05 februari 2010

Slöar!

I dag är det en riktigt slöar dag för mej har inte gjort mycket inte... bara går runt och är liksom. Helt underbart det också!

Emil är på dagis, Liam sover i skrivandes stund och skolbarn skall hämtas om en halv time och klockan ett yttliggare skolbarn. Sen Emil vid två... sen är vi full liga igen.
Funderar om man skulle gjort något kul med kiddsen i helgen men det verkar svårt att komma på något faktiskt. Vet inte vad det skulle kunna vara... det bär i väg med pengar också gör det så det gäller att använda fantasin om man skall göra något utan dessa pengar. Så man får väl se om man kommer på något eller ej.

Pappa och Emil skall ut på en liten utflykt i dag vid två i varje fall, se vad Emil säger om det men sist vi var där lyste hans ögon för killen är galen i motororer och där fanns både skoter, fyrhjuling, traktor och såna maskiner och en hel del djur. Så det skall bli kul att höra när dom kommer tillbaka hur det gick då.

Så vi andra blir bara hemma, förbereda lite middag och så där tills dom kommer hem.

Näpp nu blir det en tur ut på Facebook se vad som händer där, tycker det är lugnare nu där när man fick bort en viss personen där i från fick höra av en annan person i går som dom bott granne med vad duktigt den människan är att jävlas med folk och styra upp med sina anmälningar till olika instanser. Sjukt! Vilken människa som dessutom är tydligen av troende format dessutom också, det är en sån här lende på läpparna och där bakom döljer sej rävighet och jävelskaps taktik. Ja ja hur som helst så slipper man bli drabbad av den människan något mer.

Ha en bra fredag på er!!!!

4 kommentarer:

  1. Åk pulka med barnen i ST:Backen det är gratis och ni bor ju när Barn älskar att åka pulka kälke m.m ialla fall de minsta..

    SvaraRadera
  2. ja u ja, det är ju älskat av både stora och små och man kan ha super kul! Tack för tipset!

    SvaraRadera
  3. du kan väl blogga om vad ni hittade på för kul med barnen!!

    SvaraRadera