25 september 2009

Fredag kväll!

Åååå helg!!!! Denna helg har jag ställt in mej på att sova länge och helst helga helgen... Ja det är möjligt det är det. Inga stora barn hemma och Liam är hos sin stödfamilj i helgen, litet hjärta han blir så ledsen när man lämnar han och det spelar ingen roll vart det är heller. Hemma om man byter rum, stödfamilj, dagis eller om man bara försvinner bakom ett hörn så är han lika ledsen i varje fall lilla Liam! Går väl över något tag det också, men han tystnar väldigt snabbt och glömer det fort så det känns jätte skönt.
Emil är uppe oss Inga, Farmor o Simon i helgen så han blir så bortskämd så! Han är det riktigt go i alltså, det får bära eller brista bara, han kör järnet helt enkelt och finner sej i allt. Så det är toppen och nu skall han gå på dagis fem dagar i veckan eftersom vi tror verkligen att han behöver det eftersom han har sån energi och fullt ös hela tiden och det är lite nyttigt att små grabbarna är i från varandra lite också. För dom gör allt tillsammans normalt så det skall bli bra hoppas jag, inte värre än att man bryter om det inte går nå bra. Så start från måndag, men har ju kommit på så här och nu att Emil skall på öronm. i Bollnäs på måndag så vi får ändra till ledigt på Måndag.
Emil var på bvc också i går och det gick super fint 12,4 kg och 89 cm lång... så nu är dom lika tung grabbsen fanns det skiljer 10 cm på dom :o) Goooo grabbar! Sen var Emil också till tandläkaren i går och det gick överförväntat bra, för det här med tandborste är inte det man är duktigast på måste jag säga. Men tänderna var super fina och han har bara fyra som fattas nu och dom brukar komma före tre års ålder då och dom skall barnet ha tills dom är 12 år fick man lära sej också.

Som sagt fredag kväll och vad gör man??? Ja vi får väl se!

Ha en trevlig fredag på er!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar