10 februari 2010

Sökes!

Söker lite pojkläder i storlk 98 eller dubbel storlek 98/104...

Har du något? Vet du någon?

Maila mej gärna på guldbyn2007@hotmail.com

8 kommentarer:

  1. fy skäms på gubben din!! gå runt och slå andra människor

    SvaraRadera
  2. Ha ha men vad säger du, du får nog förklara mera nu... å skall du skriva fy skäms så är det ingen idè att du skriver fy skäms i varje fall. För du är rätt avslöjad genom det...

    Men som sagt du får nog förklara mera vad det handlar om, om jag skall kunna säga något mer...

    Men jag resonerar så här... att slås är inte okej. Men hamnar man i en sitution där man själv får en smäll först så finns det något som heter självförsvar och det tycker jag är helt rätt. Så självförsvar är helt okej tycker jag och utövar det själv om det behövs, jag skulle aldrig tveka inte mot någon.

    SvaraRadera
  3. ja du e rolig du så du menar att du vet vem jag är för att jag säger fy skäms!!! men då ska jag tala om för dig att du nog inte har en aning om vem jag är men kom gärna m,ed förslag . sen så undrar jag varför det alltid är andras fel när det händer saker.... och att det alltid händer nått i er familj ,har för mig att du smutskastade den som magnus visade intresee för och köpte blommor till oxå men hon var inte intreserad ändå var det hennes fel och gubben har du kvar nä mer självinsikt och att ta konsikvenser av´sitt handlande måste nog till för er skull. men men det är upp till er bry dig inte i att svara för det blir nog bara att du skyller på nogon annan eller typ att jag fattar noll eller stavar fel osv hoppas ni får rätsida på ert liv och få må bra i framtiden ... jag ber för er

    SvaraRadera
  4. Om du inte vill ha ett svar på din kommentar så lägg inte ner onödig tid för du får endå svar på ditt inlägg....

    Ja jag gör det vettu, men du är lika välkommen att kommentera du också som alla andra. Inte gör det något att du är du. Du har det inte så lätt du heller.

    Jag har inte sagt att det är alla andras fel när det händer något, men när det händer något där någon annan orsakat det då är det denns fel och inte vårat. Vi vet själv vilka fel vi gjort och får straffas för det själv och det är ingen annas fel har jag aldrig sagt heller.

    Ja att det alltid händer något i våran familj det kan man ju undra vad det beror på, men det finns tydligen folk som aldrig ger upp och tycker om att sabbotera för barnen och jag har inga problem med att skriva om mina känslor tankar och vilket jävla helvete det är att bo i Edsbyn många gånger p.g.a några få personer.

    Ja nog kan jag bli förbannad allt och jag tvekar aldrig att öppna käften eller kontakta om det behövs, det är min handling och kan inte personen i fråga tänka på sin handling och dess konsekvenser innan ja då står ju han eller hon där med sina konsekvenser. Men det är ju så är huvudet dumt så får kroppen lida. För man skall inte lägga sej i sånt man inte har något med att göra.

    Ja u ja jag hoppas också att det skall bli bättre och det har det faktiskt blivit också tycker jag. Ååå finge vi vara i fred så att säga så gick det ju mycket lättare men somliga är nyfikna och jag säger det igen och jag har sagt det för och kommer säkert att få säga det flera gånger till:
    Den/dom som hatar oss mest, det är dom som vill veta mest om oss och skaffa konflikter.

    Ja be på du, jag är inte speciellt troende men accepterar andras tro så länge dom inte tänker försöker få mej in i det så att säga.

    SvaraRadera
  5. tack för det då ska jag be för dig och din familj men jag tror du har helt fel i vem jag är men det spelar ingen roll.. ha det bra och hoppas pojken inte har ont i benet i dag ..om du undrar varför jag e anonym så måste jag vara ärlig och säga att jag är det för jag vet att magnus har hett humör av det jag läst gällde dig bara dig så kunde jag säga vem jag är hoppas det e ok..

    SvaraRadera
  6. Du får var hur anonym du vill för min del i varje fall...så det är ingen fara med det inte.

    Humör kan alltid diskuteras så det är ingen fara med det. Då finns det mycket att säga men jag kan ju säga som så att varken jag eller han bangar inte om det behövs släppa humöret till och jag kan ju säga som så att när jag blir riktigt arg då backar Mange det kan jag lova dej över det bästa man har barnen.

    Men sen så länge man inte ställer till med jävelskap så har man inget att vara rädd för heller. Så är det... för i denna by så är det dom som ställer till det som är mest rädda och dom som lever sitt liv och kan prata som folk är inte rädda.

    Så det jag vill säga är att det avgör man mycket själv.

    Hare gött!!!

    SvaraRadera
  7. varför lägga ut så väldigt personliga saker som du gör på en blogg? tänk på dina barn och lösenordsskydda bloggen. föredrar som dom flesta andra som kommenterar här är att vara anonym, då även jag känner rädsla för din man. alltså inte respekt, utan rädsla. vill tillägga att jag vet att det sista slaget som är känt för mig att din man utdelade, inte var i självförsvar. må så gott, hoppas att saker och ting ordnar sig för er och inte minst för barnen.

    SvaraRadera
  8. Ja varför lägga ut personliga saker på min blogg, joo därför att detta är en personlig blogg och ingen mode blogg, matblogg eller något annat sånt.. därav personliga inlägg. Men jag säger det igen detta är en väldigt liten del för jag skulle inte lägga ut sådant som inte någon annan har något med att göra. Annars blir det en hel del tankar och funderingar och en del saker som händer och framför allt mina tankar och funderingar o.s.v men stör det dej så borde du hitta på något "nyttigare" att göra. Men jag tror min blogg är väldigt intressant av dom anonyma läsarna i först hand :o)
    Ja du får var hur anonym du vill, annars så har jag inte haft det som tillval att man kan vara det. Ja och är du rädd så har du säkert en andledning att vara det för det är dom som jävlas och ställer till det som är rädda. Folk som hyser agg mot oss med som endå lämnar oss i fred så att säga är inte rädd och inte vänner och släkt heller. Så det jag vill säga är att man har ju en andledning att vara rädd för den orsakar man själv då i sånt fall.

    Klart att det sista slaget är självförsvar, för delas det ut två slag så är det ju det andra slaget som är självförsvar. Sen är det alltid en domstol som kollar sånt där om det nu leder så långt bland saker och ting som händer. Det är där det avgörs hur det gick till vad som är mest trovärdigt. Men jag hävdar alltid att slag nr två är i självförsvar för den som slår det första den vill ju starta ett slagsmål.

    Ja ha det gott du med och ja det hoppas jag med också att det gör, men får man vara i fred så att säga utan att några få på en hand räknas lägger av med det dom gör mot oss och tar hand om sitt i stället så skulle det gå mycket bättre för oss och framförallt barnen. Men det verkar inte som om dom på handen fattar att dom som dom skadar i loppet blir barnen... sorligt då det är och skall förställa vuxna människor.

    (Tack alla för inläggen föresten)

    SvaraRadera