28 juli 2009

På resande fot!



















Ja det har blivit en hel del dom här två dagarna, flängande runt runt mest överallt tycker jag.
I går då stack vi väg i skapligt tid mot bollnäs och tog E-center och mc donalds, passade på att leta någon byxa och jacka till Emil och Liam för båda är då i behov av byxor. Men Lindex var inte mycket att hurra för tyckte jag varken i Söderhamn eller Bollnäs...
Men hittade i varje fall en varsin höstjacka så har dom det också, man vet ju aldrig när sommaren tar slut och om inte annat så närmar sej dagis så då blir det väl en stor användning där också. Sin hittade jag jeans till dom (så himla svag för jeans speciellt om det är lite detaljer, fickor och lite sånt som sitter snyggt) dom var i dyraste laget men ja, jag slog till för dom och skärp till dom båda. Ååå om nån så behöver då Emil ha ett par, även snart i mjukisbrallorna. Magra skrälle!!!! :o) Men han äter dåligt och är så aktiv så jag är lika förvånad varje dag hur han orkar.
Sen fynda vi även regnkläder åt Liam, då Emil redan har och det är ju också sånt här svindyrt skit, som behövs till dagis.
Skor och det får man titta på sen när Liam väl går, han går runt möbler och så där och ställer sej rakt upp och bara står där tills han kommer på "hjälp jag står" och då sätter han sej med en duns. Sen har han tagit ett par steg också. Men han är lite feg men det kommer väl.
Sen i går passade vi även på att handla lite sånt här bra att ha hemma som t.ex skurmedel och sånt där joll.
Sanna hittade en del kläder och Oskar hittade lika jeans som små grabbarna, fast det var en annan färg bara. Super snygga! Å ryggsäck till skolan, för Oskars gick sönder dom sista dagarna i lekis.

I dag så började vi med att vara på Hälsocentralen med Emil och hans tå, där mona la om och bokade tid till N.W i morgon för hon tycker absolut att man skall ta bort det som är dött för det vill inte läka. Se dom skulle ha lyssnat på kirurgen i Gävle och infektionskliniken.... men nääää inte förän i dag. Som vanligt!
Så i morgon kvart i tio har han läkartid då, så då är det bara väg.
I dag var vi till Hudik på det är buspalatset så kiddsen fick leka av sej lite och besökte på vägen hem Barnens Hus och hittade två presenter åt Liam eftersom han fyller år om ett par veckor.
Det var skit svårt hitta något till honom. Han har ju allt, blivit så eftersom man köpt åt Emil undan för undan. Men hittade en lära gå bil (då har vi två slipper dom slås pojkarna) och en härligt mjuk nalle till honom, sen vet jag inte vad vi skall köpa. Har ju köpt lite kläder nu och inväntar paket från HM också med kläder, får se det lite som present också... så han klarar sej nog kidden :o)

Här sover Emil och Liam tidigt i kväll, åå det är så himla skönt, tänk om dom kunde sova så här varje kväll vid åtta senast nio. Vad himla underbart!!!!!

Så nu skall jag ta och studsa väg och ta i tu med sista golven, försökt städa lite här under kvällen då det stått stilla i två dagar. Ååå då ser det förjävligt ut kan jag lova. Men börjar likna bättre nu, kontaktperson kommer i morgon så man tog i och städa lite extra ha ha...

Ha en trevlig kväll på er!

Kastar in lite kort på grabbarnas kläder och det, lite kort fån lekpalatset och Emil som hittat en choklad ask han gömde sej och åt och Liam som fick plats på familje pizza kartongen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar