01 augusti 2009

Lever man!










I dag är man halv dööööö, eller minst sagt kanske hel döööö!
Festade loss en vända i går, tillbringade dom första fem timmarna själv med darling bakom ratten....
Men sen så, blev det lite party här hemma men några kompisar. Så det var kul att parta loss en vända, längesen nu!
Men nu så här efterpå, näää fy jag tänker då aldrig mer, för fy f*n hur man mår i dag, kom inte i säng förän vid fem tiden i morse.
Men varit aktiv sen klockan elva och plockat ihop sen festen, fixat tvätt och dammsugat, torkat golv och en sen en dusch!!!
Skall hämta hem grabbarna bara min darling vaknat till liv också, han var upp en vända tidigare men sover ännu. Själv skulle jag också kunna lägga mej men äää kör på i stället.
Är huvudet dumt får kroppen lida! :o)

Kastar in lite kläder som vi skickade efter från HM också blev en hel del till små grabbarna som vuxit ur mycket av sina kläder. Men glömde beställa jackan till byxorna så jag får lägga in en till beställning då. Sen fick sanna någon byxa också och Oskar ville ha spindelm. mössa till sej och tyckte absolut att Emil o Liam också skulle ha en sån. Så då fick han beställa så också då...
Sen nu tror jag vill klarar oss ett tag med kläder till kiddsen blir väl lite ytterkläder till vintern som behövs nu sen bara.

Nu skall vi snart dra i väg och hämta bröderna eriksson och invänta Sanna och Oskar till klockan fem.

Hörs när man piggnat på från en natt på fyllan!

1 kommentar:

  1. Såg ja la ut dubbelt av ett kort, men orkar inte ändra för det är html text av alla kort och veta vad som är vad måste man ju radera allt då får det ligga dubbelt, fläckar som syns är från kamerans lins.

    SvaraRadera