17 november 2009

Ljuga kan man!

Visst kan man ljuga, men skulle vilja säga att gör man det så kommer sanningen alltid ikapp för eller senare, det är lite olika hur lång tid det tar bara. Men sanningen vinner alltid för den är starkare!

5 kommentarer:

  1. ja gör dig av med gubben du är värd någon bättre/lycka till

    SvaraRadera
  2. Ja har gubben gått bakom ryggen på dej, så är han då inget att hänga upp sig på! Ut med han, vem vill ha en sån som ljuger o donar, nej fy f.a.n, då vore man hellre själv, eller hur?

    SvaraRadera
  3. Tycker inte om när man ljuger och har sej det tillhör ett förgånget kapitel det, lär sej av sina misstank. Ljuga tillhör tonårs livet kanske... men det finns gränser när man är vuxen.

    Kanske folk tycker jag yttrar mej i att man har åkt dit för stöld och så här. Men det handlar inte om att ljuga det, det handlar om ett beronde en drog skulle jag vilja kalla det för en spänning som man får kickar av.

    Men att springa runt och ljuga och ständigt hitta på saker och inte våga sätta sej ner och prata med berörda personer. Då står man ju inte för vad man sagt om man inte törs det. Lättare dra från det i stället...

    Tycker sånt här är trist överlag och med det jag har så är jag väldigt noga och kräver ärlighet för att klara av vardagen och ändras den för snabbt blir mitt liv rörigt. Kan vara en enkel tid som hos tandläkaren flyttas fram så kan dagen vara förstörd. Det är en problematik jag har.

    Men tror att varje människa vit eller svart, regigös eller narkom, du eller jag ovavsett vem. Tror dom flesta vill ha ärlighet!

    SvaraRadera
  4. så himla rätt skrivet Linda kloka ord det är så rätt kram

    SvaraRadera
  5. Tack, jag tror nämligen på det goda. *kram*

    SvaraRadera