29 mars 2010

Obduktions papper!!!




Ja jag kan inte med scanner men eftersom man aldrig någonsin blir betrod inte på ens hur långt toapapper man använder så har jag knäppt kort på det och ni kan ju klicka på kortet så blir det en bild över hela skärmen!!!

10 kommentarer:

  1. Tjoho här är pappret som efterfrågats, som många set men inte alla, så nu har jag lagt upp det till beskådning!! Bedrövligt sjukt, usch våra kaniner! Den som gråtit mest är endå Oskar som är så helkär i djur och natur och sköte kaninerna stort sett själv, han vinkar fortfarande god natt åt dom i ängla himmlen!

    SvaraRadera
  2. Jätte tråkig läsning fy va hemskt.
    Hoppas er söta kattunge får vara ifred från tokiga människor.

    oj va dyrt det blev att obducera dem.
    fick ni betala det själv?

    SvaraRadera
  3. ja den får vi dela upp och betala så, eftersom det kostar en del så frågade jag om man fick dela den på fyra gånger så...

    Ja jag hoppas våra djur får vara i fred, inte bara våra utan allas. För djurplågeri det är ingen idè att diskuteras med mej, usch känsligt!

    SvaraRadera
  4. sant, dom som plågar djur har ingen existens berättigande på denna jord och borde få gå samma öde till mötes.

    SvaraRadera
  5. Man tror inte det är sant fast det står där svart på vitt..Fy fasen vad lågt att ge sig på oskyldiga djur.

    SvaraRadera
  6. Man undrar ju va dessa små varelser har gjort för att möta detta öde....fy fan! Och du Linda... jag misstrodde dig inte alls som du tror! Hugg inte på alla, en del bara ställer frågor.......

    SvaraRadera
  7. Japp det är ju det, har vi haft en kanin då har vi nog aldrig lämnat in så här men med tanke på att det är två kaniner en hane och en hona som bodde i olika burar och båda var fullt friska kvällen innan och sten då på f.m så ja... och fotspår vid burarna då lämna vi in dom på obdukion.

    SvaraRadera
  8. Men gu va sjuka människor de finns.. FY.,..

    SvaraRadera
  9. Mmmm har gjort samma sak om jag kommit på dom kan jag lova, samma öde tillmötes.

    SvaraRadera