15 juni 2009

Full rulle!

Jaa det var då full rulle i dag vet inte hur man skall hinna allt. Men det löser sej med matta i badrum och toa. Så det är bra. Fixar det själv för har man väntat i snart sju veckor då orkar man inte vänta längre. Så det är inte värre än så, får vi se sen när dom kommer och skall lägga matta vad dom säger när den redan är lagd. Dom påstår att det inte finns nå mattläggare att tillgå. Men vi har då hittat i varje fall. Så dom lär få sej en smärre överaskning sen när dom kommer och vill slutföra.
Men det skiter ja i...

Nu sitter jag mest och väntar på att telefon skall ringa, varit till myndighet och det är som vanligt kompliteringar och saker som skall kollas upp så det drar ut på tiden nå hemskt, så jag hoppas telefon ringer snart.

Nepp nu skall vi se om våran familj vill vara hungrig i dag, blev så mycket disk i går och ingen har lust att fixa med det. Så då bllir det som så att då lagas här ingen mat för dagen så är man hungrig kan man ju dra ut på någon av alla våra pizzerior och äta...

Bläää dåligt humör i dag, värre än vanligt ha ha näää men les! Tycker det är bara krångel och sen ont i skallen och tråkigt väder gör inte saker bättre.

Hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar