15 juni 2009

Det lönar sej att vara envis!

Jaa vad tusan i dag har jag ringt och ringt (varför vänta på att folk skall ringa upp) pratar om våran dusch och toa. I morgon kommer dom och kollar hur mycket matta som behövs. Sen fortsätter jag och ringa efter det om inget händer och sker, skall bara vara så dryg!!

Men inte alltid man kan ringa upp alla heller, blir lovad av myndihet att bli uppringd men heller hur klockan e fan snart tio och dom har väl gått för länge sen. I morgon Tisdag så då får man absolut inte tag i dom hur super drygt som helst... men onsdag morgon är jag på "krigstigen" igen. Skall det vara så svårt att fatta ett beslut och lyfta på telefon... bläääää

Här är alla kidds vaken ännu, Liam somna sju och vakna typ nyss se vilket tid han somnar om igen. Blir så tokigt när han somnar tidigt det håller inte att han sover hela natten när han somnar så tidigt som sju. Nio brukar han somna och då sover han då i varje fall... Emil är nu i skrivandes stund på väg upp med pappsen sin och lägga sej och sova se hur det går. Han sov nämligen han också mellan typ fyra till halv sex eller vad hon blev. Svårt det skall vara med tider alltså fattar inte!

Här blir det inte så mycket mera i dag, såg ut som hej kom och hjälp mej på diskbänken så den är då fixad i varje fall nu, skulle ha torkat golven bara för Liams tröjor blir så fin när han är på golvet så gösses. I morgon inga planer alls och inte resten av veckan heller så här långt.

Funderar lite över midsommar men vet inte riktigt vad man skall hitta på då, bara Liam och Emil hemma. Är väl partysugen i varje fall jag. . . men ja. Nej svårt med barnvakt också är det så, för tillfället. Skall väl lösa det sej också nu framöver.

Nepps nu blir det en till kopp kaffe för det smakade bra det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar