09 februari 2010

1 1/2 års kontroll och gröna ögon!l!

Sitter här med en kopp kaffe och väntar på att klockan skall gå så vi kan hämta grabbarna på dagis. Liam skall på 1 1/2 års kontroll när vi hämtat dom, hjälp vad tiden går fort för på söndag är han faktiskt 1 1/2 år Liam och Emil blir 2 1/2 år om dryga tre veckor. Helt otroligt!!! Inte länge sen man låg där på op bordet och blev snittad, vart har tiden tagit vägen (?)

Så nu skall det bli spännande att se vikt och längd i dag på honom, sen är det väl vacination också så det lär väl bli någon tår tänker jag och kanske en feber top efter det, så man får väl se då. Bäst kolla om det finns alvedon hemma i varje fall... då ipren är fara för livet.

Ha ha kom på en sak i dag, var och drack lite kaffe hos en vän här i morse och där bor svärmors gamla katt som hon tog över. Hon satt på köksbordet, jätte fin katt helt underbar så himla mjuk päls hon har men ser ut som om hon sprungit in i ica väggen i två hundra knyck typ så platt i ansiktet. Vet inte vad hon är för ras men ja ja hur som helst. Mange hade en tröja på sej med en varg, ni vet sån här tröja dom brukar sälja på markanaden så ögonen på vargen är så här lysande grön och man såg katten bara stirra på tröjan och gick lite längre fram... ja sa det men kolla katten hon har sett ögnonen på tröjan och det hade hon. Mange lutade sej fram lite och morrade till och hon hoppa en halv meter typ och lika så en andra gång fast då baka hon sen ut mot kanten på bordet och mange rörde sej en tredje gång och hopp var katten på golvet. Snacka om rädd för tröjan, ha ha hon såg ju för rolig ut!!!

Näpp nu är mitt kaffe slut och tajm uppsöka en toa och sen mot dagis snart.

Ha en fortsatt trevlig dag på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar