21 juni 2009

Senil!

Ja i dag har det varit en sån där senil dag, totalt glömt en massa så man kan bli galen, värsta i dag var att vi skulle handla och när vi kom till minuten då kommer man på att plånboken vara hemma, dryg promenad för Emil var på krigstigen, kastar skor och keps, gråter sparkar och har sej och hänger dessutom ut över vagen så man kan ju få nå allvarligt fel. Vad är det med han? Vi gick då i varje fall hem gjorde vi. Var hemma en stund på gården, testade ge Emil lite lunch men näää inte vill ha mat heller. För det har han kommit på att det går att överleva en då. Men darling åt lite lasange (blää enligt mej) men sen så bar det väg ut igen och man glömde typ hälften av det man borde ha. Nej det har bara varit en massa "senil" situtioner i dag så man har ju kunna blivit gallen. Å ju mera man stressar ju mer går det åt helvete!!!
Nepp se om darling svetas färdigt, för Emil är så trött så han ser segelbåtar (nä han får inte sova för jag tänker inte ha han vaken till elva i kväll) men blir han ute då brukar det fungera, så kan man ta in han till en halv åtta och försöka göra kväller...

Nej nu är det nog bäst att titta till Emil, han leker nog med en hög cd skivor... ännu mindre att kunna spela. Roligt värre!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar