21 februari 2010

Go kväll!!!

Vips så var denna vecka slut också snart, bara en så där 45 minuter kvar!

Helgen gick i rasande fart och vi har mest fixat och trixat hemma med kök och matrum och kakel är på plats också. Återstår bara slipa och få upp tapet nu och det blir det nu till veckan. Så snart nog kommer det bilder, vill vänta tills tapet är på plats också.

Inte gjort så mycket i helgen. Emil åkte till sin stödfamilj på Fredag morgon och kommer hem i morgon. På Lördag så ringde dom för då har Emil åkt på magsjuka och dom ville höra om vi hade, men inte. Ååå ja vet inte om det går nå på fjärilen heller på Öje och ingen vi umgåts har då haft så ja vet inte. Men det är väl så någonstans skall det starta om det inte är något han fick bara då... men han hade kräkts som bara den. Så vi får väl se hur han mår i morgon när han kommer hem.

Liam har varit dålig också sen i Torsdags tror ja det var eller var det onsdag ja nej ja vet inte någon av dagarna i varje fall. Man blir alldels vilsen på dagarna och blandar ihop när man bara går hemma. Liam har legat på 40 graders feber, hosta och grymt förkyld. Fast han var endå lite bättre i dag tycker jag... så jag hoppas att det har vänt. Men sover jätte dåligt på nätterna och i natt som var så vakna han då en gång i timen så då gick vi i skift till han. Så det blev inte mycket sova så man är rätt trött i dag känner ja...

Ja nej ta och hoppa i säng tror ja, en massa att göra i morgon också har man ordna med lite papper och grejor och vänta hem Emil och ev. läkaren med Liam beroende hur han mår.

Så jag hoppas ni där ute haft en lika bra helg som vi haft med en massa mys!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar