20 juni 2009

Vilken pöjk!



Hmmm... hur tusan får man en Emil att sova. Han sitter här på stolen bredvid mej och äter korv han, man kan ju bli crazy!! Klockan är några minuter före tio och man hade tänkte gjort en massa annat också innan man skall sova själv, Liam han sover sen klockan kvart i åtta så jag håller tummarna på att han sover hela natten. Blir ju lite extra när han somnar så där en time och en kvart före han brukar somna. Men det återstår att se, tänker inte precis väcka honom i varje fall.
Så jaaa jag vet inte vad man skall göra med Emil som krånglar med sina tider som tusan, enda ja vet är att Emil och Liam bör ha ett varsitt rum i varje fall. Helst! För Emil vet så väl om att Liam sover och då skriker han som en tok bredvid hans säng, se om vi skall ta och flytta på Liam ev in till Emma och Oskars rum ett tag tills vi gjort i ordningen skrubben. Så man kan lägga gossarna utan att störra den andra...

Ååå vad les man blir mellan varven, det är så man skulle kunna beställa en jordrunt resa och åka fritt fall 30 gånger för att se om man blir något klar i knoppen. Men man får dåligt samvete också när man känner så här att inget fungerar, men det är väl för att man är trött antar jag.

Nu har Emil ätit upp sin korv och sitter med sin leksaks hammare, så ja. Bäst att få honom att hitta på något annat för det smäller så hemskt när han tror han spikar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar