21 september 2009

Måndag igen!

Jupps så var det Måndag igen då!

Hur trött som helst i morse när telefon ringde på vakna upp till liv alarmet! Då kunde man ha svalt telefon!
Tog tid att somna i natt, hemma sent och sen satt vi och pratade med farmor en stund också. Sen skall man ju varva ner och försöka sova, så klockan blev nog närmare halv tre innan det var färdigt. Sen upp med tuppen i morse, fast jag ställde om klockan också en vända ärligt talat, inte för att jag tror man blir piggare av 20 minuter till men man är så dum så man gör det.

Sanna o Oskar var också ganska trött i morse. Brukar märkas väl det om dom är det, på deras humör mot varandra. Tjaffs och bråk vid frukosten och om vilken tv kanal som skulle vara på. Så är man trött själv då så det är inte bara hålla humöret uppe. Då vill man helst gå och lägga sej :o) Men till skolan kom dom och darling åkte till jobbet.

Roade små grabbarna en stund med att sitta på golvet brukar man komma långt med och sen kom kontaktpersonen hit en vända så vi satt och snackade och drack kaffe.

Efter det tagit reda på lite disk och tvätt och nu är lunchen klar så jag passar på att skriva lite medans Emil äter upp sin mat och snart är darling hemma. Liam sover sen snart en time tillbaka ja inte riktigt men 40 minuter kanske.

Vet inte vad vi skall hitta på och göra i dag, ingen som helst aning lust eller ork att hitta på något heller. Blir mysa med darling en vända på lunchen och invänta Sanna slutar klockan kvart över två. Sen är det mer fullt upp resten av veckan så vi tar en lugn dag i dag. Inte så skönt ute heller för det blåser så in i norden!

Nepp nu skall ja ta och tvätta av Emil som äter med allt utom fötterna. Bordskick vad är det? Han äter med händerna han och blir så fin när det handlar om mos och ketchup (korv till det) så han är så vacker så vacker!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar