24 mars 2010

Stick!!!


Var mej en hopplös förkyldning, speciellt för Sanna den vill inte ge med sej för henne. Fortarande feber och ont i halsen och ingen förbättring sen i söndags fast en jag trodde hon var på god väg i går. Men skulle nog inte tänkt tanken ens. För överigt är vi förkyld hela bunten!! Vet inte hur man skall få den att sticka!

I dag har man absolut inte gjort mycket, inge plockande alls. Inte ens plockat ihop nå leksaker allt bara har varit i vilande läge så att säga, riktigt skönt med en sån dag också, bara slöat. Mmmm ja fläckvis KP var hit på f.m i varje fall så vi hade ett långt snack, tusan vad hon är bra!!! Blivit ordning på torpet sen hon kom med och snart har hon varit här i ett helt år! Nice!!! Men man vet inte vart tiden tagit vägen igentligen.

Annars så rullar det väl på, fixar och trixar för övrigt här hemma så vi kan fortsätta med tapetseringen också, för ja ska ha upp gardiner och det nu till sommaren, för det blir super varmt i matrummet på sommaren och nu har vi varit utan gardiner där i ett år till sommaren, så fan vore väl inte om man skall bli klar då. Men varit ett sånt döläge då vi legat i magsjuka länge och sen förkyldningen på det så man har ju inte orkat med, en massa saker och blivit ogjorda och släpandes efter, så man får väl rycka tag i och ordna till det nå tag.

Näpp nu blir det snart sova av, skallen värker och i dag har magkataren spökat som fan, försökt med det mesta och till slut släppte den, den var hemsk i dag. Skulle haft nå mot det också. Inge skoj ha ont i maggropen, känns som om att man skulle svalt ett berg typ. Får väl kontakta HC och höra nå tag framöver.

Näpp nu blir det förbereda lite inför morgondagen och njuta av en klocka som inte kommer att ringa i morgon. .


Natt natt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar