27 september 2009

Gäsp!

Ja det kan man säga blev akut trött så snart blir det sängen! Å förhoppningsvis så kanske man somnar också.
Blivit sent i helgen och så har man sovit båda dagarna till halv ett och i dag till halv tolv. Så det blir lite tokigt när man vänder på tiderna!

I morgon upp med tuppen och skicka Sanna till skolan. Grabbsen ledig från dagis i morgon. Meningen att Emil skulle gå men vi skall åka med kontaktpersonen i morgon till Bollnäs och Emil har tid på öronm. vid ett tiden. Skönt åka bil, för åka ensam med dom båda bussarna och syskonvagn på bussen och sen byta till sjukhus bussen är ingen höjdare så det blir bil. Så det skall bli spännande se hur rören i hans öron sitter nu och det.

Annars inga större planer för morgondagen. Skall väl fortsätta vårat påbörjade arbete där uppe. Har länge varit super irriterad på att Liam vaknar så fort Emma och Oskar skall sova så nu skall gossen få ett eget rum där uppe som vi har haft som förrråd. Så i kväll har vi städat storskrubben nere för att få plats med alla saker som vi har uppe. Ååå hjälp vad skrot och skräp man samlar på sej direkt, nu får man ju plats med en hel cirkus i skrubben nere. Det är fint det med gamla hus, skrubbar och krypin mest överallt... går att få in så mycket om man ställer allt i ordning och inte bara kastar in det i en endaste röra. Så det här tror jag blir super bra, funderar på färg upp till Liams rum. Genom att det rummet bara har ett litet fönster och snetak så kommer det nog att bli vit runt om väggarna och sätta upp någon bord. Tror det blir för mörkt med någon annan färg... men ja vi får väl la se. Kommer att bli bra i varje fall tror jag.

Nää ta och göra klart det sista och hoppa i säng, se så Liam somnar om också. Vaknat för andra gången nu i kväll. Så nu fick han en flaska välling så kanske han sover hela natten, peppar peppar. Helgen för Liam hos sin stödfamilj har gått toppen, blir så bortskämd så :o) snäll ätit och sovit bra. Ja dom är då för snälla. . . ni är bäst!

Emil har också haft en toppen helg upp hos Inga, Farmor o Simon full rulle och ute mycket sen sov hans kusin Andrè där en natt också. Så grabbarna har busat som bara den och i dag var vi på förskotts 2-års kalas uppe hos Andrè, så tack snälla Andrè för att vi fick komma och godan tårta och fika du hade hoppas du får det skoj med småbilarna (svårt det är med presenter)

Näpp nu ropar min älskling så jag skall slita mej från datan och gå till han och sen mot sängen.

Gäsp, sov gott!

2 kommentarer:

  1. Han blev så nöjd med små bilarna han leker ju bara med dom o traktorn :):) tack för att ni kom men du ja har en hel gräddtårta kvar ännu så kom o ät haha....

    SvaraRadera
  2. Får komma och äta i morgon då :o)

    SvaraRadera