02 februari 2010

Städdag!

Ja i dag har det varit en riktigt städdag alltså... hela övervåningen tagen enda som inte är gjort där upp e väl damma lite hyllor och fönsterbrädor. Men annars så var det klart... dammsugaren fick jobba ett varv nere också och sen blev det torka av lite hyllor, fönsterbrädor och lite skåp och så här nere. Men då var det gjort i varje fall. Ingen dirket höjdare att torka ett gammalt kök man vet liksom inte vad som är vad och hundra lager färg. Funderar starkt på att byta kök.. finns ju himla billgia alltså. Hitta ett tidigare ett 80 tals kök jätte fina luckor o.s.v man fick plocka ner det själv och en par tusen skulle det kosta. Så det blir det något tag att byta kök har ju renovering kvar i köket här också, men man börjar komma in i lite fixar tagen känner jag så snart slår vi väl till och fortsätter...

Just nu sitter man och funderar på vad man skall äta i dag... har ingen aning alls och det är ju så trökigt laga mat så det är nå hemskt. Finns det någon värre syssla än det (?) nääää känns inte som så, så här blir det enkel mat som vanligt.

Så har dagen sätt ut mesta dels, ja kontaktpersonen var hit en vända också på fm och vi pratade lite, helt otroligt hon har varit med i familjen i ca sju månader. Va fort tiden går alltså och jag säger då det hon är en otrolig människa!!! Du har gett och ger oss så himla mycket, du är en ängel!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar