22 februari 2010

F*N!!!!

Tycker det är så jävla bedrövligt så det finns inga ord heller som man kan använda för det.

Man lägger nu ner det med kaninerna också, fick papper från polisen nu och ja blir så jävla irriterad. Trots att obduktionspapper visar på att kaninerna dött av ett slag mot bakhuvudet (ååå du som kommentera tidigare om att vi själva skall gjort det, ansträng dej inte att kommentera för du var mej inte riktigt klok i huvudet du)
Då drar jag slutsatsen att då får man slå ihjäl djur då fritt hur som helst, man kan springa runt då och plåga katter om man inte har bättre för sej en fredag kväll och dunka varenda hund med en pinne i skallen man möter. JÄVLA SJUKT!!! Men då vet ja att djurmisshandel och plågeri er godkänt!!!!

Inbrottet vi hade hemma det la man också ner. Trots att grannen bredvid såg dom, men är så dålig på svenska så han har svårt att förklara sej. Kunde man inte pratat med han då via tolk eller vad som helst. Näää inte, då är vi rasister också då, för polsen i bollnäs/edsbyn kan inte förhöra en granne som bor fem meter i från. Bra då kan vi vara rasister också, för det lär ju polisen vara da. Som inte kan förhöra en utlänning. Ghaaaaa!!!!!!!
Trots att registrerings nr tog man på platsen på biljävln som gjorde inbrottet, då dom i tidpunkt för inbrott till och med lämnade tillbaka hyrsläp på statiol och är fångad på kameran och deras hjul spår på gården. Hur mycket jävla bevis skall polisen ha???????????????????????????????

Ååå när man skriver ett sms till idioterna som gjorde inbrottet och slog i hjäl kaninerna, så svarar dom angående kaninera så himla fint så polisen kunde fällt dom via svaret och all annan bevisning också.

Detta är bara för att vi är vi det och inget annat, polisen gör skillnad på folk också. På oss, utlänningar, djur också för den delen, säkert en hög med andra människor också.... tycker det är så enormt jävla bedrövligt.

Vill inte se varken en polis eller polisbil och tänker då aldrig anmäla något heller för vad leder det till, inte ett jävla skit!!!!!

Näää fy fan, polisen för mej är lika med att man anstränger sej skriva några rader och sen orka skicka ut att det läggs ner, då kan vi lika gärna lägga ner polisen totalt, för vi har ju ingen polisstation eller så.

Nääää usch fy och tvi, men då vet ja vad ni är för ena!!! Behöver inte er!

2 kommentarer:

  1. skulle du inte lägga ut obduktions papprena , så man fick läsavad det stog Mvh. Åsa

    SvaraRadera
  2. Jo det kan jag göra, jag skall be Mange scanna in det, för det där är jag så dålig på annars får jag väl knäppa kort da med digital kameran för det kan jag.

    SvaraRadera