30 juni 2009

Hur det hela började? Del 11

Dagarna gick en då trots allt inne på kåken, man hittade rutiner och lärde känna en massa tjejer.
Några som muckade snart och några som skulle sitta lika länge som jag, tjejer gick och komma några kort tidsstraff och många som skulle sitta längre och några som suttit många år på sluten anstalt som skulle slussas ut sista tiden.

Olika tjejer och åldrar, yngsta var väl 18 år som hade blivit lurad att smuggla över någon ny drog från danmark till sverige och blir stoppad med denna väska, lite svårt prata med henne hon kunde bara danska och äldsta var väl 70+ typ, rattfylla och hon var mest ledsen och grät över sin hund hon inte hade varit utan på tio år, skulle sitta en månad.
En tjej som är ja du kan hon vara då, 60 plus, sex egna barn och många barnbarn. Suttit i sammanlagt 30 år till och från vet ej riktigt för vad allt, men droger i varje fall vet jag. Hon är ganska känd bakom lås och bom kallas för "U.B"

En tjej som satt för att hon var spelberoende och lyckades förskingra lite pengar under en period för att kunna spela som muckade dagarna innan mej.

Satt med en tjej som suttit några år p.g.a att hon bodde tillsammans med sin pojkvän och han köpte och sålde droger polisen gjorde tillslag och man hittade mycket droger och hon fick tror det var fyra år, lite äldre än mej med två barn hemma som blev fosterplacerad under hennes kåk tid.

Sen satt jag med en som jag kallade för "mormor" ja hon var verkligen som en sån 60+ man skulle inte kunna tro att hon gjorde en fluga förnär var nå med nå förfalskning på nå papper om jag inte minns fel.

Satt med en kändis från sport världen Mikaela Lauren simerska, simmade med Therese Ahlshammar, googla på henne och det finns massor lägger in en adress ni kan titta på:
http://www.expressen.se/1.225745

Satt med en tjej från högt upp i landet som levde under rena rama tortyren med sin pojkvän i åratal, aldrig hört någon som blivit så behandlad med slag och sparkar så grymt! Det förhållandet skulle bara sluta på ett set antingen skulle han döda henne eller så var hon tvungen döda honom, hon dömdes för dråp och med tårar i ögonen och så grymt han gjort så dödade hon honom och dömdes för det.

Även en tjej som jag satt med som faktiskt var lite otäck, hade suttit för mord för några års sen och satt med oss för att hon missköt frivården hon hade varit med på något mord där man hade torrterat offret så grymt även fast "den" redan var död, man drog t.ex upp tungan och klippte i den, ja en massa sjuka saker. Jag kan inte berätta, det är för GRYMT!!!

En som var runt 40 år och man kunde tro hon var sextio sjutio år i varje fall, hon hörde små röster ständigt och pratade en massa konstigt rätt vad det var och kunde bli super sur och komma som en raket från ingenting och säga, jag hör nog, jag hör nog att ni pratar om mej" fast vi inte gjorde det. Hon satt på kåken i ett år gjorde hon, men hör och äppna hon tvättade inte sina kläder i tvättmaskin någon gång hon sköljde dom i handfatet utan tvättmedel. Ååå nylon kläder använde hon bara... hon luktade fan!!!! Kallade henne för "stinky"

Sen en tjej som också var missbrukare och hade då vid den tiden sin lille son fosterhemsplacerad i Ovanåkerskommun, vill inte säga var för jag vet faktiskt inte hur det gick för henne men målet var att få sin son tillbaka, han var inte gammal då. Kan han ha varit då 6-10 månader ca. Sån söt liten kille och en mamma som saknade sin son så mycket och jag fy fan så hemskt! Man kände igen sej!

Väldigt mycket finska ziggenare som satt för mycket stölder, men hur trevliga som helst och många glada skratt!

Även en tjej super religös och vara bara bibel och gud, men hon blev också så illa misshandlad av sin pojkvän och levde i ständig rädsla för honom och hon vågade inte tvätta håret utan bara duschade kroppen och ja herre gud, ni skulle sätt hennes hår och hon bar alltid mössa hennes långa långa hår hade klättrat upp mitt på huvudet i en enda boll, hon blev korthårig sen det togs in en frissör men håret gick ej att rädda.

Väldigt mycket olika folk har kommit och gått under tiden på kåken och man har nog suttit med ja finns inte i ord att beskriva hur många och så olika!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar