17 maj 2009

Hata Nestlè!

Jaa det gör då Liam har börjat testa en massa olika saker nu för att få någon ordning på Liams dåliga mage då han är så lös i magen sen en bra nog lång tid tillbaka. Började med att bytta ner oss från åtta månaders välling i Semper till sex månaders välling Semper. Men inget resulat av det. Så nu tänkte vi att vi byter väl sort då och tar Nestlè välling sex månader, men gossen vägrar äta det. Det går inte . . . Totatl vägrar! Måste vara bra nog smak skillnad på dessa två produkter.
Så nu är vi tillbaka till Semper sex månaders välling. Nästa steg är att utesluta allt vad mjölk och såna produkter i välling, barnmat o.s.v. Så nu blir det väl ett helt företag. Kommer bli svårt. Finns en Välling som är mjölkfri på Ica kommer inte ihåg vad den heter, den var rätt där femtio spänn för ett litet paket. Men då undrar man ju om han verkligen äter den eftersom att han hatar Nestlè så mycket och bara älskar Semper.
Hhmm... svår situation!
Fick tid för att väga nu om en sju tio dagar någonstans, för hon undrade om vi var orolig för vikten men det känns inte som så och det ser inte ut som om att han gått ner i vikt heller så. För han vägde 10 kg för två månader sedan.
Nåja vi får väl se hur det går med denna kamp om att han skall bli bra i magen och vad han väger sen.
Nu skall jag gå och plocka ihop lite, för i dag skall dammsugaren fram. Hoppas jag :O)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar