12 januari 2010

Oj då, vips så var den tillbaka!!!!


Nu händer saker, stegen kom tillbaka gjorde den och det är jag inte sen med att tala om. På samma plats den försvann så var den tillbaka och där personen i fråga förvarade den fanns där ingen stege längre.

Så det känns bra att stegen är tillbaka, det är ju endå svärmors stege sen hon bodde här i huset och den kan vara bra att ha.

Se om även taket kommer till sin rätta ägare också.

6 kommentarer:

  1. Men det är ju helt otroligt..Hur fan orkar folk??
    Ahh,ursäkta,jag ska kanske presentera mig-Catta heter jag och tack för att en hel dag gick åt att läsa igenom hela din blogg..Jävla dig som fick mig att fastna här...(du fattar att jag skämtar)
    Länge sen jag ramlade över en så intressant blogg som din.Kommer fortsätta följa den.
    Vet inte vad jag ska säga mer än..Fortsätt precis som du gör å solla bort idioterna som inte har en aning om hur "livet" kan vara.
    Kram på dig o stå på dig/er

    SvaraRadera
  2. Tack Catta för ditt otroligt fina inlägg... det värmer i hjärtat.

    Ååå alla andra underbara människor också för den delen. För andelen skitstövlar är ju inte stor igentligen men dom ställer till ett rent helvete mellan varven.. men man får resa sej många gånger och i bland hinner man inte resa sej förän man sparkar på någon som redan ligger.

    Ja häng med i bloggen du... kram Linda

    SvaraRadera
  3. Suck....taket kanske är hos sin ägare...vem som helst som jobbar och betalar skatt skulle ju i princip kunna gå hem till er och plocka på sig lite materiell skatteåterbäring!! Gapar och skriker gör du allt som oftast när ni får smaka egen medicin...se det som lärdom i livets skola i stället. Visst är det synd om människor som hamnat snett men du verkar ju inte lägga 2 strån i kors för att göra din situation drägligare heller,bara mer bråk, intriger och hot. Har sagt det förr, säger det igen....stackars era barn som får växa upp i sådan miljö!!

    SvaraRadera
  4. fast jag tycker ännu mera synd om dej som inte kan situtionen alls överhuvudtaget och du verkar inte besitta kunskap alls och du verkar ha bekymmer verkligen och gräver tydligen din egen grop som du faller i snart "igen" skulle jag vilja påstå och ja nog är det synd om våra barn som blir utsatta för såna som dej och några få till...

    SvaraRadera
  5. GÅ TILL EN PSYKOLOG I STÄLLET FÖR SOC!!!

    SvaraRadera
  6. jaa heller hur, annars kan jag hålla dej sällskap.

    SvaraRadera