26 juli 2009

Semester tider och hejdlöst bakåt!

Ja nog är det så och det värkar det vara i min blogg också. För när det är semester tider så händer det inte allt för mycket.
Men det är skönt, för det har varit så mycket på slutet också så. Enda dryga man väntar på är den här rättgången om hunden vi hade "cliff" (fan vad jag saknar han mellan varven) den kommer väl till hösten tänker jag. Där vi sitter som målsägande då vi blivit hotat av denna uppfödares "sambo" som han påstår vara. Så jag tycker det är frid och fröjd när det inte händer så mycket. Dagarna tuffar på bara.

Var på kalas i går hos syster och hennes man Jens för Loke och Vilde fyllde ett år i går och som vanligt glömde jag kameran. Hopplöst det, för hade man en telefon som hade super bra kamera men krånglig telefon som bara strulade så då tröttnade man och sålde den. Ååå hur ofta blir det att man tar med digitalkameran. Men jag skall ta och höra med Jenny och Jens om dom kan maila mej några ett års kort på grabbarna vore kul att ha.
Sa till Jenny på kalaset om hon har någon plast tallrik och sked till Emil för när han tröttnar äta eller inte vill så visar han det genom att kasta det på golvet. Ja så han fick det då och åt sin tårta snällt och sparade några tuggor. Ner på golvet och fortsatte leka med kiddsen på golvet, men sen blev han arg (som vanligt) så Mange tog upp honom i knä där han satt vid bordet och Emil krångla och rätt var det var så gör han som han så alltid gör kastar huvudet bakåt och Mange hinner ej med så han krossar tallriken med bak huvudet så den går i bitar. Å hjärtat stannade väl yttligare en gång och man tänker nu skar han väl upp huvudet också men näää då det gick jätte bra.
Undrar vad man gör åt sånt här för det börjar bli ett stort problem. Alltså att han kastar huvudet hejdlöst bakåt, lika i fredags på hälsocentralen, arg och utbrott så han kastar sej stående bakåt. Åå ni som varit där inne vet ju att det är ju bara stenplattor där inne. Så han åkte på en rejäl bula alltså... usch det är ju farligt det där. Får nog börja ta och kolla upp dom här utbrotten och hans kastande alltså. Men inbillar mej att det blir bättre om han börjar prata. För han pratar inget alls den här killen förstår ni, utan skriker hemskt mycket och gråter och så skall man gissa sej till vad tusan han vill.
Det enda han säger det är om man säger så här, kan du säga pappa, mamma, tätte (täcke), jara (kiara farfars vove) I (Inga) farmor (amor) det är nog det enda han kan och så härmar han hästen. Sen är det liksom inge mer.
Så det är hur svårt som helst.......

I går kväll var vi också på mässan och tittade på Kevin Borg, duktigt som fan den killen och han körde någon låt med Michael Jackson också. Men vi gick hem rätt tidigt och det vill säga när Emils ostkrokar tog slut, då tog även hans tålamod slut också. Så då traska vi hem över och nattade alla kidds och inväntade Sanna som kom hem framåt halv ett. Åå det hade gått bra för henne också, liten blir stor. Bäst att vänja sej.

I dag blir det att gå ut och titta på lite traktor och djur, det tror jag Emil kommer att tycka om.

Men nu först en till kopp kaffe och en par alvedon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar