12 mars 2010

Affärsverksamhet!




Jupp den största affärsverksamheten man har är väl bytes affärer... så denna underbara bil har vi bytt åt oss.

En Cheva Van -82 med en trimmad 350 motor

Riktigt fin, gillar verkligen motivet, nu skall vi se hur den går igenom bes. si så där om en time. Någon två lär det bli den har ståt i tre år typ så... så nu blir det en del åka av när pilot finns.

27 kommentarer:

  1. Ju större bil...desto fler grejjer får ni ju plats med. Om du förstår vad jag menar!!!!!

    SvaraRadera
  2. Ja äre inte så desto fler grejor får man plats med så sant så ;o) Finns säkert plats åt dej med ;o)

    SvaraRadera
  3. Men skriv ut ditt namn fröken Anonym:) Det e såååå jävla fegt å inte stå för vad du säger, för det gör du ju inte.. Visst ska Linda å Magnus ha lite skit åxå för det dom gjorde mot så många, å det har jag åxå skrivit till henne, så mej vet hon var hon har, Å HON RESPEKTERADE DET.. Å vi e inte alls ovänner för det.. Men hålla på så här anonymt e ju riktigt barnsligt för fan... Stå för vem du är eller så håller du fullständigt käften anser jag, å många med mej...

    SvaraRadera
  4. Ja Anneli, det är sant det. Skit kan jag ta det är ingen fara det är det inte. Bara det att det liknar värre än vad man själv gjort med tanke på att man gör det även på barnen och då har man nåt gränsernas gräns. Ååå jag har min dörr öppen så folk är så välkommna ner så för en kopp kaffe eller två.

    Anonym är man ju för att man kommer med information och en massa tycken som inte stämmer. . . det är ju så. Blir mycket påhitt och tok.

    SJälv är man ärlig och står för vem man är i varje fall, för kan man inte det så behövs inte den åsikten heller för man står ju inte för den då.

    SvaraRadera
  5. Hej Linda!
    Som Annelie skriver så ska ni har lite skit också för det ni gjort. Visst...jag tycker att det är för jävligt det ni gjort och kommer alltid tycka att det ni gjorde är oförlåtligt, men samtidigt kan jag inte låta bli att vara imopnerad utav dig. Att du orkar bo kvar i denna by som är så trångsynt. Jag har stor erfarenhet av att förlåta folk för de dom gjort....vill inte gå närmare in på det pga personliga skäl. Jag tycker samtidigt att du är en stark människa som orkar stå emot alla anmälningar och skit som ni får stå ut med. Jag kommer vara anonym i detta inlägg pga att jag inte vill få en massa skit utav folk som jag känner och mina arbetskamrater. Hoppas du har förståelse för detta. Finns så mycket jag skulle vilja fråga dig. Hade jag bara vågat så hade jag kommit ner på en kopp kaffe ( som du skriver att din dörr är öppen) och bara pratat och kanske få svar på mina frågor.Mvh en som tycker du är stark!

    SvaraRadera
  6. linda är bra hon om man förstår henne rätt på alla sätt och vis..jag tycker att vuxet folk borde begripa att allt skit som kastas på dom också kommer fram till barnen som får lida ännu mer än magnus och linda gör..men eftersom att folk är så jävla trångsynta kan jag förstå att dom retar sig på allt dom gör...är ni så jävla dumma att ni tror att dom ska ut på fler stöldturneer bara för att dom har bytt åt sig en van eller...ta och skärp er för fan ni är ju vuxet folk..och om ni tycker att linda och magnus inte beter sig som vuxen så är det inte erat problem heller för den delen..

    SvaraRadera
  7. Stå på er! Måste va förjävligt att bo i en sån byhåla där inte folk har annat och göra än snacka skit. Kram Ullis.

    SvaraRadera
  8. Som man bäddar får man ligga!!!! Man få ta konsekvenserna efter sitt handlande!!

    SvaraRadera
  9. Whiiiii här var det mycket och jag tackar för det ni vänliga skriver och instämmer med era ord och tackar så hemskt mycket för erat stöd med allt vad det innebär, många finna ord och det stämmer precis så är det.

    Du som inte vågar komma ner ja vet inte varför du inte skulle våga det (?) om det är för som du skriver kompisar, arbetskamrater, släkt, vänner etc. men vi är inte nå farlig alls absolut inte långt i från. Gjejen är den att så länge man väljer att hålla sej i från och inte bry sej så är det helt okej och jag köper det direkt, tveklöst vi tvingar ingen att "umgås" . Vi är snälla och hjälpsamma och ställer upp till 110 procent på folk i alla lägen bara vi kan och så länge man inte gjort om jag går till mej själv nu då, att så länge man inte har gjort något så ja då gör jag inget heller. Var och en får liksom göra som man vill. Men när man ställer till det som några få på en hand gör och anmälner falska saker anonymt som tex till socialtjänsten och bara p.g.a ren jävelskap ställer till det då skall ni veta att då ger jag mej inte heller då finns det inget som stoppar och jag har ett sjujävla humör när jag sätter den sidan till och jag tvekar aldrig inför nästa steg. Men annars så är jag glad och postetiv och har kul med min familj och vänner och låter alla andra göra som dom vill även fast jag inte tycker om vad alla gör, det är upp till var och en.

    Så jag tackar alla trevliga anonyma för era inlägg och säger till dej som skrev som man bäddar får man ligga och man får ta konsekvenserna, det vet ja vad tror du inte man har gjort. Men det gäller ju lika för alla, alla får vi ta konsekvenserna, men är rätt säker på att din gaderob innehåller lik som inte hoppat fram ännu.
    Vissa åker dit och somliga inte.

    SvaraRadera
  10. Kramar till er alla. Ni är för härliga!

    SvaraRadera
  11. Tycker dom har det ja iaf, å gör det fortf????
    Sen lever vi ju i ett fritt land å hon måste ju få försvara sig på det vis hon kan... Tycker dom gör det bra ja som orkar bo kvar efter allt...
    Kram Anneli...

    SvaraRadera
  12. Tack detsamma fru Holmsten!!!!


    Ja straffet i säg är inte att man suttit inlåst det är det inte, u nej långt i från det är ingen konst det förutom att saknaden av barnen och sin älskade blir enorm. Men annars är det många glada skratt där inne kan jag lova.
    Straffet det är ju det som pågått nu i några år och gör det ännu och värsta av allt är ju barnen får ta all skit av detta tyvär då visa föräldrar utsätter sina egna barn och sen som te.x konflikt i skolan.

    Försvara mej kommer jag alltid att göra och visa anonyma inlägg skrattar jag mej lycklig åt för det svider på dessa människor så in i helvete och det är bara att njuta för dom har skada en så mycket så.

    SvaraRadera
  13. Linda...Om ni är så korkade att folk konspirerar och anmäler till soc. osv. bara för att jävlas med er är ni bara det jag misstänkte KORKADE! Högarna med akter gällande eran sk. familj hos soc. finns där av en enda anledning... folk i byn bryr sig mer än du tror...samtal och skrivelser hammnar där för era barns bästa när ska ni fatta?! Ni sabbar era barn för livet med eran jävla låtsasvärld som ni lever i. Grattis föressten till körkortet. Eller ska gubben sätta mopedmotorn i vanen?!

    SvaraRadera
  14. Ja inte fan är det då mitt fel att idoter anmäler en till soc anonymt i varje fall och det på ren jävla lögn, dom kan fan inte lura socialtjänsten längre hellere. Vet du att breven kastas i sopkorgen och att det tas som trakasering av socialtjänsten. Till och med dom tycker att detta är inte klokt!!!

    Folk i byn bryr sej??? Är det så här man bryr sej genom att jävlas och hålla på och förstöra barns liv då vet då itne jag i varje fall, då har jag bara en sak att säga far åt helvete och återvänd aldrig heller!!! Men stå fan här då om man bryr sej.

    Tycker alla fega anonyma männsikor kan samla ihop sej och komma och ner hit i stället så kan jag ta och bjuda på en kopp kaffe eller två men det passar väl sej inte det heller...

    Lever inte i någon jävla låtsatsvärld kan jag tala om för dej, men det är en helvets värld i bland med tanke på somliga idioter!!! Barnen kan gråta p.g.a att dom får ta skit av såna som dej tydligen....

    Körkortet???? Behövs det ett sånt????

    SvaraRadera
  15. jösses,att folk orkar hålla på..har folk inget eget liv att sköta utan måste lägga sig i andras???om folk nu blir så irriterade på magnus å linda,varför ens bry sig om att läsa bloggen överhuvudtaget??låt magnus å linda leva sitt eget liv å lägg er inte i!!!och jag håller med många här,dom är starka som orkar bo kvar med all den skit dom får!!dumheter gör väl alla mer eller mindre!!!STÅ på er Linda å Magnus!!
    Å förresten Linda,vanen lånar ja gärna ;)kommer ner på ett par koppar kaffe till veckan :)
    J i skogen =)

    SvaraRadera
  16. Härligt tjejen, klart du får det. Hoppar in med ett par cider där bak ja då... ja kom ner du!!!

    Ja jag förstår inte att folk orkar hålla på heller mellan varven borde väl ha nog med sitt även fast man har tappat bort två på vägen så att säga men man har ju några kvar endå, dom blir väl borttappad dom med snart, vore en härlig syn!!!!

    Nu skall vi snart ut och åka med V8:an bara bestämma oss för vem som skall köra, men jag tror ja kör ja. Sköjsigt köra bil!!! Ses på byn!

    SvaraRadera
  17. Kör försiktigt ;)
    Yes jag dyker ner nån dag =)

    SvaraRadera
  18. Ja vill åsså åka, å dricka kask ur en termos...;) Å köla hög musik..;) Å jag kommer åxå ner på kaffe nåtag..;) För jag skiter då fullständigt i va folk har gjort i tidigare liv, jag ser framåt iaf, stackars er som fastnat i det förflutna.. Kram Anneli

    SvaraRadera
  19. Ja bara dyka ner det... för att vara säker på att vi är hemma så skicka ett mess eller slå en signal och har man vägarna förbi så är det också bara komma ner. Är vi hemma är det bara studsa in...

    Så kom ni också som kanske inte riktigt törs jag bits bara i bland... ha ha

    SvaraRadera
  20. förstår om det blir skriverier om detta eftersom du många gånger talar om vad dåligt ställt ni har och så skaffa en så stor van med sån stark motor i kommer ju kosta multum att tanka den men lycka till för som sagt var har jag inte nå med ert liv att göra men kan ju ändå ha en åsikt kram och trevlig helg /Lena

    SvaraRadera
  21. Ja klart att det blir skriverier, det är ju så jag hade inte räknat med nå annat heller. Men här tror man ju att man tänker hoppa in i bilen på värsta stuld turne och det fattar jag mej inte på folk som tror det när man åkte Saab på turne en gång i värden, hade inte ens då en stor bil...

    Ja men detta är ju ingen bil som kommer att åka fram och tillbaka till ica, dagis, skola hälsa på folk o.s.v detta blir en bil mot sommaren man kan åka i något varv på byn typ och vad spelar det för roll om man tankar för vi säger två hundra spänn och skiter i pizzan en kväll... som exempel.

    Sen är detta ingen bil vi har köpt heller, då vi bytt åt oss den från Söderhamns vänner.

    Ha en trevlig helg du med!!

    SvaraRadera
  22. Men bilen hade kanske svårt att starta. Försvann tydligen ett finfint bilbatteri nere på Myran i helgen. Blir kanske till att hålla ett extra öga på däck & sånt som passar en cheva.

    SvaraRadera
  23. Nää bilen går bra H det gör den... ja men vi är så va att få få för saker som försvinner. Kan inte tro att vi är dom enda som har gjort det vi gjort i vårat liv och att det inte finns kriminellt folk i edsbyn. Är det bara vi som skall få för precis allt (?) vi är väl fan inte dom enda som bor i byn, men du verkar ju veta en del så man kan ju undra vad du har gjort på myran i helgen som du skriver.

    Ja håll koll du för du har väl inte så mycket att göra som det verkar. Ta och fundera på vad 7 minus 2 blir du i stället och ta hand om resultatet av det. Men det orkar du väl inte göra vad man hört, kanske skönare att ligga och sova eller göra som somliga dricka öl i källaren.

    SvaraRadera
  24. Ni börjar renovera kök - det försvinner en diskbänk från din sons farmors sommarstuga.
    Ni köper en gigantisk bil - det försvinner ett finfint bilbatteri av modell större från myran.
    Din blogg och ljusnan kan ju bara kopplas ihop så fattar man ju!

    SvaraRadera
  25. Men tror du att det bara är H som skriver på din blogg å jävlas? Finns faktiskt fler som är less på er! Nog för att jag visste att du var dum i huvudet men att du kunde skjunka så här lågt det trodde jag inte!

    SvaraRadera
  26. Ja kök har varit i farten sen i sommarast här, se tidigare blogg inlägg... och ja om det är som ryktet sägs angående den där diskbänken så tycker jag att det är löjligt, men kan ju informera somliga eller alla om att till och med våran alldels egna erfarna gamla polis har tittat på den också och vad han sa får ju du som nyfiken eller berörda personer höra efter om själv, men jag gillade denna mans kommentar för han hade helt rätt... och f.d ägaren till den i Lobonäs han bara skratta när han fick höra om det inträffade.

    Ååå myran batterie vet jag inget om i varje fall och säger bara som följer att det finns fan fler än vi bara för att vi begått det vi gjorde för ett x antal år sen och somliga tror fortfarande på ljusnan och dom skriver nämligen inte alltid rätt heller så mycket skrev dom om oss för i världen så det vet jag. Man kunde inte ens ålder och inte ställen och gud vet vad, men visa gillar ju "skvaller tidningar" ååå är lättlurad och tror på allt.

    Nää jag tror inte att det bara är H som skriver och jävlas på min blogg det tror jag inte, för som även dom högre listat ut så är det en gäng som har gått över gränsen och det betraktas som brott det man sysslar med, så det är bara fortsätta vara kriminell H och ligan där.

    Ja då det kan jag erkänna vi är både älskad och hatad det är sant, ungefär som med dej och alla andra. Så är det man är inte omtyckt av alla tack och lov för det så är alla olika.

    Men nu kommer jag till det roligaste, det är dom som framhäver sin hat och som hatar en mest det är dom som hänger här inne, därför att man är så pass intresserad av oss så det finns inte. Ha ha varför inte lägga tid på annat, då börjar ju jag undra vem som är slut i huvudet och konstaterar att det bör ju vara du det då. . . ha ha oj oj. Lilla du, skaffa dej ett liv i stället eller kasta bort det på min blogg då. NÖRD!!!!

    Eller också kommer du på en kopp kaffe så kan vi ta ett snack, så kan du ni passa på att titta runt också.

    Play the game!

    SvaraRadera
  27. Play the game?!?! herregud vilken idiot denna bloggerska är!

    SvaraRadera