26 april 2009

Härligt väder och fortsatt kalas!










































Precis så har det varit ett underbart väder och fortsättning på Sannas födelsedagsfirande, men nu skall det väl vara över tror jag. Har tillbringat hela dagen typ ute. . . så det blir ju inte nå gjort inne alls. Men det får man ta någon dag när inte solen är frame.
Fulle rulle ute på gården, början av dagen när vi bara var ute med grabbarna små så var Emil så snäll och go på sin lillebror. Emil upptäckte att Liam körde fast lite här och där så då blev det skynda, skynda för Emil att hjälpa sin lillebror. Sen har han hjälpt pappa Mange att skruva med morfars bil. Så nu har han bromsar också. Sen på eftermidagen gick vi in för att lägga Liam ett tag då mormor Marita lånade Emil med ner till Öjeparken ett tag, så dom blev borta en bra stund. Sen när dom kom hem hjälpte Emil storebror Simon att snickra lite. . . Vad skall det bli av Emil. Intresserad av allt som heter bilar, crossar, snickeri och ja allt sånt.
Vid femtiden kom Sanna och Oskar hem och Amanda o Tobis och deras barn Charlie och Matilda kom förbi. Även syster min Jenny och hennes man Jens med tvillingarna Loke och Vilde. Mosters grabbar det där, dom blir bara mer och mer lik varandra, nio månader har gått sen dom två små grabbarna kom.
Sen har vi toker och toker som skulle ge sej på ett bad också, brrr säger jag. Men dom var modig och var då i varje fall.
Nej nu blir det försöka hitta något att äta, trots att vi hela gänget fika lite på glass, kolasås, maränger och bananer. Men blev då hungrig på något nu.
Se vad veckan som kommer har att ge också, har inget speciellt planerat my darling skall då hämta vårat nya matbord och stolar i morgon något tag men jag blir då hemma med kiddsen så.
Vi får väl se vad man skall hitta på för något. .
Ringa F-kassan om blanket det är ett måste att komma i håg.
Hörs i morgon ni!



















1 kommentar:

  1. Hej hej... de va väldigt trevligt igår.. Kanske får ta och grilla någon kväll å=) hehe=)

    SvaraRadera