19 april 2009

Han lyckas då med det mesta!







Härlig dag i dag då, nu blir det snart att gå ut en vända med Emil. Liam är nog på väg hem. Det lät väl det å, lät precis som att han var själv. Nej men han har sovit borta i natt han hos Inga så hon hämtade honom efter Luch tid i går så jag skulle tro att dom är på G ner hit med honom nu. Så morse blev här lång sovmorgon, kvart över tio då vaknade Emil och då hade jag då hört Emma och Oskar sen en halv time tillbaka. Så det var så himla skönt att sova en morgon. Nog är man två och man turas om med Liamkid som har för vana att inte sova längre en till klockan sex. Men det blir inte samma sak. Man blir trots allt väckt o.s.v. Så men nu känner man sej riktigt pigg och alla har ätit frukost och duscha.
Inga direkta planer för dagen, vad gör man på en Söndag liksom. Tänkte följa med en kompis till Bollnäs. Men då hade gubben lovat hjälpa en kompis sätt upp parabol och sen har vi Oskars cross till salu ( hans lilla cross) så den blir nog såld i dag. Så då blev det inge Bollnäs. Då måste man ha en hel buss om man skall åka med alla kiddsen så.

Å medans jag kommer ihåg, vi var hem till farfar göran i går och på vägen ut på byn lyckades Emil som vanligt med det omöjliga. Han var så arg, så arg så arg. Ja så han sparka så hårt när vi skulle sätta ner honom i vagnen så han sparkade sönder hela byglen fram på vagnen så plast detaljer gick sönder och det är omöjligt att laga. Så nu söker jag en extra vagn, vet du någon?
Vill gärna att det skall vara fullt ligg läge på vagnen. Kan vara bra med enkelvagn också om man är väg med en av gossarna. Så vet ni av någon vagn. Kontakt mej gärna!
Kastar ut något kort på vårat lilla humör också. Tänk att han lyckas då med det mesta.
Ha en trevlig söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar