23 januari 2010

Trött!

Lördag klockan tre och det känns som tre på natten för så trötta är ögonen... inte ens kaffe hjälper.

Se om det blir en liten åktur på skotern i kväll kanske man piggnar på av det då, se om någon mera "galning" ringer till polisen om det också. Nu har somliga tröttnat på att ringa om bilen om olovliga körningar (kanske har det gått upp ett ljus för somliga) och inte fungera det att ringa om hastigheten heller och inte om alkohol påverkan heller. Så då hittar man på något nytt och tar skotern i stället, ha ha lika tröstlöst det med. Äre inte bättre att ringa på dom som verkligen kör utan behörighet eller som faktiskt kör alkohol/drogpåverkade. Tycker att ringer man in om saker som inte stämmer så kan man ju sabotera polisens jobb också för dom kan ju behövas där någon kanske gör som exempelvis rattfull i stället. . Hmmm ja nää inte bra. Trakasering i högsta grad!

Men hur som helst så är det Lördag och man vet inte riktigt vad man skall hitta på för något nu. Borde varit på en tur till ica men man skall hitta orken och lusten också. Sen försöka komma på någon mat också. ÅÅåå det är inte det lättaste och inte det roligaste heller.. synd att inte luft mättar magen.

Nej läre röra på mej lite innan jag somnar *gäsp*

2 kommentarer:

  1. Det är inte så svårt linda.....sluta ge allt folk anledningar att ringa så slutar dom säkert. Men så länge ni tror att hela världen konspirerar mot er så kommer det att hålla på och det vet du! Vänd andra kinden till, sluta vara så bitter men framför allt håll er på banan. Du skriver ju själv...Vi försöker att stå på egna ben med hjälp och stöd från socialtjänsten där vi bl.a har en kontaktperson....Ni kanske ska tänka på att pengarna ni får där är det någon annan som jobbat ihop igenom hederligt arbete.

    SvaraRadera
  2. Ja vi ger inte folk andledning till att ringa heller gör man det genom att åka denna vita bil och skoter??? Jaa i dom avundsjukas ögon inte lagens långa arm. Dom blir rätt les, provocera polisen blir ju straffbart det också i längden och som jag sagt varför uppta dom när dom kan behövas där det behövs. Finns då lustigt folk...
    Ja nog fan vänder jag andra kinden till och har mål i mun så det är ingen fara och detta är mest skratt retande som alla andra också tycker.

    Ja nog är det hedligt arbete dom pengarna kommer i från hur skulle det se ut om det var "svarta" pengar skulle se ut det också. Så nog har man och betalar fortfarande skatt också. Tänkte för upplysnings skull så lever vi på typ 30 procent på socialtjänsten och riksnormen resten av 70 procent är ju pengar som alla andra får.

    SvaraRadera