18 maj 2009

Jord, inskolning och utvecklingssamtal!


Nu har våran Emil gjort hyss igen!!! Emil i Lönneberga lär ju aldrig klå denna gosse inte. Tänkt att han hittar på något hela tiden. Sen att gjord har blivit så popis och inne för denna gosse. Det är ju otroligt! Märks när han blir tyst då vet man att nu är det något. Så då blir det att tälja en trägubbe för Emil och dörren är hasspad på både in och ut sida :O) Nerå det är det inte. Men han är makalös nu gossen. En riktig rivkatta!!

Men nu har vi fått klart, 17 Augusti på storasyster Emmas födelsedag då skall både Emil och Liam skolas in på Öjestugan, på avdelning fjärilen. Skall bli perfekt det inte minst för Emil som är så Aktiv och aldrig stilla och ett humör som inte är av denna värld. Tänkte från början bara ta Emil och fortsätta vara hemma med Liamkid men nej, vi skolar in honom också annars skall vi på en inskolning igen om typ fyra månader. Så nej vi kör på med båda, så har dom varandra också för grabbarna har blivit så tajtta och håller ihop hela tiden. Så det ser vi fram emot nu.
Annars varit på utvecklingssamtal i dag med Oskar i förskolan, det sista sen bär det av mot åk 1. Så det är alltid kul med utvecklingssamtal för det sker så pass stora förändringar från det att han börja tills i dag. Så nu hoppas jag på stora insatser på skolan då Oskar har det kämpigt och som kanske många av er känner till så har han skakningar i händer och kropp. Så men vi skall hjälpa till så gott vi kan och skolan också. Så går man in och tittar efter en bit i skolstarten och ser hur det går. Men vi tror på våran älskade Gosse att det skall nog gå bra, intresset finns och det är vi så glada för. Sen se så att han orkar också. Så det inte blir för jobbigt. Finns medicin att sätta in men det är absolut sista utvägen för dom gör så att man blir väldigt trött och då kan det störa ut skolarbetet också. Men det tar vi till hösten. För tidigt att säga, men det är ju så "har man inte gett upp har man inte förlorat heller"

Annars en super trist och dölång regning dag, man blir ju så glad vill jag mena. Gaa... vad jag hatar sånt här tråkigt väder! Vill ha sol sol sol. Man känner sej mycket piggare. Kors i taket har vi roat oss med att städa lite i dag. Känns som om att det var ett tag sen eller också är det någon här på natten och stökar till, skitar ner golven och fixar tvätt o disk. Hi hi känns som så, man hinner bara plocka i ena och komma tillbaka är det lika. Men tiden räcker inte till heller hela tiden och jag värdesätter inte städa längre. För i världen kunde jag städa ihjäl mej men tusan inte nu, omkörd av dammråttor!

Nix pix, nu blir det äta lite mat, mina mattider är inte dom bästa! Skärpning!

Men ha det så gött, gott folk! Kul att ni tittar in hos oss!
Tjing pling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar