28 juni 2009

Hur det hela började? Del 2

Ja tiden gick gick och vi var ute på våran stöld turnè som rörde sej i hälsingland och dalarna. Oavsett om det var vardag eller helg, fixade och ordnade barnvakt och drog ut när X hade kommit för att sitta barnvakt. Det blev sena nätter till fyra fem på morgonen, man skulle ju in med det man hittat också.
Stöld turnen fortsatte och man tyckte då att man levde ett toppen liv med spänning och fart!!
Under tiden vi höll på så blev det mycket festande också, hittade mycket alkohol i stugor o.s.v. Å medans jag skriver om det måste jag säga att i anmälan som kom in på detta stod det att det var jätte fin alkhol som man köper på bolaget, det nämndes aldrig om HB fast hur många liter sånt fanns det inte. Men det är klart har man ett inbrott i sin sommarstuga uppger man ju inte till polisen att det är HB då drar man ju till med något annat.
Anmälningar till Soc började rulla in, såsom öppna med namn och anonyma! Kallades till kommun till soc och dom startade utredning om vad som hände i familjen. Dom kom på oanmälda hembesök och besökte även skola och dagis. Men vi sa ju inget, folk började undra ryktet gick. Vi sa inget i varje fall. Dom som viste något det var våra vänner.
Under denna utrednings period så funderade vi många gånger på att lägga av, men beroendet var allt för stort och man var helt enkelt fast i skiten.

Kan blicka tillbaka till många roliga skratt och händelser också, som när vi åkte vilse och visste inte var man skulle komma fram, som när vi höll på att göra inbrott efter en väg i dalarna och en bil dök upp och vi inte visste var vi skulle ta vägen och vi snurrar runt runt varandra för att senare hoppa ner i diket, ett mycket djup brant dike. Där vi landar i brännässlor och jag landar på kofoten och slår smalbenet mycket illa. Ååå när vi försöker oss in i liten stuga eller vad jag skall kalla det för men får inte upp dörren och blir arg sprarkar på den och märker att det är lättare bryta lös en liten bit av dörrens sida mitt på och gå in där.
Som när vi var i trakten och gick lös på stugor runt en sjö så fick vi reda på sedan att en "edsby kändis" och vänner plockade stugor efter oss och tyckte det var hur bra som helst att dom var redan öppnade och klar.

Finns många glada skratt också med i denna historia och många minnen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar