17 februari 2010

Hinner inte med!

Har inte hunnit med att blogga så mycket under helgen för här blev det ny tag i tänkandet på fredag morgon gjorde det, planer på att byta kök har vi haft sen i sommrast men la då ner det p.g.a sommar och varmt så orka man inte.
Ååå nu har renoveringslusten hittat tillbaka och på Fredag f.m så slog vi till. Hittade ett kök på blocket.se i Västerås och vi tänkte vad bra barnfri i helgen så då drar vi dit.. men känslan blev tusan vad lång nog för att det var gratis om man tog ner det för Måndag då deras hantverkare skulle komma, men nej inte så långt. Så vi sökte på närmare håll och hittade yttligare ett kök på blocket, ett i hudiksvall eller närmare bestämmt två kök, båda fem hundra spänn styck och vi slog för det ena per telefon och annonsen. Så då började vi riva och på Fredag kväll skede montering av det....

Så det har blivit mycket kök i helgen och gud vet vad och målning och allt som hör till, nu fattas bara tappet i köket där så skall jag lägga ut före och efter bilder men blir inte förrän Lördag kväll. Då vi har kompisar som skall hjälpa till. Mönsteranpassning och jag går inte ihop, vi blir ovänner dirket och man sliter sönder det i stycken. Så tålamod med det lika med noll...

I dag tänkte vi måla klart dörrarna in till köket, men Liam blev hemma från dagis i dag då han har feber. Det bör väl vara efter sprutan han fick på BVC föra veckan, då dom sa febern kommer om en två veckor efter denna spruta. Så det verkar ju stämma, för något annat fel verkar det inte vara.

Nepps nu blire torka klart golven snart bara Liam har somnat och snart kommer Oskar hem från skolan och Sanna dom spelar på ön i dag så hon slutar nog lite tidigare också i dag.

Men jag önskar er alla en super bra dag i varje fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar