22 juli 2009

Vad tusan!

Glömde då totalt bort bloggen i går, var inte in där nå alls.
Dagen i går bara rullade på fort som tusan!

Var i går väg till doktorn med Emils tå, för läkaren skulle ju fundera i Måndags och vi fick en tid i går till honom. Då hade han med sej Nils W också som också studerade den lilla tå!
Berättade för dom båda att vi var in på akuten eftersom Emil kröp så mycket där på eftermidagen så man funderade ju vad det var om han hade ont.
Sen berättade vi också att stygn skulle tas då som i går eller i dag, enligt läkaren i Bollnäs som samråde med kirurgen i Gävle. Men näää rå! Inte u nej det skulle dom inte göra.
Så på fredag morgon skall vi väg med Emil igen då, till Nils för att titta till och ta stygn. Om det är så att han får någon infektion då kommer man att sätta in pencilin och ta bort den svarta delen på tån..
Så vi skall hålla noga koll på detta och se. Så bara Emil vaknar för dagen så skall jag ta och linda av och titta till hans tå.

Planer för dagen är inte speciellt mycket, varit rätt aktiv här på morgonen, fixat disken, städat grabbarnas lekrum och plockat leksaker från alla rum och fixat med tvätten och lite sånt.
Solen lyser och jag hoppas på en strålande dag, synd att det blåser lite.

Se om vårat huligan gäng går till parken mot kvällen heller hur det blir, vet inte nå tider eller vad som händer denna vecka brukar ju vara lite när det är persmässa och allt sånt...

Nej nu blir det en kopp kaffe så kanske man vaknar till liv lite mera, Liam börjar bli trött igen också och sen är han så förkyld och hostig också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar