30 juli 2009

Jaa vad skall man säga?

Hallå!!!
Ja det går fortfarande väldigt trögt för mej här i bloggen det gör det, men jag har en känsla av att det blir bättre när hösten kryper fram. Skolan och dagis börjar och lite sånt... när man inte ser solen lika ofta som på sommaren (fast än det är dåligt med sol nu också viseligen)
Hur som haver skorna skaver, i går blev det inget bloggande. Gjorde inte så mycket i går var mest hemma hela dan tycker jag, vi var väg på Hälsocentralen med Emil och han tå det var vi till Nils W så nu har han tagit bort allt som inte går att bli tå av igen så att säga. Så nu hoppas vi på att läkningsprocesen blir bättre när det är bara frisk hud där. . . Emil var lika duktigt som vanligt men han tycker det är för hemskt att se sin tå. Omläggning av tån i morgon hos syster John vid kvart i tio så får vi se hur det ser ut då.
Emil är då bra rolig han, föra sommaren i maj så slutade den gossen att använda strumpor, gick inte få på han ett par under hela sommaren, under vintern som var gick det att använda men endast om vi skulle ut och han hade skor på sej sen rök strumporna hej vilt! Av bara!
Tills den dagen för snart tre veckor sen han gjorde illa sin tå, nu har han strumpor på sen den dagen 24 timmar per dygn. Går inte få av (jo han går med på att byta strumpor i varje fall)han sover till och med dom på han.
Snacka om att vända totalt!!!!

I dag har våran super nanny varit här, även i går. Eller ja super nanny och nanny. Det är hon väl inte men en kontakt person är hon, till våran familj. Som knuffar en framåt liksom, tänkte lika bra att skriva det här också. Har nämnt det vid något tillfälle tidigare också i bloggen vet jag. Ååå sen som sagt, vet väl många av det också och det är väl ingen hemlighet heller....

Hur det kommer sej att vi har det genom kommunen ligger väl till som följer... Att man är väl ingen robot precis och man orkar inte hur mycket som helst och en dag så kände man att man "gått in i väggen" eller vad man kallar det för... p.g.a att det varit så himla mycket den sista tiden eller tiden och tiden jag skulle vilja säga sen ett par tre år tillbaka och det är klart någonstans så blir det väl att man dalar och saken gör det inte bättre att det sitter en idiot eller flera idioter och matar in en massa hör och häpna "anonyma" anmälningar till sociala och det gör ju också att man dalar det gör det verkligen för jag tycker det är så jävla fegt och svagt att inte stå för det man tycker och tänker. . . då kan man enbart dra igen käften också, inte undra på att det blir en massa påhit fram och tillbaka.
Men som läget ligger till nu tycker jag den/dom kan fortsätta vara det också. För det har kommit in ett tio tal den senaste tiden har det gjort... Ååå har jag fått reda på vem det är nu så lovar jag att jag kommer inte att vara sen men att ge den jävla apan en smäll alltså, tycker man kan stå upp för vad man tycker och tänker med namn... annars kan man dra igen tycker jag.

Så detta är något som irriterar mej som fan, riktig förbanad jag är över sånt här. Som t.ex nu i helgen som var persmässan, vi var ut både fredag och Lördag med barnen var vi. På fredag Emil, Liam och Emma och på Lördagen även Sanna och Oskar med... gjorde som man brukar kunna göra en fredag lördag drack ett par tre öl och cider sen var det inget mer med det. Full?? Näää verkligen inte!!! Har aldrig varit på fyllan när nå barn är hemma på dessa tolv år. Näää nä där går gränsen, är vi barnfri absolut då kan vi festa som fan och lite till ända in på morgonkvisten om det är så också. Men då finns inga barn med i bilden.
Men det roliga var ju att vi träffade våran kontakt person på fredagen i parken och på Lördagen även två andra inom soc, ååå ingen såg då att vi var fulla så.
Så varför man sitter och hittar på något sånt här fattar jag inte....

Nu vaknar Liam för andra gången i kväll, måste sluta skriva.

Tjo!!!!!!!!!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar