29 januari 2010

Helg!

Ja då var helgen här och det har varit en tuff tid som jag kommer att blogga om lite längre fram när jag så att säga.

Som sagt helg igen och i helgen är vi barnfri helt och det hela helgen också... inte så stora planer mer än att åka till Bollnäs en vända i morgon på dagen det är väl allt. Annars tillbringa tiden med att få lite saker gjorda och två långa sov morgon.

Usch börjar bli bra less på vintern också... men det roligaste av allt är väl skoter åkning i varje fall. Älskar allt vad skotrar, fyrhjulingar och åka i skog och mark heter så himla skoj så det finns inte. Det tror jag folk tycker också, för man har tröttnat ringa in om bilen nu ringer man in om skotern i stället. Men inte gör det något är bara ringa på det... se vad den ringer om sedan. Så det är väl bäst att inte gå för fort också om man är ute på och hålla sej till höger inne på ica.. ha ha.

Här har Liam just somna och Sanna är på väg hem från skolan och Emil på dagis så just nu är det rätt tyst bara magen som skriker "ge mej något att äta"

Fått papper också nu till läkaren med Emil för koll av öra innan insättning av rör så nu börjar det röra på sej, skönt han skall få sätta in röret igen. Första året med rör fungerade ju så himla bra och nu har han haft öroninflammation två gånger på 1 1/2 månad men skall vi bli bättre nu.

Fick göra en pause med blogg här... var tvungen på banken och ica medans Sanna kom och passade sin lillebror en stund så nu har man också ätit god lunch från Ica himmlar va gött det var någon räkgryta och ris och sallad till det så nu är man mätt och klockan går fort.

Nu blir det kasta in några räkningar och hämta Emil på dagis till två.

Ha en härlig helg på er så ses vi snart igen!!!

(ja ja ja jag skall försöka blogga oftare, efterfrågan är stor)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar