28 oktober 2009

Citalopram Orion 20 mg

Värdelöst skit det också, inte fan fungerar det att vänta i någon vecka på att det skall fungera i varje fall!! Värdelösa jävla piller, då tror jag mer på Ipren den intligenta värktabletten!

14 kommentarer:

  1. men du ska nog försöka få någon att hjälpa dej att komma in på nå psyk för du är ju helt vansinigt sjuk enna dagen är du jätte uppåt nästa dag är de neråt men med din kopiöst konstiga inställning så är de ju inte så konstigtatt man blir totalt hjärntvättad.

    SvaraRadera
  2. Råkade hitta din blogg, och läst lite på dina senaste inlägg. Det känns som du behöver akut hjälp för ditt dåliga mående. Sök hjälp snarast innan du tappar fotfästet, och något tragiskt händer.
    Tänk på dig och dina barn. Om du får hjälp att må bättre, kan du ta nya tag och kanske släppa mycket negativa känslor och få kraft att se ljusare på framtiden.

    SvaraRadera
  3. anonym 1: ha ha ja men du, läs komentarerna på det "glada stället" om allt var så bra så får du se vad som står där. Om du blir så hjärntvätttad av det här så tycker jag att du kan ta kölapp ett till psyk också...
    Anonym 2: har ju fått dom här pillrerna har jag gjort men det är så värdelöst så det finns inte, ja du var finns hjälp i denna kommun så att säga. Har en jävligt bra kontakperson som har blivit åt hållet livlina och även Liams stödfamilj är en livlina och min familj, några få vänner också som finns. Så ja vad skall jag göra, var senast i går i väg och träffade läkare och jaaa... varst nörst e den andra hjälpen tro?

    SvaraRadera
  4. Du har ju blivit erbjuden hjälp!!!! Så sitt och fråga var den andra hjälpen finns, utan ta tag i ditt liv och ta hjälpen istället!!!!! Sluta gnäll hela tiden när du inte ens FÖRSÖKER!!!!

    SvaraRadera
  5. Så sitt INTE, ska det stå!

    SvaraRadera
  6. Det var nämligen någon högre upp som skrev sök akut hjälp, därav menar jag var är den andra hjälpen när jag väg i går.
    Å du skall nog inte heller sitta och styra eftersom du inte verkar veta vad dåligt mående är och vad det innebär! Men det är ju så har man inte varit i situationen själv så skall man inte styra på någon annan heller. Skaffe dej lite kunskap i stället om psykiskt dåligt mående så kanske du förstår bättre.

    SvaraRadera
  7. Men vännen, vad är det du vill ha ut av pillerna?? Dom är inte magiska, det kan nog ta lite tid för dom att verka.. Förstår om du vill ha hjälp NU, men det kanske inte funkar så, jag vet inte... Tänker på dig iaf.. Kram!

    SvaraRadera
  8. Mia: det jag vill ha ut av pillerna är hjälp NU typ!!! Men jag vet att det inte fungerar så, men inte vet ja läre väl finnas ett jävla akut piller i varje fall.
    Nej det tar någon vecka med denna låga dos, tyvär!
    *kram*

    SvaraRadera
  9. varför inte ge kbt en chans och även kurator tänk så här nu tar jag all hjälp även om du känner att det inte hjälper tänk om det gör det. bara att få sitta eller stå eller gå runt om du inte kan sitta still och prata av dej allt du varit med om där du kan erkänna dina innersta känslor utan att det finns chans att det förs vidare har själv gått till kurator under en period när jag hade mycke värk och tänkte va tusan de e inget för mej men jag upptäckte att det var skönt.... finns saker man inte vill erkänna ens för sig själv vad gäller ev upplevelser och känslor som man faktiskt kan göra till en kurator... tycker du ska prova även om du inte tror att det funkar TÄNK OM DET GÖR DET.sen verkar det som om du har någon typ damp eller adhd eller annan problematik har du fått reda på om du har något sådant.... jag känner för dig men tycker också som föregående talare att du faktiskt har hjälp att få PROVA . en kontakt person i all ära men pröva 10 gånger kurator hjälper det inget sluta men pröva 10 gånger din kontakt person finns ju kavr ändå... som det är nu blir det bara till och fly från en byn som du säger är helt åt helvete men hur många är det som är det man kan inte dra alla över en kam finns nog lika många som tycker ni gör det bra som kämpar och har slutat med demn brottsliga vägen... tycker du ska ge det en chans innan du skiter i det kram kram du ska finnas i många år till för din egen skull för din makes för dina barn släkt och vänners skull du kan ta hjälp PROVA och blogga sedan om det

    SvaraRadera
  10. Jag igen som råkade se din blogg, och känslan av att du behöver få akut hjälp, liksom skriker i varje tangenttryck du gör. Jag vet inte vilken hjälp det finns nära dig, men försök få en remiss till en KBT utbildad psyko-terapeut. Och en riktig utredning som avser ditt mående, inte bara för dina kroppsliga symtom. Av erfarenhet vet jag att känslor och dåligt måeende ibland också sätter sig i kroppen. Försök för dina barns skull, och absolut för din egen skull, att få en remiss, och ge KBT:n en chans.
    Tänker på dig!

    SvaraRadera
  11. Ja det blir väl en kurator först då som skall prata där jag gått för några år sen till ingen nytta och tycker dom att jag behövör utredas vidare då kanske p.g.a även bokstavs problematik så skickas jag vidare med hela paketet.

    Men jag vill bara att allt skall fungera nu, det är liksom inte som ha ont i fingret och ta en ipren som värkar direkt! Ååå insidan kan ingen se heller.

    SvaraRadera
  12. nä just de där för måste du visa insidan för någon (kuratorn) eller kbt är jättebra) detta är bra för dig som individ där man kan få reda på varför du mår som du mår kan vara nått i barnbommen som du inte ens fattar att det ska ha betydelse men att det triggar igång något hos dig i vissa situationer och stressar din kropp ser fram emot att ta del av din resa och jag ser ju i bloggen att du fast du inte mår bra är den stark kvinna men även en arg och ledsen och besviken kvinna får känslan av att du är arg beviken på mycke och tar ut det på allt och alla i nutid det kanske finns en anledning för att du reagerar som du gör . synd att jag inte år utbildad i kbt för då skulle jag ta mig ann dej så kunde jag hjälpa dej på din resa förstår om det är jobbigt ibland behövs det piller och ta den hjälpen om det behövs men på nått vis så känner jag för dig för det känns som om du blivit sviken och ledsen på många. skulle vara kul att få följa din blogg om tex några år skulle jag kunna tänka mej att du mår bra med rätt hjälp och std då skulle du kunna skriva en bok och hjälpa andra i denna sits ... kör hårt för du är duktig att skriva rakt på ...

    SvaraRadera
  13. Du skrev och frågade vart det fanns akut hjälp i denna jävla by att få.det finns ingen akut hjälp här...men i hudik har dom akutvård inom psyk. Så du får söka dig dit upp.

    SvaraRadera
  14. Anonym 1: Tack för alla ord! Har inte så mycket mer att säga om ditt inlägg. Förstår vad du skriver. Jag vet vad ni menar om kurator KBT och min problematik jag har som kan ligga i grund för ev ADHD. Jag skall försöka ta emot hjälp av det, men mitt mål just nu är att hänga kvar och orka leva och få lite bättre känsla med hjälp av mediciner.
    Anonym 2: ja jag vet hudik har det, men mår man så dåligt så tar man sej inte dit frivilligt och jag åker inte dit heller. Som sakt för min del handlar det om mediciner så jag kan orka ta i tu med allt och göra något åt det.

    SvaraRadera