11 februari 2010

Vilken människa!!

Usch, eller kan man använda ordet människa? Näää det kan man inte!

När skall du sluta hålla på det undrar jag? Är det inte nog med det som är e?
Du har bara blivit värre tycker du borde söka hjälp jag och en stor sinnesundersökningen borde inte skada det heller.

Snälla du tänk efter, vem är det som skadas av det ständiga du håller på med. Det vet du nog så himla väl känns det skönt att förstöra deras liv dom genomskådar dej så det smäller efter dej och kom det i håg att sanningen kommer ikapp den också för det du orsaka. Vad beror det på att att allt tog ett stopp? Är det verkligen sånt här du håller på med tänk om du förstört hela deras liv, när är det nästas tur att gå? den tiden kommer var så säker på det. Den är väldigt nära...

Såna som dej är inte värd att ha somliga ikring dej speciellt inte när man har och fortfarande förstör deras liv, omogen som du är också till råga på allt också som kan sitta på det där sättet. Men det är tur att det är avslöjat och sanningen och det är nära nu.

För längre än så här kommer du inte att gå och jag hoppas att du förblir ensam och ingen av dom kallar dej för det speciella namnet för en har glömt vad du igentligen var, tack gode väld.

Du vet vem du är så ta åt dej av det hela, du kommer att tappa det du hade du har tappat hälften och snart tappar du den sista.

4 kommentarer:

  1. Rutiner är guld värda och ger trygga barn.

    SvaraRadera
  2. Ja verkligen och det känns liksom super underbart att det fungerar så himla bra och är man i tipp topp skick själv så orkar man sånt och är man totalt down så känns det som en omöjlighet.

    SvaraRadera
  3. Är det därför ni måste ha stödfamilj?! saknar ord för dina dumma inlägg!

    SvaraRadera
  4. Saknar ord för vad jag skall svara eftersom jag inte vet riktigt vad du menar med ditt "dumma inlägg"

    SvaraRadera