11 februari 2010

Rutiner!

Aaaaa det fungerar ju skit bra det!!!

Hårda bud gäller i famijen Eriksson i varje fall för dom mindre... för det blir faktiskt super tufft och med detta så känns det mycket lättare tycker jag och det kan bero på att man känner sej rätt pigg själv och orkar sätta in rutiner helt enkelt och det gjorde vi och det verkar fungerar skit bra, eller ja rutiner och rutiner, regler också för den delen.

Alltså här har vi problem med skik allstå, bara ekar i huvdet timmar hålls det på och man blir riktigt trött i huvdet och lillebror tar efter storebror och två som bara skriker det blir så himla tungt åt skallen och nu lyder som följer skriker man så hamnar man i soffan pang bom bara, inge hot eller prata till rätta och detta tycker dom inte om utan då gråter man en skättt och sen är det bra och sen typ hittar dom på något annat och huvdet kan vila. Äntligen hittat något som fungerar! (hoppas det håller i sej)

Sen har vi det här med kvällen och sova... klockan kan liksom bli hur mycket som helst alltså och när dom väl sover då är det dags att lägga sej själv så nu är det klockan halv åtta som gäller, Emil äter välling vid kvart över sju och sen hopp i säng och Liam äter sin flaska i sängen.

Så detta är fjärde kvällen i rad och det verkar fungera super bra så man hoppas bara att det håller i sej.

I morgon är det Fredag och vi blir delvis barnfri, Sanna kommer att vara hemma vad jag förstår i varje fall. Liam han skall sova hos Inga o Farmor o Simon i helgen, hans stödfamilj hade lite andra planer och Inga var ledig så då flörtade vi med henne. Åå Emil skall till sin stödfamilj i morgon bitti och kommer hem på Måndag gör han... så pojkarna får en toppen helg. Underbara människor det finns som ställe upp och hjälper till... finns inte ett ord som kan tacka Inga o farmor, Liams stödfamilj och Emils stödfamilj.

Nu blir det kolla in tv lite få se vad det är på den dum burken.

Natt natt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar