26 oktober 2009

Klockan!


Pust, här är vi vaken sen klockan sex. Grabbarna tror nog att klockan är mer än vad hon är helt enkelt. Med tanke på att man ställt om klockorna, så dom har ätit välling och är påklädd. Blir mest lite dötid innan det är dags att gå väg och lämna Emil på dagis.

Helgen var cool lugn (vad jag vet) och grabbarna har haft en bra helg på sina ställen så det är bra. Måndag morgon och höstlov! (men hade tänkt mej lite mer sov morgon än så här) Sanna skall spela handboll hela veckan på sporthallen så hon kommer att och göra på dagarna. Så i morgon skall vi gå och titta på henne medans grabbarna är på dagis.

Så planer för dagen, väcka Sanna och skicka väg henne. Sen kommer kontakpersonen här på f.m och snackar lite också. Annars ser det rätt lugnt ut, tänkte jag skulle passa på att klippa Liams hår när vi kommer hem. Fixade Emils hår i går. För på Onsdag skall dom knäppa kort på dagis så då passar det bra att fixa till håret lite då.

Näää nu är det alldels för tyst i vardagsrum, mmmm undrar vad dom hittat på nu då. Repa skivor brukar ju vara en populär syssla där inne bäst att rusa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar