25 november 2009

Ååå vilket trökigt väder da!!!

Är det september eller vad är det (?) Känns då inte som om det skulle vara November och första advent snart... inge roligt alls och sätta upp nå i fönster till advent så här det tycker ja inte. För var tusan är snön, satte upp lite i går men det var ju så tråkigt när man tittade ut i samma veva, ååå till råga på allt så har varenda glödlampa gått sönder ta me tusan! Så nu strejkar ja! *snyft* Näää nog skall det bli jul igen allt det skall det väl, trots att ingen snö finns och man måste på ica och köpa glödlampor.
Ååå sen vill jag ha den här stora julstjärnan som dom har uppi vid elektra, ååå snacka om vill ha begär just för den. Täcker typ hela fönsteret. Men ja 249 kr tyckte det var lite dyrt ja men för papp dessutom mmm ja nej får väl se. Skulle behöva fyra stycken ljusstakar också till matrum o kök. Så jaaa äää få fundera på saken.

Snart skall man bege sej mot dagis också och hämta pojkarna också, klockan går så grymt fort men har hunnit en del i dag, väg i morse och drack lite kaffe hos familjen Johansson och så var ja ju tvungen cykla vid elektra och kolla in lite, sen har man städat lite här hemma, plockat med disk, tvätt, dammsugat och torkat golv och sist men inte minst och det bästa av allt en lång lång dusch!!!!
Nu haft lite främmnade också i skrivandets stund.... så nu blir det sätta fart och bära upp tvätten och lägga in den annars misstänker jag att den ligger på golvet sen vid halv tre om Emil o Liam får tag i den!

Hörs och syns! Å ha en bra dag på er också eller en fortsatt bra dag!

2 kommentarer:

  1. jag köpte en vit julstjärna på elektra idag. i papp. dom e snyggast tycker jag. en 15 watts lampa räckte bra, mysljus

    SvaraRadera
  2. Åååå va mysigt!!!! Vill ha ja med ju :o) så snyggt! Ja gilla dom svarta också faktiskt :o) men vit helt okej också. Kör mest svart o vit i vårat vardagsrum

    SvaraRadera