21 juni 2009

Hallå!

Nu har man slagit på datan för dagen, sovit länge och mycket :O) super skönt! Men blir så irriterad när man inte skall kunna somna så fort man lägger sej i sängen. Tar ju sån tid! Grabbarna har sovit hela natten, men Liam vaknade någon gång vid sex sju tiden så då var man snabb fixade en flaska välling, la gossen på rygg och tog täcket hans så flaskan hade stöd av det. Sen låg han där och åt, så när han är mätt eller ätit upp så vänder han på sej och sover och då har morsan redan hunnit somnat om. Skönt skönt!
Underbart väder verkar det vara ute ser det fläktar lite också, inga stor planer för dagen. Sanna och Oskar kommer hem klockan fem. Så det blir helt underbart! Längtar så!
Snart en ny vecka som ser lika oplanerad ut, men ååå andra sidan är jag så här, i dag är det i dag i morgon en ny dag. Lev i dag i morgon kan det vara försent! Så jag tar dagen som den kommer och har inga speciella planer och mål. Förutom till Furuvik med kiddsen då, men verkar trögt det med. Man vet inte riktigt hur man tar sej ner, körkort fixar man inte på en dag. Tänk om det var lika lätt att få ett körkort bara som att köra bilen. Vad enkelt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar