28 september 2009

Liams rum!



Kastar in ett kort på det som skall bli Liams rum!!

Just nu pågår att flytta ut alla saker här och hälften är redan borta sen skall det tas bort en massa som sitter fast på väggarna här och där och det skall spaklas och putsas och målas och läggas golv.

2 kommentarer:

  1. Skall bli intressant att se hur det blir där inne =) Vad skall ni ha för uppvärmning där? Antar att det är en kallskrubb? Nyfiken i en strut =) hihi..

    SvaraRadera
  2. Övervåningen ger ifrån sej så pass mycket värme och det finns så så mycket element uppe så man behöve inte ha något där, det är varmbonat redan från början. Å har väl kallats för "kallskrubben" alla tider då dörren alltid varit stängd. Å då blir det ju kallt det... så vi behöver inte tänka på någon värme tack och lov.
    Det här med färgerna är svårt, det är ju bara ett fönster så vi får nog köra på vita väggar och en bord till antar jag... golv går ju att lägga klickgolv ev... ifso hittade man en matta så skulle det fungera också. Det är ju inte stort där inne på så sätt.
    Men jag tror det blir ett mysigt sovrum till Liam. Emil har ju också en sånt här rum som ligger intill vårat sovrum som han sover i. Å Sanna har också en sovskrubb intill sitt rum som hon sover i. Mysigt det är med gamla hus!!

    SvaraRadera