10 februari 2010

Akuten!!!

Jahapp då blev det en tur till akuten i kväll då...

Denna gång var det med Emil...

Vi var nere vi andra och Emil hade gått upp med Sanna och han brukar passa på att vara i storebrors rum där uppe och kolla in alla bilar och allt vad det är och hälsa på kaninungen. Så hör vi en himla smäll och Emil gråter i samma sekund.

Så upp i rasande fart och där ligger Emil på golvet tillsammans med en gammal tung 28 tums tv appparat och en byrå på golvet och har jätte ont i benet.

Så efter en time så ringde vi till rådgivningen och hörde för då hade han fortfarande lika ont och han kunde inte stå på benet eller nå och sa mest aj och grät, så då fick vi tid till akuten. Så då var det bara lämna Liam en vända och sen åkte vi ner. Fick träffa läkare som klämde och kände på hans höft, ben och fot. Han tyckte att Emil inte reagerade nå märkvärdigt och ville ge honom chansen att det inte är något utan små barn har ett jätte bra minne om man upplevet något som gjorde ont fast det gick bra och chocken och rädslan finns. Så han gav honom morgondagen eller senast fredag. Var han lika då skulle vi kontakta HC och få remiss till röntgen. Så nu är det mest bara att avakta, himla svårt att veta. För Emil är en himla tuff kille och gråter inte för om han gör illa sej så. Gråter han vet man att nu är det något... sen fick han en jätte bula också mitt uppe på huvudet och vad han fick den av det vet jag inte. Han måste ha slagit huvudet när han ramla ner då han antagligen klättrat på byrå lådan för att nå något på tv.

Men nu sover han gott sen strax efter halv åtta med lite smärtstillande så får vi hoppas på att han sover hela natten och att han har lust att gå lite i morgon, så som det ser ut nu blir det inge dagis.

Näpp nu blir det snart sängen känns det som, man vet aldrig hur natten blir och man är lite halv dö och det är en dag i morgon också.

Så natt natt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar