13 februari 2010

Kärlek!




Måste bara visa upp riktigt underbara kort som Emils stödfamilj skickade på honom i dag... snacka om kärlek. Emil verkligen myser ser det ut som.

Sen passar jag på att tacka er för att ni finns!

Varma kramar fån oss här hemma!

37 kommentarer:

  1. Sött kort. Hade de killingen inne i huset? Det ser ut som det?

    Vi får lamm i april ungefär. Då ska ni komma hit och kika på nyfödda. De är så söta.Fåren och lammen är mest mina. Det är jag som sköter dem...jag nästan bor ute i fårhuset om vårarna.

    SvaraRadera
  2. http://helahalsingland.se/ovanaker/edsbyn/1.1815503


    uuuundra vem...

    SvaraRadera
  3. ingen komentar eller ??? kom med lite undanflykter nu då eller erkänn fyyyyyyyy

    SvaraRadera
  4. Jag gissar på undanflykter! Men hon kanske inte har tid att svara, hon håller väl på och sätter in en "ny" diskbänk!

    SvaraRadera
  5. Ja ett sammanträffande är det ju eftersom hon tidigare pratat om att hon vill renovera i huset...bland annat i köket. Sen för någon dag sedan så skriver hon att dom äntligen fått tillbaka energin för att göra om hemma igen....att dom ska fixa och dona med det i helgen. Sen läser man i tidningen att i helgen har en diskbänk blivit stulen. Ett väldigt fint sammanträffande!! Så det är inte konstigt att folk börjar spekulera i vem det är....en del fick inte mitt och ditt i modersjölken!

    SvaraRadera
  6. Det "roliga" är, att det är hennes sons (vars pappa hon verkar hata) farmor som blivit av med den där diskbänken, ännu mera uppebart tycker jag! Inte direkt första gången dom är där och jävlas!

    SvaraRadera
  7. Det kan jag hålla med om!!!!

    SvaraRadera
  8. Vi kommer aldrig fått ett uppriktigt svar i alla fall utav henne utan man kan ju gissa sig till vad det kommer stå i hennes svar iaf......något i stil med: Har man gett sig in i leken så får man leken tåla....göra upp på parkeringar och en massa tjat om att blod är tjockare än vatten och så vidare. Det är väll ungefär vad svaret kommer handla om!!

    SvaraRadera
  9. Vilka diskusioner ni har da... låter mycket intressant. Så jag tänkte bara kasta in lite snabbt så här nu att jag återkommer med inlägg på erat "skit snack" i kväll, inte haft tid att hänga med er här men ni verkar sköta det bra själv. Roligt folk! Oj förlåt folk (?) blev nog fel ord det... hoppsan!
    Hörs i kväll!

    SvaraRadera
  10. Ha ha ha ska bli intressant att se vad du har att komma med. Väntar med späning.

    SvaraRadera
  11. hörde av en som jobbar i skogen som haft inbrott i maskinen...pyttesmå smala hjulspår därifrån....kan det vara en mopedbil månne? NÄR SKA NI BLI VUXNA?? Och du...sluta skriva om spelets regler och lagens långa arm för såna begrepp övergår ditt redan lite sargade förstånd!!!

    SvaraRadera
  12. Holmsten: Ja det ser ut som om att Emil sitter med sötnosen inne faktiskt, ja det kan vi göra du får hojta till *kram*

    SvaraRadera
  13. Tjo hopp! Sent om sides och nära sängen kommer några ord i varje fall till anonyma inlägg och eftersom somliga inte fattat att man kan ha ett "nicke nam" och få just sitt inlägg personligt besvarat så får jag svara utifrån allt vad ni anonoyma skriver.

    För det första så vill jag säga att ni alltid skall tro att det är vi, det kan jag inte riktigt förstå är vi dom enda som finns här i byn och sen kan jag ju säga som så att det finns folk utifrån som snurrar i våran kommun också...

    Kan ju ta den historien ni skriver om från hela hälsingland om den där diskbänken, ja vi har ju blivit anklagad för det utav er och tydligen innehavaren själv också. Ååå det var mej ett lustigt sammanträffande, mycket märkligt att ni vi renoverar som har ståt i fokus länge och äntligen hittar energin till det då skall vi få skit för det. Ja vi har nämligen renoverat vårat kök som vi planerat i ett halv år men inte blivit av och vi köpte ett kök i hudik i fredags och började montering direkt under kvällen, på lördag morgon upptäcker vi att våran gamla diskbänk inte passar och med hjälp av facebook och sms till nära och kära så dyker vi nämligen på en diskbänk eller rättare sagt två. För Micke och Jenny hade två och varav beskrivning att bedöma så verka det passa och vi var upp till dom och kollade på det och det passa. Då kan man ju undra eftersom folk nu vet att vi renovera vårat kök och det nåde fram till somliga så kan man ett plus ett så kan man ju förstå då hur det gick till, hmmm vad kallar man det för försäkringsbedrägeri och försöka sätta dit oskyldiga p.g.a hat. Blev då inte ett dugg förvånad för somliga har slagit runt totalt och försöker med hjälp av påtryckningar från Herr och Fru X att ställa till det för sej själv och alla andra.

    Så vad har ni att säga nu då? Fick ni inte dit oss på det heller, vad är det ni får människor sysslar med. Ni är fan inte riktigt kloka inte på en fläck. Men håll er vid anonym för jag tvekar inte på att ni får ta konsekvenserna av det hela heller, var det någon av er som slog i hjäl kaninerna också då eller? o.s.v listan kan göras lång.

    P.g.a omständigheter kring myndigheter så tänker inte jag närmare gå in på något vad gäller barnen och deras "föräldrar" men kan säga att jag accepterar inte sexuella övergrepp, psykisk eller fysisk barn misshandel och en vuxen som inte kan skilja på barn och vuxna.

    Ååå sen om ni skriver nå annat skit om någon skogsarbetare så vet jag inte vad du pratar om men verkar tydligen vara en anklagelse det med.

    Att sitta och anklaga folk för en massa och förtal o.s.v är brotsligt det med håll er till sanningen ni också.

    SvaraRadera
  14. Hahahahaha. Och DÄR kom undanflykten!!!!! Hahahaha. Och hur i all fridens dagar kan ni som lever på socialbidrag ha råd att köpa ett kök? Skoter "historien" missade du visst att kommentera... Väldigt troligt att diskbänksägaren åsamkat skadorna/röran själv. Tack för ditt ÄRLIGA inlägg.

    SvaraRadera
  15. Tror knappast nån skulle varken våga eller vilja komma hem till er för att ge sej på oskyldiga djur och knacka dom. Finns ju liksom starka misstankar om att några inom klanen inte kan tygla humör och handlingar. Som får ideér som att: nu knackar jag kaninerna och skyller på nån annan. Desperat försök att mildra straffet i tinget kanske? Men vad vet jag, det är bara nåt jag funderat över. Är min teori fel så ursäktar jag mej. Tankarna flödar.

    SvaraRadera
  16. Kolabjörnen: ja hur fridens dagar kan vi köpa kök som lever på social bidrag, vet inte ja men du kan ju börja med att kolla blocket.se och se där. För där hittade vi vårat i varje fall, hittade ett till skänkes i västerås men blev så jädra långt att åka så då hittade vi ett yttligare i hudiksvall och det köket blev det för fem hundra spänn. Kommer att lägga ut före och efter bilder, detta är inget drömkök absolut inte. För mitt drömkök går på säkert två hundra tusen, men om man ser vad vi hade innan och nu detta kök så är det ett sju jävla lyft. Ååå en sak till också, detta hus äger vi inte och därav vill vi inte lägga ner för mycket pengar på det därav detta köks pris också....

    Snöskoter historien ligger det ingen sanning i gör det inte men du kanske inte har läst och hört allt vad polisen sagt för det har inte jag heller. Men somliga lyssnar ständigt på tidningarna så. För dummad skulle jag vilja säga.

    Ja precis som du skriver så kan man ett plus ett så vet man att somliga ställer till det och jävlas med med det mesta och varför fejka något dyligt för att få dit oskyldiga men försäkringsbedrägeri har också straff skala fängelse så. Men kanske skillnad på kriminalitet och kriminalitet. För att stjäla en gran som somliga tycker att det inte är ett brott, ja ja vart går gränsen.

    Finns till och med okända spår där ute och obduktions pappret har vi här hemma som jag kan försöka scanna in (inte riktigt haj på det) och jag kan inte förstå hur man ger sej på oskyldiga djur och barn och vad det än kan vara.. och sitter du och påstår att det skulle vara ett försök att mildra nå jävla straff i ting så vet då du inte vad du pratar om kan jag säga... sen kan ja ju säga att tvyvär så lägger inte polisen ner arbete på djur som fått satt sitt liv till på detta vis, trots en massa bevis som finns, såsom tagen på kameran på statiol när man lämnar släpvagn t.e.x

    Ja du får nog faktiskt ursäkta dej, för sånt där tål jag inte att höra kan ja ju säga dej. Djur och barn står mej varmt om hjärtat så kom inte med nå skit tack.

    SvaraRadera
  17. Det jag menade är att du har inte fått reda på allt förut av en medlem i klanen, inte så konstigt man undrar då åtalet kryper närmre. Var inte dej Linda som jag menade att ha knackat kaninerna. Förresten, jag tror ju inte att en specifik har gjort det utan kommer med teorier bara. Tack för förklaringen över köket åtminstone. Men jag förstår inte att du kan säga att snöskoterhistorien inte är sann när du i nästa rad skriver att du inte hört vad polisen sagt heller.

    SvaraRadera
  18. Koalabjörnen: Men du den här medlemen i klanen du säger är det du det då eller vad då... alltså ni snackar om man inte skall hålla på blod är tjockare än vatten och spelets regler och grejor. Men själv går det bra att hålla på med medlemar i klanen...

    Nää men jag kan väl täcka dej vem du menar i varje fall. Då vet du inte vad du snackar om du i varje fall e... så det är då slut diskuterat det är nog ledsamt som det är för det var faktiskt barens kaniner främst Oskar som älskar dessa kaniner. Ååå du vet inte vilken djurvän till familj vi är, så inte ett ord till över nå sånt där skit.

    Ja nej det är ju det jag menar men somliga edsbybor drar slutsatser av tidningar och sitt eget påhitt, så jag säger att varken du eller jag kan väl veta vad polisen gör och är man inte ny kläckt så vet man hur journalister är. För snälla du tror du verkligen allt stämmer i tidningar så som aftonblad, ljusnan o.s.v dom skriver ju till en massa och ger aldrig rätt information heller.

    Jag läste bl.a varje jävla ljusna när man skrev om oss när vi var "aktiv" för några år sedan. Å jag kan ju säga dej att 50 procent stämde dom kan ju inte skriva rätt ålder ens en gång. Åå om det var aftonbladet eller expressen minns inte där skrev man också en artikel om den grova misshandel, där J.J sitter och bertättar men i rättgången fick han fram en annan historia som varken polis eller åklagare köpte. Så jag tycker inte man skall stirra sej blind i tidningen och på en massa skit snack.

    Ja men här är inga hemligheter här nere men folk har lite bekymmer vad vi gör bara, svårt att glädjas kallas det för.
    Men du är välkommen på en kopp kaffe och kolla in köket annars får du ge dej till tåls till helgen. Kommer att lägga ut bilder på Lördag kväll, då en vän till oss skall hjälpa till med tapet för jag tapetserar annars men absolut inte mönster anpassat för det slutar med katastrof det, inte tålamod för sånt.

    Men tack för dina inlägg i varje fall och tack för att du använder nicke name. Mycket enklare att svara då.

    SvaraRadera
  19. har ni skotern kvar???

    SvaraRadera
  20. Ja hur är det med den här skoter egentligen?? Var ju ett sån himmla skryt om skotern ni skaffat ett tag i bloggen...men nu är det helt dött! Vad hände med den egentligen?? Har blivit så himmla tyst om den....hm.....

    SvaraRadera
  21. Hej Linda.
    Att du lägger energi på att svara på alla dessa dumma in lägg elakt folk skriver till dig?
    ignorera dem, det gör dem mer galnare än svaren du ger.
    bara ett gott råd.
    Lägg din energi på dina drömmar och de planer du har för framtiden.
    Edsbyn är Edsbyn och kommer alltid att vara så.
    Och ni alla som har tid att vara på den här sidan o spy galla va ödmjuk inför vad som en dag också kan drabba er, vad har ni för löfte om alltid ha hus och hem o pengar familj o trygghet.
    Om ni har sådant HAT till Magnus o Linda så lär dom inte bli bättre av era inlägg här.
    Och jag fattar inte hur ni orkar bry er så mycket om dem? skaffa en hobby istället för att hata människor. om inte nu deras föräldrar som ni hackar på över deras uppfostran lyckats med att fostra dem till medborgare inom ramen av vad som anses vara normalt så lär inte ni lyckas heller med era fördömande ord o hat.
    Jag skäms att bo i Edsbyn, inte för att Magnus o Linda bor här utan för att det finns så onda elaka människor som gömmer sig bakom anonyma uttalanden.
    Läggned den här hetsjakten nu och öppna din egen garderob eller är det för att du vet vad som finns i den som du vill att fokus ska ligga på andra.
    Och om vuxen är att såra, hata, skicka elaka anonyma brev, så är det bara att gratulera dessa anonyma skrivares vuxenhet....

    Med en önskan om ett Edsbyn i harmoni.

    SvaraRadera
  22. Skotern står uppe hos ett par kompisar som köpt den, den gul och svarta alltså. Fast styrleden är slut på den så den står för dom också. Så det är bara åka och beskåda den.. men det borde i varje fall folk på SP och brandstation veta eftersom han jobbar där och på SP allra helst har man en förmåga att babbla. Men säg till om ni vill ha korekta adress där den står så kan jag skriva ut den. Pallasvägen i varje fall, gatunr kan jag inte.

    Ja det var många kloka ord du sist anonym skrev... men det är ju så det är ju lättare att spy på andra ständigt än att ta reda på sitt alla har vi något och varför då inte hjälpa i stället för att stjälpa. Men så är det, men som sagt man mår ju sämst själv när man hålle på sådär.
    Jo jag svarar på det jag kan det gör jag med både vänlighet och ett elakt sätt, för jag vet att det svider endå.

    Ååå det viktigast av allt, ingen har en sån garanti att man alltid lyckas och har det man har, det kan lätt rasa samman och ingen vet vad man har förän man förlorat det och det kan hända precis vem som helst. Därför skall man tänka sej för, för nästa gången så kanske man ramlar av pinnen själv eller sin närmaste vän eller anhörig och jag är säker på att det straffar sej till slut.

    Ja som sagt Edsbyn förblir Edsbyn det är sant det. SJälv trivs jag bra här med min familj hem och hus och mina nära och kära och tar till vara på det.

    Men jag är inte sen med att öppna käften längre jag har tagit och hållt igen truten i så många år och det gör jag inte längre.

    SvaraRadera
  23. jasså de finns en som inte är gul svart. ;)också.Men den tog uthyraren med sej eller?

    SvaraRadera
  24. Som du själv säger.Synden straffar sig själv. Kanske ni oxå ska tänka på eller...

    SvaraRadera
  25. hej den gul svarta skoter står hos mej kom gärna å titta på den pallasvägen 11

    SvaraRadera
  26. Ja men detta handlar ju inte om den gula skotern utan om denna: http://helahalsingland.se/ovanaker/edsbyn/1.1815503-gomde-hyrd-snoskoter-i-lada

    SvaraRadera
  27. Till ovanstående talare. hur vet du den inte är gul?? tycker du vet allt för mycket har du inget eget liv?

    SvaraRadera
  28. det är BRA anonym att du håller koll för det behövs !!!!

    SvaraRadera
  29. Men HALLÅ!! Snacka om att somliga har problem alltså så jag tycker stick och skaffa sej ett liv eller beter er som alla andra som komenterar som har något bra och vetigt att skriva..

    Ödslar ingen tid på att svara mer än så jag...

    SvaraRadera
  30. Hej döm inte ut byn, det finns massor med trevliga, hyggliga, snälla, underbara mäniskor i denna by .Utom anonyma bloggare som skriver en massa skit i din blogg.De kan inte må bra som du säger så ska man inte stjälpa utan hjälpa Tråkigt med kaninerna sjukt, synd om barnen..ska bli trevligt att se köket..

    SvaraRadera
  31. Ja det är sant finns en hel del underbara männsiskor och ett gäng som beter sej så illa så det finns inte. Men det är ju så när man har stora problem själv och inte ett eget liv.

    Ja jag tycker mest synd om kaninerna som fick gå denna väg till mötes. Fruktansvärt!!!

    SvaraRadera
  32. Men ORKA hålla reda på

    SvaraRadera
  33. Att ni ORKAR hålla på att hacka på folk.. Har ni de så JÄVLA TÖRT och tråkigt i era egna liv eller??.. Sluta gå på människor om ni inte vet sanningen.. Blir så jävla less.. Dom har tagit sina staff och satt inne.. Och nu vill dom ha en andra Chans.. SLUTA ATT FÖRSTÖRA ANDRAS LIV.. De är inte bara de vuxna ni sabbar för.. Tänk på att dom har faktiskt barn å och de är dom som tar ILLA Av de ni skriver och gör.. Sluta beter som JÄVLA KOSSOR.. Och LÄMNA dom i fred... Vad har dom gjort er för att ni ska sitta och anklaga dom för saker som hänt??

    Och VUXNA männsikor går inte och tar dö på BARNAS Kanin.. De är ju för fan SKAMMLIG...SÅ de ända jag kan göra är att skratta åt er.. HAHA fy fan för vuxna människor som beter sig som små barn.. fy säger ja...

    De är bara att FORTSÄTTA KÄMPA LINDA=)

    SvaraRadera
  34. Ja man kan ju undra vad det är med somliga det är sant det. Å det som är mest illa det är att barnen far illa av det när somliga håller på och det som dom tydligen inte fattar heller, så skadar man sina egna barn också, som får sitta och lyssna och höra en massa skit av sina föräldrar hemma vid köksbordet. För där om någonstans förhandlas det och jag tycker man kan lämna barnen utanför allt, dom har inget med sånt här att göra. Dom blir vuxna dom också en dag så låt dom vara barn. Så tänk er för ni som håller på era egan barn mår inte bra av det heller. Så agera vuxet!!! Jag går inte runt och berättar för mina barn vad alla andra runt omkring gjort och t.ex barnet på skolan vars förälder gjort si och så. Varför skulle jag det. Näää lämna barnen utanför för friden. Det retar mej så..

    Ja man fortsätter kämpa det gör man och man berarbetar en hel del och det blir tufft mellan varven när man ständigt blir anklagad för en massa, till och med barnen blir anklagad.

    Bedrövligt!!!!

    SvaraRadera
  35. Ja det är fruktansvärt att barn och djur ska behöva hamna iklämm. Låt Linda och Mange leva sitt liv. Om det skulle vara så att dom gjort nåt av det ni anklagar dom för så är väl inte det erat problem....eller????? Skaffa er egna liv och skit i alla andras liv. Tänk åtminstone på barnen.

    SvaraRadera
  36. Ja men somliga fungerar som så att man har så stora problem själv så för att gräva ner dom så ältar man och ställer till det hos andra i stället och många gånger så är det ju lättare att se andras problem en sina egna.

    Sen fattar jag inte att vi blir anklagad för allt som händer i Edsbyn. Varför säger jag bara? Mycket har vi gjort men vi är fan inte skyldig till allt som händer och sker, men så har det varit i flera år. Finns fler än oss också.

    Men det verkar som man är populär i dess ögon som hatar oss mest, för det är dom som är mest nyfikna och vill hänga med trots att dom framstår att hata oss som pesten.

    Ja det är sorligt för både barn och djur det är det, även deras egna som dom ältar in i det hela. Men det straffar sej alltid en dag det är jag säker på.

    Instämmer med dej Kitty, tänk på barnen åtminstone!!! Hatar folk som är dumma på barn och gör så dom mår dåligt. Inte värd mycket i mina ögon, inte ett skit för den delen.

    SvaraRadera