29 september 2009

Ring telefon, ring!

Sitter mest och väntar på att telefon skall ringa. Pengarna har inte kommit in ännu och i morgon är det den sista. Känns som om att det börjar bli PANIK!!! Vet inte vad som blivit så fel nu då. . . Får väl höra! Bara telefon ringer någon gång så. Hatar att vänta!

Strax gå och lämna pojkarna på dagis också och sen inget just planerat för dagen. Skall uträtta ärende åt svärfar, annars inte mycket som står på spel. Komma ihåg att ringa över Oskar skolfoto bara, blir lite tokigt när dom bor på två håll för då kan man bara beställa en åt gången på kundnr och lösenord per barn. Kom ihåg det var så i fjol också, fick man begära nytt då. Så det är säkert fler som har detta problem, tycker dom kunde skicka ut om dom vet barn bor så här på två håll.

Rummet uppe är i full fart också, tak målat två gånger och väggarna en gång. Så målning fortsätter ett tag till sen skall dörrar göras till första delen, då där kommer fungera som en stor gaderob. Spännande se resultat när man blir klar... Gäller att ta vara på utrymme!

Nej pröva ringa igen, för det går nämligen signaler fram fast en det inte är telefontid i dag. . .

Ha en bra dag på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar