.

    SvaraRadera
  67. Vad dina barn beträffar Linda så hoppas jag och större delen av byborna att myndigheterna gör det dom har betalt för! Fast det klart ni får ju erat "lönebesked" från samma förvaltning som dom. dvs socialtjensten ovanåkers kummun. Nja jag skiter i hänt extra...jag läser hellre nätbilagan av "en ding ding värld". adressen dit är: http://vilda78.blogspot.com
    // "HAN" som du tror är någon helt annan!!

    SvaraRadera
  68. Nuvarande Fordonsstatus: Avställd LFX364
    Fabrikat: CHEVROLET 31305
    Färg: Flerfärgad Fordonsslag: LB
    Fordonsår: 1982 Fordonsslagsklass:
    Chassinummer: GG35M1C7157930
    Avställd (2006-08-25)

    SvaraRadera
  69. Skickar in ett tips om detta fenomen till programserien 100 höjdare med Filip & Fredrik

    SvaraRadera
  70. Det är såå komiskt att du tror HAN är U :-) Som om han vore den enda HAN som har roligt åt er. HAHAHAHAHAHAHA! //En annan HAN.

    SvaraRadera
  71. Det jag har funderat på länge är hur din man helt obefogat får slå en spade rakt in i framrutan på en personbil som han anser "åka för ofta förbi" där ni bor...när det bara var en stackars anställd som åkte till och från jobbet. Men då är ju frågan...varje dag/natt då ni satt och åkte i eran mopedbil efter långgatan och övriga byn dygnet runt näst intill....får vi då som irriterat oss på detta...slå en spade i eran ruta bara för att vi stört oss på detta??? Tror inte det...men det är ju samma sak. Eller rätta mig om jag har fel?? // "Bettan"

    SvaraRadera
  72. Chevan är påställd, besiktad och allt så det är ingen fara lilla du, det har till och med polisen redan kollat då dom fanns i bak arslet i förgår mitt ute på byn. Tänk att rätt skall svida så.

    Vad är det myndigheten skall göra menar du? Få höra nu, skall ni kasta skit på dom (?)

    Men vad känslig du är "herr han" var nå hemskt känsligt ämne för dej det där, tagen på sängen kallas det för. Ha ha ja gösses, inte så lätt när sju minus två blir fem inte. Tänk vad bra somliga har det. Njuter!!!

    Vad beträffar vindrutan där så, skulle nog fler bli galen om barnen höll på att bli påkörda på sin egen tomt, det accepterar man inte en gång var femte minut. Vem vill ha en bil genom trädgården, som man bäddar får man ligga. Så det är helt rätt handlat. Tur att han insåg sitt misstag och bad om ursäkt och att det aldrig skulle upprepas och skakade hand på det. Men är så, alla kan begå misstag och man lär sej av dom. Men alla gör det inte så.

    SvaraRadera
  73. Varför inte PRATA med den där personen som nu jobbar granne med er? Istället för att slå sönder en ruta? Är det ett normalt handlande tycker du, allvarligt? Eller ja, uppenbarligen så tycker du det.
    Ibland undrar jag...är du sådär blåst som du verkar, eller är det så att du inte vet om allt din kära man sysslar med? Att han går bakom ryggen på dig väldigt ofta med sina brott?

    SvaraRadera
  74. Alltså, jag fattar inte hur ni alla orkar? Varför inte låta Linda vara i fred i stället?! Om ni nu hatar allt som har med dom att göra. VARFÖR går man in och ödslar tid på Lindas blogg då i överhuvudtaget? De är för mig en gåta!! Det är frivilligt att läsa bloggen, så låt bli att läsa om det stör er så mycket.

    Sköt er själv & skit i andra! Det borde många i den är Byn lära sig av. Men vissa bara älskar att gotta sig i vad alla andra gör! Skaffa er ett liv istället för att förpesta Linda med familjs liv.

    Sluta med att låta dom får skulden för ALLT som händer i byn. Och sluta tro på allt ni HÖR. Ta reda på fakta först! Allt som man hör är inte sant. Tänk på det!

    Du är inte värd den här skiten, Linda! Du är stark som ens orkar bo kvar i den här jäkla byn. Stå på dig!!

    /EN av Lindas många vänner.

    SvaraRadera
  75. Det är rätt dyrt att ställa på fordon, "vägskatt" + försäkringar. Att ta körkort är det fler och fler som anser att dom INTE ha råd med, fast dom arbetar och har en inkomst.
    Det vore nog av allmän-intresse att upplysa fler att Ovanåkers kommun är enormt frikostig i sina socialbidrag, då dom verkar anse att det är helt ok att ni får lägga deras pengar på vägskatt/bilförsäkringar, och dyr bensin.
    Om man har sett lyxfällan ser man folk som hamnar i skulder,får sälja av det mesta och särskilt göra sig av med bil och transportkostander för att få ekonomin att så småning gå runt!
    Jag förstår varför ni inte vill flytta från denna generösa kommun, fast du verkligen verkar hata dom som bor där. Det finns ingen annan kommun i detta avlånga land som skulle ställa upp på er som dom verkar göra där!
    Tacka fru Fortuna att ni bor just i Ovanåkers kommun!

    SvaraRadera
  76. Undrar bara Linda om du tycker det är okej att göra sakerna som Mange åkt dit för, att han fortfarande är kriminell... Det kan du ju inte förneka???????? Lr är det så illa att du tycker det är rätt oxå?

    SvaraRadera
  77. Tack ! Anonym så Jävla rätt!!! Hur faaan kan kommunen ställa upp på detta ? sen drar dom in på hjälp till äldre och sjuka !! Nä fyyyyyyyyyyyyy

    SvaraRadera
  78. Ja ibland kan man börja fundera hur socialtjänsten fungerar. Vet folk som varit där och sökt hjälp men som då varit tvugna att skriva sina bilar på någon annan bara för att soc inte ska tvinga dem att sälja bilen, om dom överhuvudtaget ska få någon hjälp. Ibland blir man bara så fundersam. Skulle jätte gärna vilja fråga dom på soc vad dom har för normer egenbtligen eller om dom gör undantag för en del. Visst, alla har rätt till hjälp på soc, men då ska det vara lika för alla och inte undantag för somliga. Rätta mig om jag har fel...???

    SvaraRadera
  79. Att leva på socialbidrag är det då rätt att ha bilar och inget körkort men ska ta , att sen ha studieskulder att oxå betala på,och sen måste det ju finnas skadestånds pengar hur mycket som hellst som ska betalas HUR går allt detta ihop på socialbidrag ????Jag blir sååå ARG !!

    SvaraRadera
  80. Ja, vem blir inte arg!

    SvaraRadera
  81. Fast de där får ni väl ta med Socialtjänsten! Inte med Linda. Inte hon som bestämmer hur dom funkar om ni trodde det.....

    SvaraRadera
  82. Nej det är inte Linda som bestämmer!
    Därför bör dom aldrig flytta från Ovanåkers kommun, oavsett hur illa hon tycker om deras innevånare enligt denna blogg. För hon får aldrig en annan kommun som ställer upp och ger familjen socialbidrag till vägskatt/bil/bilförsäkringar/ och kunna spara av bidraget för att finansera ett körkort!
    Om dessa regler inte gäller för samtliga i samma kommun bör man verkligen belysa det i media! Sociala myndigheter får aldrig göra skillnad på individer, regler ocn normer man har ska gälla alla!
    Jag säger bara det: LINDA Stanna kvar i den kommunen!

    SvaraRadera
  83. Det är ingen jävla skilland idot fan, fatta!!! Uppfyll villkoren för att uppbära normen, du måste vara inskriven på AF, förädrapenning, sjukpenning dom har regler. Sen är det samma jävla riksnorm alla får!!! Vad man gör med pengarna är väl för i helvete upp till var och en kom inte och säg vad jag skall spendera mina pengar på. Det gör jag precis som jag vill med!!! Jävla sluta människor det finns, jag skäller inte på alla edsbybor och jag säger det igen det finns ett fåtal personer som håller på med rena jävla jävelskapet och som är så jävla avundsjuk så det finns inte. Gnäller och gnäller!!! Måste ju jävlar annama ha nå fel i huvudet ni få som håller ihop! Störd så det finns inte! Men jag hoppas att du din bästa vän eller vad det än kan vara att du får uppleva detsamma!!! Snacka inte om något som du inte vet något om.

    Sen kan du ju ringa och höra själv vad som gäller!!! Det är bara ringa växel och begära någon av dom på ekonomin så får du höra vad normen ligger på, som ensamtstånde, sambo, sen beronende på hur många barn, hyra och allt sånt som ingår i ett normalt försörjningsstöd.

    Sen har jag inte så mycket mer att säga åt idioter, skulle med glädje ge på en smäll över käften på allt jävla ont ni ställt till med och ställer till med fortfarande! Ge fan i oss, eller försök bete sej lite bättre på en "normal" nivå eller va fan som helst!!! Åå blanda inte inte in nå barn för då får man så småningom skylla sej själv!!

    Sen tackar jag alla många vänner som finns med en kram!!! Tack!!

    SvaraRadera
  84. Men sluta kommentera dom du anser vara idioter, Linda!
    Var tacksam att du bor i en sån generös kommun vad det gäller bidrag och dom verkar ju inte ha några redovisningskrav!
    Stå ut! Flytta aldrig!
    Om du har kontakter utanför kommunen, kolla med dom...du har en "guldkommun" du.
    Var rädd om den!

    SvaraRadera
  85. Men är du inte riktigt riktigt, skall du be mej sluta kommentera i min egen blogg, men aldrig i livet!!! Näru det är dom jag skall få ner i helvetet också, p.g.a det dom ställer till mej, är man med i leken får man leken tåla. Så det är dom som kan sticka och brinna!

    Ta reda på kraven du skall du få se vad det är för krav, tänker inte stå och tala om för dej vad det gäller inne på ekonomi sidan där.

    Näää byborna får stå ut vi tänker inte flytta kallas för att "aldrig ge upp"

    SvaraRadera
  86. det jag undrar är att som du säger slog ni en spade i rutan på en bil för den kört fort och ni var rädd för era barn hade ni inte kunna pratat med den det gällde. sen undrar jag om du inte tyv¨´cker dat är farligt att åka bil,el mopedbil med ett barn i knädå är du inte speciellt rädd om barnet. men då kommer du väl med en ursäkt att moped bilen inte går så fort men har du tänkt på att något annat fordon kan köra in i er och även om det då är den andres fel så kan det ju vara för sent för ert barn som åker utan att sitta fast , jag stör mig på Alla som åker så

    SvaraRadera
  87. Vem fan har sagt att den bilen åkte för fort?? Så fort kan man inte åka utanför huset och genom gården. Man kör inte genom någon gård borde väl du fatta också eller ? Gör man så? Nä nä, har försökt stoppa tidigare men när det går så pass fort som det gör på en motorväg ute på den större vägen så är det omöjligt. Sanna och en kompis fick hoppa i diket!

    Jo visst finnns det fler i trafiken det är sant det, det är det. Precis som när man låter "andras" barn sitta utan bälte och placera sin son där krockkudde finns fram, men är väl skillnad på vem som gör det antar jag eller om man står upp när man har en form av större bil och barnen står i bilen och så många barn på det.

    Men visa får och andra inte kanske, man kan kolla sina egna problme innan man hackar på andra.

    SvaraRadera
  88. www.stockholm.se/FamiljOmsorg/Stod-och-radgivning/Ekonomiskt-stod-och-radgivning/Forsorjningsstod/Fragor--svar-om-forsorjningsstod/

    Här kan du läsa vad som gäller där jag bor. Speciellt stycket där man måste redovisa resor mm, och där det står att man inte får ha någon form av egendom.
    Om man en dag, gud förbjude, hamnar i försörjningstödsbehov kommer vi flyttande upp till er kommun var så säker!
    Visst får du fortsätta att kommentera på din egen blogg! Kraven på vad som gäller inom socialtjänstlagen verkar ju skilja mellan våra orter! Du behöver inte redovisa nån ekonomi för mig! Men det får du lov att göra för Soc om du flyttar ner hit! Styrka med kvitton!
    Tycker du ska vara tacksam och glad för att du bor där du bor! Men du verkar mest vara så arg, så det finns inte!

    SvaraRadera
  89. Men Linda, du vet ju inte längre vad du skriver. I samma inlägg har du skrivit: Vem har sagt att bilen åkte fort?
    Och När det går så pass fort..
    Haha.

    SvaraRadera
  90. Ja Linda...du svarade ju tidigare att bilen körde fort så du var rädd att den skulle "råka" åka in på eran gård och köra på barnen...att den skulle komma genom staketet. Så det var du själv som skrev det...nu helt plötsligt påstår du att ingen sagt att den åkt för fort. Hur ska du ha det?????? Eller är du flera olika personligheter som svara här????? Du verkar ju inte ha ett dugg koll på vad du skriver längre......!

    SvaraRadera
  91. Vad då råka åka in och komma genom staketet... är du dum!!! Orkar inte vara snälla på idoter till folk längre tröttnat fullständigt, dom körde genom våran gård säger jag ju eftersom vi hade två hus vi hyrde, på våran tomt körde man!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ute på vägen ett stenkast längre bort, från järnvägen till Lindbergs där hade man hastigheter som var lika som på en motorväg och där kunde man inte stoppa dom kan jag säga. Men åker man genom gårdsplanen på våran tomt får man skylla sej själv, nå staket fanns inte på våran gård, nolla.

    Ni är så sluta i huvudet så jag skulle gärna med glädje kunna ge på en smäll om jag fick chansen för anonyma människor har ställt till ett helvete med sina jävla anonyma jävla skit brev!!!

    Ni måste ju ha allvarliga problem och låt mej få en önskan, önskan er ett rent helvete!

    Ja jag vet inte vad ni har för regler i andra kommuner, jag vet att riksnormen finns och kvitton o.s.v skall alltid lämnas in så det är inget nytt. Trivs bra i denna kommun, mycket toppen människor och läget är fint!!! Men är hatisk på somliga så det finns inte, men förstör man så får man räkna med problem själv också. Så är det....

    SvaraRadera
  92. Sicket elände jag drog igång!! Hahaha..den enda riktiga fiende linda är du själv och din riktigt skadade make. Har du riktigt torrt på fötterna när du kallar andra idioter tycker du?!? Att någon överhuvudtaget försvarar dig här på bloggen förvånar nog dom flesta i fikarum och matsalar runt om i Edsbyn. Vad jag däremot förstår är det du skriver här ovanför att du inte kan alla regler för några såna har förmodligen aldrig uppfostrats med att lära dig. Vad det beträffar "ge på käften" på signaturen "HAN" kan jag glatt meddela dig att du har delgivning om brott att vänta igen...anmälan om olaga hot togs upp i dag av en mycket trevlig kvinna i uniform. Men eftersom hoten är riktade mot en anonym e-signatur blir det väl synd nog inget av det förmodar jag. Men däremot tycker jag att "U" ska amäla dig för förtal...vem U nu är, har bara sett i tråden som varit att du tror att jag skulle vara nån U enl. ett annat inlägg.
    Samtidigt vill jag be denne U om ursäkt om jag utsätter han eller hon för tråkigheter med mina inlägg. För det är ju så det ligger till Linda att alla som kommer i kontakt med dig eller din hutlöst vrickade man råkar förr eller senare ut för tråkigheter...till dina få nuvarande vänner vill jag bara säga...var på eran vakt! Det är skadade människor ni umgås med som sätter kniven i ryggen på er när ni minst anar. Kom att tänka på en annan sak med...Ni kostar ju hela tiden mer än ni någonsin kan betala tillbaka..hur känns det??!!

    "HAN" som blir mer och mer sugen på att röja min riktiga identitet.

    SvaraRadera
  93. Röj din identitet du, det bryr jag mej inte om gör precis som du vill du! Ingen som bryr sej i dej i nå fika rum och matsalar heller så. Men det är ju så man gör somliga skitsnacket börjar ju i dom avundsjukas ögon så.

    Jag har inte skrivit om någon U här ute i kommentarerna i varje fall, men det är nå anonyma komentatörer som använder sej av bokstaven U och inte jag. Så det där får ni lösa själv, jag tar alla er som håller på och jävlas på samma linje och så mycket ont som somliga gör mej så är känslan "en smäll på käften" den rätta speciellt efter alla anonyma brev och anklagelser folk kommer med, olagligt det med så man får pass upp anser jag.

    Ååå inte behöver ni så få männsiskor gå ut och varnna våra vänner om oss i varje fall, så det skiter dom nog inte lite i.

    Vilka jävla bykymmer ni har! Som ni inte kommer någon vart med.

    SvaraRadera
  94. Jag riktigt gillar "HAN", lite småkär i dej utan att veta vem du är. Hahaha.

    "HON" som inte vet vem "HAN" är.

    SvaraRadera
  95. Ja "hon" o "han" dom kan dom (sju minus två) eller Helan o Halvan... :o)

    SvaraRadera
  96. 6-4 .......undrar vad det beror på? Mohahahaha.

    SvaraRadera
  97. Näää men sju minus två är ett faktum tihi :o)

    SvaraRadera
  98. Undrar en sak linda... vad menar du med sju minus två? // "HAN" som tycker illa om samhällsbelastande snorungar.

    SvaraRadera
  99. Ja du jag vet inte jag, men tycker talet fem minus fem är roligare för det är noll. . . ;o)

    SvaraRadera
  100. Ok haha. du skolkade inte bara i skolan då? Utom på lektionerna när dom lärde ut etik och moral, rätt och fel, mitt och ditt. Sen skulle det inte förvåna mig om du hade anmärkningvärt hög frånvaro på barnkunskapen med. Sen var det väl kanske bara otur att du stog sist i kön när dom delade ut äktenskapspartners. //"HAN"....som fick lära sig!!

    SvaraRadera
  101. Har lite svårt att förstå vad du menar med ditt inlägg..... svårt att ta det på allvar... speciellt när du har gjort inbrott i min sommarstuga.... så det är så du vill bli bemött, att folk ska bryta upp dörrar å fönster i ditt hus och ta dina saker..... Tänk dig för vad du skriver....

    SvaraRadera
  102. Magnus och linda? hur kommer det sig att ni får göra som ni vill? bara en fråga... ute å kör bil utan körkort t.ex. inget händer..., Varför ?! fattar inte hur de kan gå till...

    SvaraRadera
  103. En människa helt utan empati och allmänt folkvett förstår nog inte själv alla gånger.
    Hon är vad dom flesta hjärnskrynklare skulle kalla ett "mission impossible"

    "HAN"...som inte tänker förlåta dessa sjuka människors girighet!

    SvaraRadera
  104. Linda, det är inte ett fåtal i Edsbyn som är irriterade på Er utan en hel massa.

    SvaraRadera
  105. Enligt Transportstyrelsen är Chevan LFX364 fortfarande avställd

    SvaraRadera
  106. Titeln på ditt blogginlägg:
    Vad förväntar man sig!?
    109 kommentarer inkl dina egna, blir nu 110 med en här!
    Ja, vad hade du förväntat dig?
    Jag bara undrar?

    SvaraRadera
  107. Först och främst vill jag bara säga att signaturen "HAN" har så himmla rätt i allt han skriver. Han borde hyllas av oss alla! Sen vad som beträffar chevan så är den fortfarande avställd enligt transportstyrelsen.

    SvaraRadera
  108. Kanske den som står som ägare inte vill betala påställningsavgiften på chevan?

    SvaraRadera
  109. Jag håller också med föregående talare. HAN har såå himla rätt i allt han skriver. Synd bara att Linda själv inte förstår.
    Sen...kan inte alla anonyma som skrivit något här, skriva en signatur, alltså så hon får se att det inte är bara fyra st som sitter och skriver och är uppretad på dom. för jag är nog rätt säker på att det är fler än 4 kommentatorer här va?? /etttvåtre

    SvaraRadera
  110. Tänk va somliga har bekymmer för oss säger då jag, har ni inget annat att syssla med e?? Varför kan ni super töntar inte samla ihop er och kopp på en kopp kaffe, vore ju riktigt trevligt. Än att sitta så här.

    Sen vill jag be en anonym skrivare så hemskt mycket om ursäkt om jag har vid dom dömda brotten varit in i din sommarstuga och vi är dömd för det. Eftersom jag inte vet vem du är eller vad det är för stuga men om det är en av åtalspunkterna så ber jag om ursäkt för det, fast ingen ursäkt kan godtas det vet jag. Men jag kan ju säga att det aldrig skulle upprepas varken mot dej eller någon annan.

    Näää fan vi har inte många ovänner i varje fall, som jag sagt tidigare både älskad och hatad. Men folk som hatar en så att säga som beter sej normalt att man inte bryr sej och sköter sitt det köper jag än att man skall hålla på med en massa jävelskap som somliga sysslat med i några år nu. Men somliga får tydligen vara kriminell och begå en massa brott dom utan att dom får ta ansvar för det, grova brott också dessutom.

    Sköt erat i stället, ni kommer ingenstans med erat skit och jag bara skrattar er rätt upp i ansiktet då ni beter er så barnsligt!!!

    SvaraRadera
  111. "Men somliga får tydligen vara kriminell och begå en massa brott dom utan att dom får ta ansvar för det, grova brott också dessutom."
    Jag hoppas innerligt att du skojar nu Linda!!!
    Det är NI som hela tiden begår brott, men ni får glida runt bäst fan ni vill ändå ni!! Äckligt, är vad det är!

    SvaraRadera
  112. Skojar inte ett smack, anonymus! Inge skoj alls!

    Har vi inte tagit ansvar för det vi har begått menar du??? Vad gjorde vi då på kåken så länge? Va?

    Varför skall vi i dag straffas för det brott vi begått och dessutom suttit inne för? Näru nu du kommer aldrig på frågan... Tror det är ni som får hålla på som ni vill. Men somliga är ju så DUKTIGA så oj oj oj oj!!! Bläää va vidrigt!!!

    SvaraRadera
  113. ***

    Efter vad jag har hört (behöver inte vara sant ;))så vill jag göra ett inlägg på en fråga:

    "" Anonym sa...
    Undrar en sak linda... vad menar du med sju minus två? // "HAN" som tycker illa om samhällsbelastande snorungar ""

    En familj som fam Eriksson inte kommer överrens med har barn, varav 2 av dom barnen bor med sin mamma.
    Pappan har totalt 7 barn, 2 st med en mamma och 5 st med en annan mamma....
    Så jag antar att det kan vara den uträkningen som det anspelas på i många inlägg från Linda.

    ***

    SvaraRadera
  114. Näää jag vet inte vad du pratar om faktiskt, sju minus fem är vad jag tycker att detta är... alltså barnsligt. Kan man hålla på och plöja ner skit på oss så kan man fjanta med andra saker också, så vad du snackar om det vet jag inte. Känner inte igen det du skriver i varje fall.

    SvaraRadera
  115. Sen kan man ju undra om det är någon familj vi inte kommer överens med så får väl den familjen vilken du menar höra av sej då!!!

    SvaraRadera
  116. ***

    Jag känner inga av era familjer, men om 7-2 är lika med barnsligt så måste ju 7-1 vara lika barnsligt.....

    ***

    SvaraRadera
  117. Du skriverhär ovanför följande(kopierar delar av ditt inlägg) Citat från tjuvlinda: Eftersom jag inte vet vem du är eller vad det är för stuga men om det är en av åtalspunkterna så ber jag om ursäkt för det.....Med detta idiotiska uttalande erkänner du ju i princip att ni varit in i fler stugor än ni är åtalade för. Så kom inte med mera skit om att ni sonat era brott!! Ni är ju ständigt föremål för nya olika utredningar...ni figurerar ju både som målsägande och åtalade. SKÄRP ER!! Det är dina barn som får ta det svåra känslomässiga straffet för era olagligheter.

    //"HAN"....som INTE hade sina föräldrar i fängelse som barn.

    SvaraRadera
  118. Ni har 6 barn, men dom bor ju heller inte hos er jämt.... 6-6=0 då eller??? Om man ska fortsätta prata i siffror :0)// Undrande

    SvaraRadera
  119. Fordonsstatus: Avställd (2006-08-25)
    Tillfällig registrering: Nej
    Kopierat på transportstyrelsen!!
    Linda jag tror din man kanske ljuger en smula för dig i bland!! //"HAN"...som säger dig sanningen...hur ont den än gör!!

    SvaraRadera
  120. Kanske du Linda har sonat dina brott, men karln din fortsätter han, med nya brott!!! Kanske därför folk retar sej, eftersom det bara händer nya grejer hela tiden!

    SvaraRadera
  121. Ja nog kan vi köra en massa mattetal allt, det är ingen fara det :o) Frågan är bara så att resultatet stämmer.

    Sen det jag menar så fanns det fler som var ute på i samma veva och tänker inte nämna dom vid namn då en av dom är en edsbybo och det fanns även folk från dalarna här också. Så jag går inte in på nå mer än vad som gäller mina punkter. Men en gång dömd alltid dömd. Av några få i varje fall.

    Utredningar, målsägande och åtalde o.s.v vad har ni med allt det att göra da. Varför blanda sej i med sånt man inte har något att göra. Men jag är rätt säker på att det är gänget som ställer till med en massa utredningar i varje fall, vore intressant om man kunde gå ut med ett namn och säga hej det är jag som gör anmälningar till socialtjänsten, kan man inte stå med ett namn så är dom inget värda heller, men dom orsakar en då en massa problem som barnen först och främst får lida av men det har väl somliga träskallar inte fatta antar ja.

    Vad beträffar nya brott som ni kallar det för så går jag inte in på det då ni inte har hela historien får då hade man inte gjort såna uttanlanden. Men somliga borde kanske städa under mattan sin själv innan man säger så mycket själv.

    Guds bäste barn har jag aldrig varit och jag kommer aldrig bli det heller, för jag har ett sånt stort hat mot dom som förstört för mej och min familj, främst mina barn och sånt glömmer jag aldrig och det är jag bered att stå emot och köra det som krävs. Så spela inte spelet om du inte kan ta spelets regler heller.

    SvaraRadera
  122. Jag vet inte vad spelet heter eller om det är tärningar eller spelkort man andvänder. Vad är det du ska "köra det som krävs"??!! Binda ris åt egen rygg,som man bäddar får man ligga,rätta mun efter matsäck...det är några av dom ordspråk som du och magnus skrattendes eller lipandes som dom snorungar ni är vackert får äta upp så länge ni lever och verkar (om ni får en ärlig inkomst istället för mopedburna nattskiftsjobb) i trakterna häromkring. Ni är nog de mest patetiska och självgiriga människor jag har hört talas om!
    Som dessutom gömmer sig bakom sina barn när det blåser lite obekväm sanning över er.

    // "HAN"...som avråder er av hälsoskäl att spela fler givar!

    SvaraRadera
  123. "HAN" är min nya idol!!

    SvaraRadera
  124. "HAN" är nog mångas idol!!!!

    SvaraRadera
  125. Jag vill inte vara någons "idol" men visst det värmer att ni håller med i det jag skriver! Om fler bara visade lite mera civilcurage skulle edsbyn bli betydligt lugnare utan dessa samhällsbelastande förbrytare. För polisen verkar ju inte göra ett piss åt saken. Men linda du pratar ju om spelets regler hela tiden...skulle alla vi oxå ta lagen i egna händer och spela det spel du försöker vara tuff och kaxig med så skulle det börja med att din man skulle bli totalt sönderslagen. Men allt det där vet ni ju redan med tanke på att ni aldrig visar er ute på krogen eller liknande, men det är ju då ni tjuvar jobbar som bäst....när folk inte är hemma. Nä du FY FAN säger jag om människor som "tjuvlinda och "yxmagnus" // "HAN"...som blir "idol" på nån annans blogg mohahaha!!

    SvaraRadera
  126. Ha ha ha, ja att du inte är riktigt riktigt i skallen det har då jag fatta i varje fall, men det brukar ju vara den man minst anar som håller på med jävelskap.

    Det lyser avundsjuka, svartsjuka av dej, ååå tänk att jag lyckats reta dej så jävla bra. Är det inte härligt så säg, hoppas jag lyckas sabba mer för dej, fränt!!!

    SvaraRadera
  127. Hej på dig.
    Undrar om jag vinner ett fint pris nu när jag är den första som inte kommenterar anonymt?;)
    Här var det livat iaf..
    Det kan inte vara lätt att få så mycket skit hela tiden.
    Många skriver om att soc borde ta barnen osv.
    Familjen har ju kontakt med soc,dom har stödfamilj och kontaktperson,så visst borde det väl ganska snart komma fram om barnen for illa? Om inte så måste det ju vara stora fel som begås på socialen där uppe i er lilla by?

    Jag hade gett upp för länge sen och flyttat om jag vore i din situation,men vi är alla olika och du har ju uppenbarligen skinn på näsan :).

    Kusligt med så många som sitter o skriver både det ena och det andra,och är så "insatta",men ändå gömmer dom sig bakom anonyma "nick".

    Ha en bra dag Linda.//Catta

    SvaraRadera
  128. Tack Catta!!!

    Finns ett gäng dårar i Edsbyn som liknar en sekt!!!

    SvaraRadera
  129. Jo sekter finns här och var....den största sekten i edsbyn kallar sig familjen eriksson och bedriver olagliheter så mycket dom hinner, sektens ledare ska enligt vissa uppgifter kallas yxmagnus! Han har lyckats hjärntvätta sin fru tjuvlinda till den grad att hon verkar tycka att det är ok att begå brott och sedan skylla på att resten av byn "jävlas" och ställer till det för den stackars sekten.// "HAN"...som har en så stor "sekt" så du aldrig kan ana. (Hur många invånare finns det i edsbyn, bortsett från eran tjuv och rövarsekt)

    SvaraRadera
  130. Skrattar dej i ansiktet!!! Ha ha...

    SvaraRadera
  131. Men du gråter inombords...för du och alla andra som läser din blogg vet att jag har rätt i det jag skriver, annars skulla jag ju inte skriva. //"HAN"...som ser att du inte kan svara på enkla frågor. (hur svårt det nu kan vara)

    SvaraRadera
  132. Till modiga catta! Hur ska man göra med dessa människor då?! Går jag ut med mitt namn så får hela min familj ett rent helvete för att jag säger familjen "outlaw" ett sannings ord. Jag vill inta ha mina barn ihjälkörda av en vit mopedbil! Och ingen annan verkar ju heller villja göra nått åt vansinnet som bara eskalerar nere på yxkroken. Men tyck gärna att du är cool du...du vågar iaf inte göra annat än att stryka dessa psykfall medhårs.
    //"HAN" som tycker fler borde tala om för tjuvlinda och coolcatta hur det funkar i den riktiga världen.

    SvaraRadera
  133. Du är så störd, det är inte bara dina jävla äckliga horaktiga kommentarer som duger. Ingen gillar dej!!! Ge fan i att kalla folk en massa, för såg jag dej skulle du få en smäll av mej i varje fall! Rakt av! Med glädje!! SÅ mycket du ställt till med, men jag kan ju skriva ut ditt äckliga namn här så skrattar folk åt dej.

    SvaraRadera
  134. vi lever inte på stenåldern längre utan i en civiliserad värld där man blir straffad om man "gör upp" med knytnävarna. inte heller gäller "öga för öga, tand för tand", så tänk dig lite för L innan du skriver sånt där. jag vet inte vem HAN e å vad han har gjort dig för nåt mer än att skriva ner sina (sunda) åsikter här... men gå inte ut med hot sådär. å tänk på att sätta barnen i första hand... inte din stolthet. t ex: lägg ner bloggen lr lösenordsskydda den.
    /HON som inte e (men håller med på många punkter) HAN

    SvaraRadera
  135. Men gör det då linda!! Kom igen! Skriv då! Nä just det tänkte väl det....för du har ingen jävla aning om vem jag är! Har du inte tänkt på att jag skulle kunna sitta var som helst i världen och skriva till dig? Jag kan vara vem som helst, vilket du bör tänka på innan du hotar folk med stryk *skrattar bara*. Men visst gå ut med mitt namn du eller förresten ta alla personuppgifter på en gång så ALLA kan se vem du som blir målsägande i fallet om olaga hot du just gjorde dig skylldig till.

    //"HAN"...som är rädd att myggen ska bli besvärliga i år ;)

    SvaraRadera
  136. Svar till HON. Skulle alla leva efter principen öga för öga,tand för tand så vet iaf JAG hur det skulle sluta för famijlen "spelets regler" Eriksson... det tror jag fler än jag inser. Om alla skulle spela DITT spel linda så får du ju vackert inse att ni kommer ju att torska först av alla. //"HAN"...som just slog en sexa på DIN tärning.

    SvaraRadera
  137. Ha ha ja målsägande lär du aldrig bli det är ju ett som är säkert... men fortsätt med jävelskap du. Det jag sysslar med kallar sej för att försvara sej. Så du drog just nit lott och jag tänker inte besvara flera inlägg från dej, eftersom du endå kommer att falla i gropen :o)

    Over and out!!

    SvaraRadera
  138. Skall man inte betraktas som vuxen i din ålder linda? Sorligt att se att du har så många barn som verkar fara illa./ en som tycker som "HAN"

    SvaraRadera
  139. "Till modiga catta! Hur ska man göra med dessa människor då?"
    -Man kan ju göra som du-Sitta och få nån jävla mental orgasm på nåns blogg!

    "Och ingen annan verkar ju heller villja göra nått åt vansinnet som bara eskalerar nere på yxkroken."
    -Så då tror du att du kan förändra allt genom att sitta bakom ditt löjliga nick o skriva?

    "Men tyck gärna att du är cool du...du vågar iaf inte göra annat än att stryka dessa psykfall medhårs."
    -Varför skulle jag tycka att jag är cool? För att jag skrev att jag skulle få ett pris? Om jag skulle ha andra åsikter om detta så skulle jag fan skriva det-Tro mig! Inte skulle jag då sitta o gömma mig bakom ett töntigt nick ;).

    //"HAN" som tycker fler borde tala om för tjuvlinda och coolcatta hur det funkar i den riktiga världen."
    -Vad är det som är den riktiga världen enligt dig då? Du skriver här hela tiden hur saker och ting borde vara,och när jag skriver om hur jag uppfattar det,så hoppar du på mig o börjar kalla mig saker?? Jag skulle gissa att du är en sån människa som ingen orkar umgås med för vad du säger är alltid det "rätta",och har andra olika uppfattning än du så blir du otrevlig och tror du är nåt.
    Sen skriver du om olaga hot hit och dit,men du reflekterar inte en sekund på hur du själv uttrycker dig?

    5 kap. Om ärekränkning
    1 § Den som utpekar någon såsom brottslig eller klandervärd i sitt levnadssätt eller eljest lämnar uppgift som är ägnad att utsätta denne för andras missaktning, dömes för förtal till böter.

    2 § Är brott som i 1 § sägs att anse som grovt, skall för grovt förtal dömas till böter eller fängelse i högst två år.
    Vid bedömande huruvida brottet är grovt skall särskilt beaktas, om uppgiften genom sitt innehåll eller den omfattning i vilken den blivit spridd eller eljest var ägnad att medföra allvarlig skada.

    Läsvärt,eller hur?

    //"HAN" som tycker fler borde tala om för tjuvlinda och coolcatta hur det funkar i den riktiga världen.
    - "Att fler borde tala om....Bevisar också att du är en fegis som måste ha medhåll av andra,för innerst inne så vågar du inte stå för dina handlingar själv! Och när folk skriver kommentarer och håller med dig så sträcker du på dig och tycker du är jätteduktig,eller hur?

    Linda,ha en fin dag :)

    SvaraRadera
  140. Catta: Kram till dej och stå på dej, ha en fin dag du med.

    SvaraRadera
  141. CATTA!! Så du tycker alltså på fullaste allvar att det är "HAN" som ska lagföras i dessa sammanhang. SORGLIGT! SÅ nu bildar ni en pakt och upphäver yttrandefriheten. EN av svensk grundlags stöttepelare.Bra jobbat.

    SvaraRadera
  142. Mothugg det tål inte somliga i varje fall, "han" bäddar och så får han ligga, bilda en pakt man kan ju undra vem som bildat en pakt.

    Ha ha vilket jävla folk det finns... man vill bara spyyyyy!!

    SvaraRadera
  143. Men nu så linda..tala om rep i hängd mans hus. Vem är det som inte tål mothugg och hotar folk med stryk när folk inte gör som du vill eller tycker lika som dig.

    SvaraRadera
  144. Jag har inte sagt att jag inte tålmothugg och jag har aldrig sagt att alla måste tänka som jag gör.

    Men varför i helvete skall folk anklaga mej och min familj för såna saker som t.ex inbrott och hålla på och säga att våra barn skall ha LVU o.s.v jävligt grova anklagelser de. Hur hade ni själv reagera? Tror ni att det är roligt? Jag tycker inte att det är roligt alls i varje fall. Varför kan inte folk kommentera vänligt för, för jag kan svara vänligt jag med. Men folk jävlas med såna vidriga kommentarer och jag blir arg. Det är bara förnamnet och ja jag erkänner jag tänder säkert fortare än vad många gör, för jag kan inte tänka först och handla sen så att säga. ÅÅå jag häver ur mej saker som jag kanske inte skulle göra tre timmar senare. Men det är jag det och jag vill ha vänligt bemöte för så möter jag folk som är vänlig på mej.

    Men ni gör väl rätt jämt ni...

    Men jag gör så så, var vänlig på mej så är jag vänlig var otrevlig och anklaga och traka min familj så kommer jag göra samma sak också. Ni borde ju fatta själv varför ni blir bemött som ni beter er också.

    Gör som ni vill jag behandlar med samma mynt tillbaka.

    SvaraRadera
  145. Linda din tid som vänlig är uträknad för länge sen, kom igen 52 åtalspunkter. snälla nån!

    SvaraRadera
  146. vänlig är uträknad??? Öööö....

    52 åtalspunkter jaaa det var det, annars skulle jag inte ha skrivit det heller sörrö!!!
    Snälla nån och snälla nån, det blev så gjorde det. Ååå vi har avtjänat vårat straff och nu den 24 Maj är det fyra års sen jag mucka, eller ja jag menar började ta mitt straff. Straffet är inte att sita bakom lås och bom, straffet är att bo i en liten by och komma igen.

    SvaraRadera
  147. Ja men skärp er då för fan!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  148. har redan gjort mitt straff så det så... finns inget att skärpa till se du lilla vän.

    SvaraRadera
  149. Du är inta straffad för AALLT linda och det vet du, din man har tagit på sig mycket som DU skulle ha haft!

    SvaraRadera
  150. Jasså? Vad kan det vara då tro?

    Jo jag tycker att man blir lite "för alltid straffad" kolla alla "konstiga" kommentarer på bloggen t.ex och alla anonyma anmälningar till soc och om hur polisväxel blir nerringd om bilar hit och bilar dit och aldrig funkar det heller.

    SvaraRadera
  151. Ang kommentarer på bloggen så måste jag faktiskt säga att den enda här som verkar vettig är "HAN". Men det tycker inte du misstänker jag. Personen bakon nicket "HAN" verkar ju ha fötterna på marken iaf. Denna följetång börjar ju bli spännande så stäng inte bloggen linda. /hon som gillar han

    SvaraRadera
  152. Näää jag finns här för dej ;o) Nej jag hade planer på det hade jag men, äää jag blir kvar. Har bloggat i ett helt år nu och jag kommer ju sakna annars jue... så jag är kvar :o)

    SvaraRadera