16 maj 2009

Halv dö!

Halv dö! Snart hel dö känns det som, närå det är inte så illa som det låter. Men har suttit vid datan nu längen och surfat runt lite här och där. Grabbarna somnade jätte tidigt Emil runt sju och Liam runt åtta. Peppar, peppar sover dom ännu. Dom stora är ännu vaken trots att klockan är närmare elva. Men Emma och Oskar skall alldels strax gå upp och lägga sej och Sanna hon har hyrt film på statiol som hon skulle se. Men nu minns jag inte vad det var hon hyrde, minne är bra men extremt kort.
Dagen har rullat på fast man har inte gjort så mycket mer än att ägna en massa tankar då i dag, angående olyckan i natt! Så jag vill bara säga tack att du hörde av dej! Du vet var vi finns!
Annars så inte mycket gjort, kom ut på en tur på byn och landade på ica för att köpa lite av det som fattas. Annars bara varit hemma, ingen ork och ingen lust att göra något. Vi har massor att göra vad gäller renovering, städa, plocka i hop en massa saker och framför allt skulle vi behöva gå igenom vårat kall utrymme uppe. Tusan ligger en hel del där som vi inte ens packat upp sen vi flyttade ner hit till kroken. Ja gud vad saker, skall knäppa ett kort så förstår ni hur det ser ut för man kommer inte ens in. Väntar bara att lusten skall falla in och man kommer till skott och gör något.
Nix nu blir det mot en cigg och kolla vad kiddsen gör för något och se om dom har lust att gå en trappa upp och lägga sej inför natten, koka lite vatten i fall Liam vaknar och är hungrig i natt för man orkar inte gå ner heller och då är det när till badrummet där vattnet är kokat och klart.
Skulle behöva 100kg energi, men samtidigt är jag aldrig stilla heller. Sitta vad är det inte ens när man får och sitter man som här på kontorsstolen nog fan sitter man och snurrar på den också.
DAMP? ADHD? Jaa nog fan lider man av det! Till och med när man sover. . .

Såå natt natt på er! Vi hörs i morgon så skall ni få se hur våran kallskrubb ser ut. .

Kraaaaaaaam!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar