01 april 2010

Glad Påsk!!


Whiii... nu är det Påsk och det betyder massor!!!

Närå så är det faktiskt inte, det betyder inte så mycket mer än att nu är det lång helg och skolbarnen har påsklov... det är vad påsken betyder för mej. Tycker inte att det är nå extra alls, inte godisen heller. För det äter jag när man är sugen på oavsett om det är påsk eller inte och påsk mat njaaa, kan ju säga att här blir det lika mat som det brukar vara. Det man köper är väl Påsk must. Så här blir det inte fira någon påsk mer än att kiddsen skall få påskägg då fast dom tjuvstarta vi med redan i går gjorde vi eftersom Oskar åker redan i dag och Emil är hos sin stödfamilj i helgen och ja det blir lite rörigt.

Så planerna för helgen och kommande vecka är inte många, behöver inte ens ställa klockan och det är nice. För jag har världens dåligaste morgon humör, hua ligen. Första två timmarna i varje fall, sen så vänder det och så är man än ängel!!! Hmmmm....

Men jag vill passa på att önska er alla en GLAD PÅSK och kastar in påsk kort som pojkarna gjort på dagis, dom två högst upp har Liam gjort och dom två ner till har Emil gjort! Så gulligt!!!

3 kommentarer:

  1. håller med dig... påsken e inget för mig heller. påskägg till barnen bara å så nån enstaka fjäder i påskriset :) men lite lax hade ju inte varit helt fel :)

    SvaraRadera
  2. Glad Påsk Linda!
    Kram Ullis.

    SvaraRadera